Polterabend

Har du en ven eller veninde, som snart skal sige sit ’ja’ i kirken? Så er det ved at være tid til en perfekt oplevelse i form af en polterabend. Her på Funguide kan du finder gode polterabend idéer, og du kan kigge rundt blandt de mange sjove lege, aktiviteter og forslag til events. Vi har samlet en række af de bedste udbydere af idéer til polterabend i Danmark her på Funguide, og du finder hurtigt en række gode forslag. En polterabend må gerne være billig, men den skal samtidig være en fest med gang i den og sjov og spas.

Du kan arrangere ud fra den inspiration og forslag, du finder hos udbyderne her på siden. Der er tale om et festligt og vigtigt event, du skal holde for din ven eller veninde, derfor skal alting også være helt perfekt.

En polterabend kan dog byde på mange forskellige former for oplevelser – det kan være bowling, udklædning, paintball, noget helt fjerde, eller såmænd en blanding af alle tingene. Hvis du mangler inspiration og gode idéer til polterabend, så kan du med fordel klikke dig videre ind her på siden og læse om nogle af de tilbud, som er repræsenteret her på Funguide. Herunder kan du læse mere om de forskellige typer af oplevelser og aktiviteter der er velegnede til en polterabend.

Polterabend for piger og kvinder

Hvis du specifikt er på udkig efter en polterabend piger vil finde spændende, så er der også rigtig mange gode bud lige her på siden. Vi har faktisk samlet en masse spændende oplevelser lige fra croquis og produktion af musikvideo til wellness, quiz og alt derimellem.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, hvad enten du skal arrangere en polterabend for piger i København, Aalborg, Odense eller Århus. Vi har samlet de bedste oplevelser til en polterabend piger kan få glæde af fra hele Danmark, så der er noget for enhver smag.

Hvis du mangler idéer til gode aktiviteter, som både skal være en billig men perfekt oplevelse, så kan du gå på jagt efter et godt bud her på siden. Du finder blandt meget andet forslag som- og udbydere af alskens former for et godt event såsom udklædning af bruden, poledance, modelfotos og meget mere.

Du kan også bringe den kommende brud forbi en makeup artist, som enten sminker bruden eller lærer jer alle sammen at lægge flot makeup. Eller prøv en kreativ polterabend for piger, hvor i f.eks. kan få en fest ud af at lære en speciel dans og derefter slutte af med en behagelig og afslappende omgang spa.

Hvis du klikker dig videre ind her på Funguide, finder du hurtigt ud af, at der ligger en masse gode forslag og idéer til en polterabend for kvinder, uanset alder, bopæl eller ønsker til en festlig dag med veninderne inden den store dag. Det kan også fungere super godt, hvis i kombinerer nogle af de mange forskellige oplevelser og aktiviteter, og gør det hele til ét samlet event, som forløber glidende henover dagen.

Et eksempel på en samlet dag kunne være at begynde med at få taget modelfotos og skyde en musikvideo, hvorefter i får en omgang undervisning i enten poledance eller dans for at få pulsen lidt op. Dernæst kan i passende snuppe en tur i spa eller få en omgang velfortjent wellness i form af f.eks. massage.

Når i har slappet godt og grundigt af med dét, kan i passende fortsætte med en fed fest iført udklædning, en masse sjove lege og eventuelt lidt alkohol, hvis stemingen er til det. Skulle i vælge at få et par drinks i løbet af dagen eller aftenen, så finder ud også mange gode forslag til pubcrawls rundt omkring i landet lige her på Funguide.

Der er med andre ord rigtig mange gode muligheder for at finde inspiration og få idéer til en polterabend piger kan nyde sammen, og det gælder bare om at gå i gang med blyant og papir og skrive de sjoveste og bedste forslag ned, du finder her på siden.

En polterabend er en stor dag, og derfor skal dagen selvfølgelig også være sjov, spændende, lidt pinlig og helt perfekt.

Polterabend for drenge og mænd

Hvis du har fået den geniale opgave at skulle arrangere og planlægge en polterabend mænd kan få glæde af, så er du også havnet det helt rette sted.

Her på Funguide har vi nemlig ikke kun samlet de bedste steder for polterabend til piger, men også til det mere maskuline og actionkrævende køn. Hvis du leder efter sjove aktiviteter eller et event, som egner sig godt til en polterabend for mænd, så er det bare om at gå i krig med de mange gode forslag, du finder her på siden.

Hvad enten du leder efter en dyr eller billig løsning, om det skal være i København, Aalborg, Odense eller Århus, så finder du med garanti nogle gode idéer og forslag til en polterabend mænd vil elske lige her.

Sørg for, at brudgommen får en super sjov dag med gang i den og masser af lege, og giv ham dermed en fantastisk oplevelse, han aldrig nogensinde glemmer.

Du kan vælge at sammensætte dagen sådan lidt tilfældigt med en masse forskellige aktiviteter, eller du kan samle oplevelserne i en række, som giver en eller anden form for rød tråd.

Et bud på en god polterabenddag med oplevelser her fra Funguide kunne for eksempel bestå af en start med udklædning og paintball – så er standarden ligesom sat. Derefter kan i tage ud og prøve ishockey eller fægtning, snuppe en mere rolig aktivitet midt på dagen i form af f.eks. kajak, og så kan i arrangere en tur i en ægte partybus videre til næste sted.

Gommen er måske en mand med lidt benzin i blodet, hvorfor det kan være en oplagt idé at vælge en oplevelse såsom gokart eller leje af en superbil. Det skal være en perfekt dag med gang i den, og derfor bør du også nøje overveje, hvilke oplevelser du vælger at give gommen.

Hvis det er mere passende til selskabet eller gommen, så kan du også vælge at gå en anden vej og f.eks. arrangere noget whiskysmagning, ølsmagning eller lignende. Det er kun din fantasi, der sætter grænser, og så gælder det ellers bare om at give din kammerat en uforglemmelig dag, inden han skal giftes.

Polterabends baggrund, traditioner og historie

Polterabendens historie går langt tilbage, selvom den, som tradition, faktisk stadig er relativt ny herhjemme i Danmark.

Den sjove begivenhed fik sit indtog hos de danske brudpar i løbet af 1980’erne, og siden da har den spredt sig som en steppebrand og er nærmest obligatorisk før ethvert bryllup. Der er mange traditioner og steder, som er bekendt med- og kendte for at afvikle polterabender.

Oprindeligt gik en polterabend i Tyskland ud på at smadre en masse glas og andre ting foran brudeparrets hus, men i Danmark har det altid handlet om at afvikle en festlig og sjov dag. De fleste arrangører og steder, du finder her på Funguide, har alle haft stiftet bekendtskab med tidligere polterabendselskaber, så de er ganske godt rustet og rutineret i af sørge for en god oplevelse.

Uanset hvilken form for oplevelse, du arrangerer som polterabend for din ven eller veninde, så kommer det dog nok heldigvis aldrig til at gå lige så galt, som det gjorde i Jan Sonnergårds novelle ’Polterabend’ fra 1997.

Traditionen tro skal du sørge for at overraske gommen eller bruden så vidt, det er muligt, og du står for at invitere alle de gæster, som skal med. Du skal også arrangere aktiviteter og oplevelser i løbet af dagen.

Der skal gerne være noget udklædning til gommen eller bruden, og så vil i typisk tage et smut forbi det lokale strøg eller gågade for at sælge billige kys på vegne af gommen eller bruden.

I løbet af hele dagen er der også typisk alkohol indblandet, men hvis du eller i ønsker en mere sober dag pga. de arrangementer, du har planlagt, så kan alkoholindtaget eventuelt vente til en stor fest om aftenen.

Hjælp til den perfekte polterabend?

Velkommen til Funguides polterabend side, hvor du kan finde alle landets oplevelser, som vil være godt egnet til en polterabend.

Alt i alt har vi samlet mere end 250 forskellige oplevelser og har kategoriseret dem, så du bedst muligt for et overblik over hvilke oplevelser, der kan være relevant til den polterabend du planlægger.

Funguide er tiltænkt at være et godt værktøj til din planlægning af en polterabend. Du vil under de enkelte kategorier kunne filtrere oplevelserne udfra pris, antal personer, geografisk placering og hvilken type oplevelse der ønskes, hvad enten der skal fuld fart på, eller om det mere drejer sig om rolig hygge eller om velvære og forkælelse.

Når du har fundet nogle oplevelser du tænker vil være spændende, kan du under den enkelte oplevelse klikke dig ind på udbyderens website og kontakte dem. Det er en fordel at kontakte dem i god tid, så du sikrer dig, at de kan den dag polterabenden bliver holdt

Vi håber, at du vil finde de helt rigtig oplevelser til en uforglemmelig polterabend til den person, der skal giftes.