Firmaarrangement, Teambuilding og Firmaevents - Idéer til aktiviteter!

Har du fået den spændende opgave at skulle finde et godt, sjovt og konstruktivt firmaarrangement med teambuilding til dig og dine kollegaer?

Du har havnet det helt rigtige sted – Her på Funguide har vi nemlig samlet de allerbedste tilbud og oplevelser til et firmaevent med teambuilding i hele Danmark.

Hvad enten du mangler idéer til firmaarrangement, en sommerfest for afdelingen, forslag til teambuilding og samarbejde eller noget helt andet, finder du med garanti nogle gode bud her på Funguide.

Vælg nedenfor hvor i landet du ønsker at se forslag.

Idéer til teambuilding aktiviteter

Hvis du mangler inspiration til teambuilding aktiviteter, vil du typisk finde arrangementer med spændende udfordringer, som kræver samarbejde mellem alle personer, hvor i, som firma, skal indgå i et samlet team, der forstår at arbejde sammen og stole på hinanden.

I vil blive udsat for en række teambuilding øvelser og samarbejdsøvelser, som lærer jer at lytte til hinanden, videregive ansvar til hinanden og ikke mindst regne med hinanden.

Her på Funguide finder du dog også mere hyggelige og afslappende bud på aktiviteter, som egner sig perfekt til en firmaudflugt eller et sjovt firmaevent. Uanset hvilken slags firmaarrangement eller form for teambuilding, du ønsker at skabe for dig og dine kollegaer, så finder du hurtigt inspiration og gode idéer her på siden.

 

Teambuilding og Teambuilding Øvelser

Teambuilding er blevet meget populært de senere år – Skal du arrangere en dag eller weekend med teambuilding, hvor du og dine kollegaer skal udfordres med forskellige former for teambuilding øvelser, er det en god idé at kigge alle de forskellige ativiteter igennem her på siden.

Du finder nemlig en masse tilbud på teambuilding fra hele landet, nogle er indendørs, andre er udendørs, men fælles for dem alle er, at de kombinerer lege, samarbejdsøvelser og løsning af opgaver i en samlet oplevelse, som i skal løse som et team. I får en følelse af fællesskab og af og en ”vores-følelse”, når i efter meget besvær og udfordringer endelig løser de forskellige opgaver.

Du finder både teambuilding øvelser i København, Århus, på Fyn og det øvrige Danmark her på Funguide – der er idéer til teamudvikling fra hele landet, og vi har samlet det bedste af det bedste til dig og dine kollekager.

Teambuilding kan desuden være alt mellem himmel og jord, og du finder således også samarbejdsøvelser til teamudvikling, der tager afsæt i f.eks. stomp, hvor i sammen skal spille rytmer på forskellige alternative instrumenter, eller teambuilding med madlavning, hvor i bliver udfordret til at samarbejde om at skabe velsmagende mad i en gastronomisk opgave på et madlavningskursus.

Idéer til teambuilding øvelser er der nok af her på Funguide, og det gælder bare om at klikke dig videre ind og bruge vores smarte søgefunktion, hvor du kan filtrere i din søgning efter teambuilding. På den måde får du kun vist de teambuilding øvelser fra København og Århus, som du har interesse i, eller som passer bedst til jeres team eller geografiske præferencer.

Teambuilding er meget mere end en sjov og hyggelig oplevelse – det er først og fremmest et kursus i at lære at samarbejde på tværs af køn, roller og placeringer på rangstien i firmaet. Det er en intens oplevelse, hvor i virkelig lærer at samarbejde – f.eks. hvis i skal overnatte på primitive præmisser ude i en skov, eller hvis i skal løse komplicerede opgaver, som kun kan løses, hvis alle forstår at arbejde sammen og dermed klare de forskellige samarbejdsøvelser korrekt.

Teambuilding er blevet mere og mere udbredt i løbet af de seneste 10-15 år, hvor der er kommet meget fokus på effektivitet og produktivitet i de danske virksomheder. Teambuilding er således gået hen og har udviklet sig til en hel branche for sig selv, hvor der findes et utal af aktiviteter og spændende teambuilding øvelser i hele landet, både i København, Århus, Odense og det øvrige Danmark.

Teambuilding øvelser kan også bruges til at komme hinanden mere ved – f.eks. hvis i inkluderer flere forskellige afdelinger i firmaet. På den måde er folkene fra regnskab og lageret mere eller mindre tvunget til at lære hinanden at kende, da de ikke kan klare de forskellige teambuilding øvelser uden at samarbejde ordentligt. Teambuilding kan være en overvældende oplevelse for mange, men i langt de fleste tilfælde kommer både de individuelle medarbejdere og hele holdet som et samlet team ud på den anden side med en forstærket selvtillid og tiltro til sig selv og hinanden. Denne fornyede tiltro og teamspirit kan i så bringe med tilbage i firmaet, hvor i med garanti vil kigge på jeres samarbejdsøvelser i det daglige arbejde med helt nye øjne og fra nye vinkler.

I vil lære at løse komplicerede opgaver langt smartere, nemmere og hurtigere ved at uddelegere svære opgaver til de personer i firmaet, som i ved, er bedre til at klare netop den type opgave. I vil ligeledes være langt bedre rustet til at stole på hinanden og have tiltro til hinandens evner og samarbejdsvillighed. Således har både små, mellemstore og helt store virksomheder i Danmark de senere år brugt teambuilding til at forbedre arbejdsgange, sammenhold og produktivitet i virksomheden.

Teambuilding handler om at flytte de relationer, I har på arbejdspladsen, ud i en ny kontekst. Det skaber et tættere sammenhold og styrker samarbejdet, fordi I får prøvet kræfter med andre udfordringer. Samtidig hjælper det altid på humøret og ens syn på konflikterne på arbejdspladsen, når man får nogle uventede, sjove og spændende oplevelser sammen.

 

Idéer til Firmaarrangement og Firmaevent

Hvis du fortsat mangler idéer til firmaarrangement eller et firmaevent, kan du passede bruge Funguides store udvalg af aktiviteter og forslag til at finde inspiration til jeres næste tur med kollegaerne. Hvad enten det skal være en oplevelse med action eller ej, er det vigtigt, at du eller i finder et firmaarrangement, som dels passer til typerne på din arbejdsplads, og som dels passer til formålet.

Stort set alle bud på et godt firmaarrangement byder på udfordringer, som kræver teamwork, så det får i brug for. Når du leder efter et event til et firmaarrangement, vil du opdage, at det typisk er et decideret eventbureau, som stabler tingene på benene og skaber de perfekte oplevelser for jer. Der findes også enkeltstående firmaer, som selv udbyder deres helt eget firmaarrangement, men i mange tilfælde vil det være et eventbureau, som tilbyder en bred vifte af gode bud på et firmaarrangement.

Du kan både finde indendørs og udendørs arrangementer i København, Århus og resten af Danmark – det afhænger af smag og behag, samt hvad i ønsker af jeres firmaarrangement. Du kan også tilmelde dig og dine kollegaer et anderledes firmaarrangement i form af madlavning. Tag kokketøjet på, lav mad, og se, hvor sjovt det kan være at samarbejde i et køkken – og ikke mindst udfordrende.

Når du skal finde dit firmaarrangement her på Funguide, vil du hurtigt opdage, at der er mange sjove bud på aktiviteter til dig og resten af afdelingen. Et arrangement, som skal fremme samarbejdsevnerne på arbejdspladsen behøver ikke nødvendigvis at være et hardcore overlevelseskursus hos fyldt med action Carl-Mar Møller – Det kan også sagtens være et firmaarrangement, som byder på en tur på en sjov segway, en god omgang golf, eller en rolig weekend på et konferencecenter i flotte naturomgivelser.

Et firmaarrangement behøver heller ikke nødvendigvis at være med henblik på at skabe bedre samarbejde og teamwork – det kan også sagtens være et firmaarrangement i form af den årlige sommerfest eller julefrokost, eller det kan være en sjov oplevelse, hvor i tager ind og ser en fodboldkamp, en teaterforestilling eller et andet spændende bud på et firmaarrangement.

Hvis du stadig mangler idéer til firmaarrangement, finder du masser af god inspiration ved at klikke dig videre ind her på Funguide. Du kan sortere i geografi og type af arrangement for at finde et firmaarrangement, som passer perfekt til dig og dine kollegaer. Rigtig mange af os danskere har det ganske udmærket med vores kollegaer, men der kan alligevel godt være nogle, vi snakker mindre med end andre, og det er nogle gange en skam. Der kan nemlig sagtens ligge potentielle venskaber og solide professionelle relationer gemt i de af vores kollegaer, som ikke snakker så ofte med. Dette kan du nemmere finde ud af, når i deltager i en aktivitet i form af et firmaevent på kryds og tværs af daglige arbejdsopgaver og et eventuelt hierarki i firmaet.

Det kan også være, at firmaarrangementet ikke kun skal være ren sjov og spas. Måske skal firmaarrangement have noget indhold, der giver lidt dybde og giver jer værktøjer til at kunne vende tilbage til en travl og konfliktfyldt arbejdsdag. Mange firmaer arrangerer med jævne mellemrum kurser eller dage, hvor der arbejdes med teambuilding. Her kan man få løftet sit teams kampånd og lære sine kolleger bedre at kende. Når man tager sammen med sine kolleger ud for at løse problemer, der ikke er arbejdsrelaterede, kan man genfinde tilliden til hinanden og få en bedre forståelse for hinandens forskelligheder.

I kan også vælge at strikke jeres firmaarrangement sammen på jeres helt egen måde, så der både bliver tid til det alvorlige og det sjove.

 

Sommerfest, Julefrokost og Firmafest

Hvis du skal holde en firmafest i form af en julefrokost, en firmaudflugt eller lignende, finder du også her mange god bud på sådan en firmatur eller personalefest her på Funguide. Vi har samlet alt fra segway-ture og restauranter med menuer til en god julefrokost til fodboldgolf, firmaer, som tilbyder underholdning til fest og meget andet.

Udvalget byder på idéer til en julefrokost eller firmafest i hele landet, og du finder således både forslag til arrangementer til en firmafest i København, Odense, Århus og det øvrige Danmark. Du finder desuden både gode idéer til en firmafest eller en firmatur, som foregår indendørs og udendørs.

Der skal nemlig være noget for enhver smag, og hvor vidt i ønsker at være udendørs eller indendørs afhænger selvfølgelig helt og aldeles af, hvilken type mennesker i er i jeres firma. Det afhænger også ofte af, hvad i forventer at få ud af jeres firmaudflugt eller julefrokost. Du kan bruge søgefunktionen her på Funguide til at finde frem til dine favoritbud på en god firmafest blandt hele udvalget.

Vi har samlet underholdning til fest, leg og teambuilding på kryds og tværs af landet, og der er noget for enhver smag og til enhver lejlighed. Hvis formålet med jeres firmaevent er at bygge stærke relationer og lære at samarbejde på kryds og tværs af faglighed eller afdelinger, så finder du også mange gode bud på events til teambuilding her på hjemmesiden.

Rigtig god fornøjelse med din julefrokost eller firmafest, hvad enten det skal være vildt, rolig, hyggeligt, sjovt eller alt sammen på én gang.

Jeres næste firmaarrangement behøver ikke at være det samme, som I altid har lavet. I kan også lave noget helt andet som for eksempel at tage ud at bowle, se standup eller køre sammen i en Limousine hen til en cocktailbar inde i byen.