Mads Cortsen blev kendt i programmet “Masterchef 2015”, da han nåede en flot andenplads ved sit innovative molekylære køkken.
Som en sand tryllekunstner tilbereder han helt nye smagsoplevelser – og nu kan du komme hjem i hans køkken i Helsinge og få 6 serveringer med tilhørende vinmenu.
Du får endda lov til at kigge ham over skulderen, når han arbejder i køkkenet og gør sin lidenskab til en hel videnskab.
Han kan både lave utraditionelle retter som f.eks. sprød pebertoast med røget and, karamelliseret løg, yuzucreme og rød mizuna.
Men der er også mere traditionelt lydende retter som f.eks. oksemørbrad med trøffel Pommes Anna, bøgehatte samt cremet morkelsovs. Men lur os om han ikke et et twist oppe i ærmet!
Du/I får lov at nyde 8 lækre serveringer og dertil en vinmenu bestående af 3 gode glas, der er nøje udvalgt.
Klik på knapperne under billedet og læs mere om priser, datoer, mere om arrangementet og hvordan du booker til dig selv eller som gavekort.