Minigolf

Velkommen til Funguides side for minigolf og minigolfbaner i Danmark

Her har vi samlet et overblik over mange forskellige minigolfbaner over hele Danmark.

Nedenfor skal du vælge hvilken del af Danmark du er interesseret i at spille minigolf henne.

Indendørs minigolfbaner

Der findes også et stort udvalg af steder rundt omkring i København, Aarhus og resten af landet, hvor du kan spille minigolf indendørs. Disse steder er som regel åbne hele året rundt, og dem har vi naturligvis også repræsenteret her på siden.

Du finder f.eks. indendørs baner hos mange aktivitetscentre, bowlinghaller, legelande og mange andre steder. Her kan du gå i ro og mag, i et behageligt indeklima uden at skulle bekymre dig om regn, vind og vejr.

De mange indendørs minigolfbaner rundt i landet er typisk designet i nogle flotte miniature omgivelser, som giver dig følelsen af, at du går rundt og spiller blandt bakketoppe, træer, små buske og hyggelige søer og åer.

Dette kan være både hyggeligt og udfordrende, og så har det oftest en rigtig terapeutisk effekt for de fleste mennesker. Minigolf er nemlig også en oplagt oplevelse at vælge, hvis du trænger til at få en lille pause fra hverdagen og bare koble fuldstændig fra.

 

Minigolf udendørs

Udendørs minigolf har i mange år været et kæmpe hit blandt danskere, som ønsker at hygge sig i venners lag eller med familien. Der er da også kommet flere og flere steder med udendørs minigolfbaner rundt omkring i hele landet.

Hvis du er på udkig efter et sjovt spil, hvor hele familien kan konkurrere og hygge sig på samme tid, så er minigolf netop et oplagt valg.

De mange udendørs baner har som regel en lang række forskellige huller, du kan spille. På den måde får du både lidt frisk luft, lidt motion og masser af hygge og udfordringer. Det er nemlig ikke altid lige let at få den lille golfbold ned i hvert hul, og det kræver lidt omhyggelig koncentration, hvis du vil vinde over din bedre halvdel, din søster eller dine forældre.