Minigolf i København

Minigolf - Indendørs minigolf og udendørs minigolf  

Hvis du søger efter et godt sted at spille minigolf i København, Herlev, Lyngby, Rødovre eller Amager, så er du kommet til det helt rette sted.

Vi har nemlig samlet en nem og overskuelig oversigt over alle de bedste og sjoveste steder at spille minigolf i København og omegn. 

Du kan nemt og hurtigt bruge filterfunktionen nedenfor og finde frem til en oplevelse, som passer perfekt til dine ønsker til en sjov dag.

Hvis du ønsker at se minigolfbaner for hele landet og ikke kun i hovedstaden, så klik her: Minigolf

Indendørs og udendørs minigolfbaner i København

Der findes rigtig mange gode indendørs og udendørs minigolfbaner i København og byerne omkring, og vi har gjort det så nemt som muligt for dig at finde frem til din favorit blandt de mange minigolfbaner i København. Tag familien, vennerne eller kollegaerne med ud til et sjovt spil minigolf på en af de mange flotte baner, som du finder i hovedstadsområdet.

De mange forskellige steder med minigolfbaner, som vi har repræsenteret online her på Funguide har en række flotte baner med mange huller, som du gå og hygge dig med i lang tid. Få en sjov dag med dem, du holder af, og få en anderledes og hyggelig oplevelse med et spil minigolf. Du kan klikke dig videre ind her på siden og finde de bedste priser og åbningstider.

Vi er efterhånden løbet fra den tid, hvor man skulle slå op i den lokale telefonbog for at finde frem til et sted at spille minigolf i København, Herlev, Rødovre, Lyngby eller Amager. I dag kan du hurtigt gå på nettet og finde det bedste og sjoveste sted direkte online.

Her på Funguide har vi f.eks. samlet alle de bedste steder med oplevelser fra hele landet. De mange udendørs og indendørs minigolfbaner er blevet mere og mere populære de senere år, da det giver mulighed for at koble fra på en klassisk og traditionel måde.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-4 af 4 aktiviteter.
Minigolf - Indendørs minigolf og udendørs minigolf

Amagerstrand Minigolf

Amagerstrand Minigolf byder på en 18 gode og hyggelig minigolfbaner, en lækker isbar samt flotte naturomgivelser. Få en hyggelig dag med minigolf.

Minigolf - Indendørs minigolf og udendørs minigolf

Minigolf hos Copenhagen camping

Minigolf hos Copenhagen Camping i Dragør. Spil alle 9 huller i smukke, danske omgivelser.

Minigolf - Indendørs minigolf og udendørs minigolf

Minigolf på Flakfortet

Moderne minigolfbane med 12 huller på Flakfortet midt i Øresund.

Minigolf - Indendørs minigolf og udendørs minigolf

Minigolf hos Cecilies

Naturtro indendørs minigolfbane med 18 huller. Spil blandt bakker, søer og små stier.