Firmaarrangement og teambuilding Odense og Fyn

Firmaarrangement og Teambuilding  

Velkommen til Funguides liste over idéer og forslag til aktiviteter der er velegnet til teambuilding og firmaarrangement i Odense og på Fyn.

Liste dækker også over idéer til firmaevents og firmature i Svendborg, Nyborg, Middelfart og resten af Fyn.

Du kan bruge filteret til at søge efter aktiviteter, der passer godt jeres budget, antal deltagere og type af aktivitet.

Teambuilding Odense og Fyn

Når du skal indgå i et team med andre personer på din arbejdsplads, kræver det, at i kan kommunikere og samarbejde ordentligt, hvis firmaet skal opnå størst mulig produktivitet. Dette kan i bl.a. træne jer selv og hinanden i med teambuilding som firmaarrangement i Odense og det øvrige Fyn. 

Her på Funguide finder du en række af de bedste bud på teambuilding i Svendborg, Nyborg, Middelfart, Odense og resten af Fyn. Teambuilding er blevet mere og mere populært igennem de seneste 10 år. Dette skyldes et større og større internationalt pres på danske virksomheder, hvormed konkurrencen er skærpet markant.

fællesskab-teambuilding-lege-børn-voksne-samarbejde

Et kursus i teambuilding i Odense og på Fyn består af en række samarbejdsøvelser og lege, hvor i skal samarbejde på kryds og tværs af køn, alder og daglige arbejdsmæssige opgaver. I skal igennem en række øvelser, som udfordrer jeres kommunikation, tillid og ikke mindst fysiske og mentale styrker.

I skal hjælpe hinanden ved at bistå hinanden med hver jeres kompetencer således, at i som team får mest muligt ud af det. Du finder mange gode bud på aktiviteter og idéer her på siden, og vi har samlet det bedste af det bedste til dig.

Du finder også en række gode oplevelser og aktiviteter til jeres næste firmafest, hvad enten det er den årlige sommerfest eller julefrokost i firmaet. I kan tage på firmaudflugt sammen i bl.a. Nyborg, Svendborg, Middelfart, Odense og det øvrige af Fyn, hvor i kan få et afbræk fra hverdagen og lære hinanden bedre at kende.

Mangler du idéer til teambuilding på Fyn, kan du med fordel bruge vores søgefunktionen og hele Funguides database over oplevelser som inspirationskilde. En god teambuilding kan byde på alt fra musik og lege til samarbejdsøvelser i naturen eller i et køkken. God fornøjelse med jeres firmaevent og teambuilding.

Firmaarrangement Odense og Fyn

Hvis du er på udkig efter et vellykket firmaarrangement til en passende pris, så er der heldigvis masser af muligheder for at finde det. Du kan planlægge firmaarrangement efter, om det skal være en sjov dag, udfordrende, lærerig eller hvilket som helst andet tema.

Det er, når firmaet bryder ud af de vante rammer, at de helt exceptionelle relationer og samarbejde opstår. Man er nødt til at se hinanden fra andre vinkler, hvis man skal lære hinanden bedre at kende. Til dette formål kan vigtigheden af fede firmaoplevelser slet ikke undervurderes.

Her på siden er der både konkrete forslag til, hvad man kan foretage sig på firmaet – samt inspiration, hvis man selv ønsker at designe en dag væk fra de vante rammer. 

Et event bliver kun en succes, hvis alle deltagere føler sig til rette. Det går ikke an kun med vilde og sporty aktiviteter – eller rundkredssamtaler for den sags skyld. Der bør skræddersyes et program med noget for enhver smag.

Søg efter idéer til firmaarrangement i vores menuer. Det kan være, du finder noget, som passer præcis til din arbejdsplads. Det kan også være, du bliver ledt et stykke på vej mod noget, som går hen og bliver rigtig godt.

Firmaarrangement Odense og Fyn

Firmaarrangement og firmaevent Odense og Fyn

De store byer på Fyn rummer alle aktiviteter for firmaer. Både store og mindre arbejdspladser kan booke events, som passer til deres antal af deltagere. Der behøves ikke lange udflugter til andre dele af landet. Øen i midten af Danmark byder på rigtig meget underholdning. 

Odense leverer naturligvis varen med adskillige interessante tilbud. Men Middelfart, Svendborg og Nyborg er bestemt også besøg værd. Det kan dreje sig om sommerfest i flotte omgivelser i sommerlandet. Men faktisk er vejret ikke en afgørende faktor i forhold til et super teamevent, da der også er indendørs aktiviteter at vælge imellem.

Book et firmaevent og bliv rystet endnu bedre sammen med dine kollegaer. Teambuilding aktiviteter bidrager til god stemning på dagen og masser af gode grin fremover. Der bliver ikke mangel på emner at tale om ved kaffemaskinen. 

Tjek bare disse bud på et forrygende firmaevent ud:

  • Kanotur på Fyns åer, hvor man bliver i et med den flotte natur
  • Crazy Bumperz Fodbold, når der skal gang i både krop og lattermuskler
  • Chokoladekursus med rigeligt for den søde tand
  • Murder Mystery Dinner, der stiller krav til teamsamarbejde væk fra de trygge rammer
  • Tur rundt på øen med partybus, hvor firmaet bliver rystet sammen på festlig vis

Firmatur og firmafest på Fyn

En firmafest kan bestå af mange forskellige ting. Det helt centrale punkt er, at man morer sig og tilbringer nogle timer sammen med hyggen i fokus. Hvad der ellers kommer til at ske er helt op til festudvalget – eller hvem der nu påtager sig rollen som arrangører. 

Der kan sagtens lægges ud med en firmaudflugt, hvorefter der følger festligheder med mad og drikke. På den måde får man absolut noget andet at vende under sin firmafest udover det daglige arbejde. 

Vi har lagt os i selen for at præsentere vores læsere for aktiviteter i alle temaer, så man ikke mangler bud på en perfekt firmatur. 

Det er ganske let at bruge søgefunktionen, hvor man plotter antal deltagere, ønsket pris, varighed, oplevelsestype, køn og sæson ind. Dette giver et hurtigt overblik over mulige aktiviteter og events. Herefter klikker man sig ind på de mest varme emner, man ønsker at gå videre med i forhold til firmatur.

Det har aldrig været lettere at designe dage med oplevelser for hele firmaet. Med få klik tegner man nemt de første skitser til uforglemmelige oplevelser med sine kollegaer.

Din firmatur kan komme til at indeholde præcis, hvad hjertet begærer. Det er naturligvis også muligt at kombinere firmaarrangement, så der både er plads til firmaevent og firmafest på én og samme dag!

Firmatur og firmafest på Fyn

 

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-21 af 59 aktiviteter.

Wildlife cooking hos Humanic Group

Den vildeste outdoor gourmet teambuilding oplevelse - kan afholdes i hele landet

Lækre smagninger med Smagning.com

Smagning.com er et team af eksperter der laver smagninger i topklasse over hele Danmark. Smagninger af Whisky, Gin, Rom, Cognac, Champagne m.m.

Chain Reaction med Humanic

Styrk samarbejdet på tværs og nedbryd siloer med dette inspirerende teamevent - kan afholdes i hele landet!

Ballonflyvning med Dreamballoon

Uforglemmelig ballonflyvning med DreamBalloon – Letter fra områder i hele landet.

CuBus - Unik Event- og Partybus.

Book den helt unikke og superhyggelig eventbus: Cubus - Perfekt til udflugter med firmaet, Polterabends eller til andre sammenkomster.

Laserhero hos Bowl'n'Fun

Indendørs lasergame baner i Odense og Svendborg til en supergod pris!

Bådtur med Odense Aafart

Tag på en herlig og smuk bådtur på Odense Å. Se også Aafartens spændende liste af åbne events med smagninger og musik.

Gokart hos Bowl'n'Fun

Gokart i Odense og Esbjerg - for alle med hang til sjov og fart og til en god pris!

Escape rooms hos Bowl'n'Fun på Fyn

5 sjove og udfordrende Escape rooms hos Bowl'n'Fun i Svendborg og Odense

Aktivitetsdag med TeamChallenge

Stort udvalg af sjove, udfordrende og lærerige teambuilding arrangementer for større og mindre grupper. Afholdes i hele landet.

Teambuilding og firmaarrangementer med Odense Aafart

Odense Aafart laver forrygende firmaarrangementer i det grønne. Prøv det nyeste indenfor teambuilding - Gådejagten: Det hemmelige broderskab

SMYKBAR

Lav jeres egne smykker på den hyggeligste smykkecafé i Odense- SMYKBAR

Partybus med partykørsel

Få den vildeste fest ombord på én af Partykørsel.dk’s partybusser, der kan køre op til 54 festdeltagere rundt på Jylland og Fyn

Kanoudlejning med Odense Aafart

Sejl i kano ned af Odense Å fra Munke Mose - Udlejes på timebasis og dagsbasis.

3-4-5 kamp hos Bowl'n'Fun/Maximum

3-4-5 kamp hos Bowl'n'Fun/Maximum få en komplet og skræddersyet sjov dag med kolleger, venner og familie til en skarp pris!

Sustainability Game med Humanic Group

Er CSR, bæredygtighed og grøn omstilling vigtig for jeres organisation, så har Humanic den perfekte og sjove teambuilding dag linet op til jer.

Prøv en spikeball-workshop

Lær at spille Spikeball med danmarksmesteren og landstræneren Aske Hammar - Spikeball er sjovt spil, der er nemt at gå til og hvor alle kan være med

Luksus whiskysmagning med Smagning.com

Kom til luksus whiskysmagning med prisvindende Smagning.com og smag 4-8 gode whiskyer serveret med gode anekdoter og en masse fif.

Disc Golf Events

Bliv en haj til discgolf,  og lav en venskabelig turnering med kolleger, venner eller familie.  Disc Golf Events sørger for det hele, så I kan få en sjov oplevelse - i hele landet.

Money talks med Humanic Group

Det ultimative teamevent i kommunikation og købmandskab - prøv teamspillet Money Talks.

Teambuilding Olympics med Humanic Group

Styrk jeres holdånd og bliv rystet godt sammen til denne skægge "Olympiade" - også selv hvis I er totalt usportslige!