Minigolf Sjælland

Minigolf - Indendørs minigolf og udendørs minigolf  

Velkommen til Funguides liste over minigolf på Sjælland og Lolland Falster.

Nedenstående liste viser udbydere fra Sjælland dvs. byer som Holbæk, Kalundborg, Køge,  Hillerød, Hornbæk, Helsingør, Frederikssund,  Roskilde, Ringsted, Næstved, Slagelse, Marienlyst og Nykøbing Falster. 

Hvis du vil se hele vores oversigt over alle minigolfbaner på Funguide så klik her: Minigolf

 

Minigolf Helsingør og Nordsjælland

Du kan finde frem til minigolf Nordsjælland, hvis det er det, der ønskes. En omgang minigolf er meget nemmere at have med at gøre end rigtig golf, der kræver meget øvelse. 

Der er både mulighed for indendørs og udendørs minigolf Nordsjælland. Både i Helsingør, Hillerød og Hornbæk kan I komme ud at dyste om at bruge færrest slag på mange flot designede baner. 

Her på siden finder du en samlet oversigt, der viser de baner, du kan booke tid på. Man lejer køller og udstyr, og så er man faktisk klar til at have det sjovt. Den bedste minigolf er den, hvor man morer sig mest! 

Find en minigolfbane, der passer til lejligheden

Ligesom ‘rigtige’ golfbaner har forskellige sværhedsgrader, så har minigolfbaner det også. Du kan med fordel lede efter en bane, der passer til selskabet. Hvis der skal være børn med, så går det naturligvis ikke, at det er alt for svært at få kuglen i hul. 

Omvendt kan man også finde baner, som er skræddersyet til firmafester, polterabend eller runde fødselsdage. I årets kolde måneder kan der være idé i at rykke indendørs. Her kan man ovenikøbet få slukket tørsten undervejs. Stemningen skal nok blive høj – uanset hvem der vinder og taber!

Glem alt om at minigolf kun er noget, der hører sommerferien til. Du kan invitere familie, venner og kollegaer med til et slag minigolf hele året rundt. Find en bane her på siden.

Minigolf i Holbæk, Kalundborg og Vestsjælland

Vil du spille minigolf i Nordvestsjælland?

Her på Funguide finder du de mest hyggelige indendørs og udendørs minigolfbaner i Holbæk, Kalundborg, Odsherred og Nykøbing Sjælland. Vi har samlet de bedste steder at spille minigolf i Nordvestsjælland, hvad enten det er indendørs eller udendørs, om sommeren eller vinteren.

Klik videre ind her på siden og brug søgefunktionen, så du hurtigt og nemt kan finde en af de mange minigolfbaner, som ser mest spændende ud for dig. På den måde kan du hurtigt komme til at spille minigolf i Nordvestsjælland med familie, venner eller kollegaer.

Tag et spil minigolf i f.eks. Holbæk, Kalundborg, Odsherred eller Nykøbing Sjælland, og kobl lidt fra med en omgang hygge.

Minigolf Køge, Haslev, Faxe og Østsjælland

Der er gode muligheder for at spille minigolf i Østsjælland, hvad enten du ønsker at spille minigolf i Køge, Haslev eller Faxe.

Der er mange små og store hyggelige steder, hvor du kan spille både indendørs og udendørs minigolf i Østsjælland.

Du kan tage et spil minigolf med familie og venner på de udendørs baner i sommerhalvåret, og så kan du eventuelt rykke indenfor i vinterhalvåret.

Find de mange minigolfbaner på Østsjælland lige her på siden – Her på Funguide har vi nemlig samlet de bedste steder til dig, så du hurtigt kan finde frem til åbningstider, priser, typer af baner og huller og meget mere.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-7 af 7 aktiviteter.
Golf'n'Fun - bowl'n'Fun Minigolf

Minigolf hos Bowl'n'Fun

Spil minigolf på lækre, indendørs baner i Næstved - fantastisk hyggelig aktivitet til din polterabend, familietur, date eller lignende.

Minigolf - Indendørs minigolf og udendørs minigolf

Minigolf hos Kongsø camping

Smuk udendørs minigolfbane med 12 huller hos Kongsøre Camping tæt på Lammefjorden ved Vig.

Minigolf - Indendørs minigolf og udendørs minigolf

Minigolf hos Feddet Camping

Spil Eventyr Golf i smukke omgivelser på Feddet Camping i Faxe. Minigolfbanen har 12 huller.

Minigolf - Indendørs minigolf og udendørs minigolf

Minigolf hos Spisestedet Orø

Hyggelig minigolfbane med hele 9 huller hos Spisestedet Orø i Næsby.

Minigolf - Indendørs minigolf og udendørs minigolf

Rørvig Minigolf

Smuk og gammeldags, udendørs minigolfbane med 18 huller hos Rørvig Minigolf i Rørvig.

Minigolf - Indendørs minigolf og udendørs minigolf

Minigolf hos Gokartland

18 huls minigolfbane med ishus og legeplads ved Holbæk

Minigolf - Indendørs minigolf og udendørs minigolf

Hornbæk Minigolf og Vaffelbageri

Udendørs Minigolfbane i Hornbæk, hvor du samtidig kan nyde en hjemmebagt vaffel