Firmaarrangement og teambuilding i Aalborg og Nordjylland

Firmaarrangement og Teambuilding  

Har du fået til opgave at arrangere den næste omgang teambuilding i dit firma? Og skal det foregå i Aalborg og Nordjylland?

Så er du havnet det rette sted. Her på siden finder du en god og overskuelig oversigt over oplevelser med firmaevent, firmaudflugter og teambuilding i Aalborg, Hobro, Frederikshavn, og det øvrige Nordjylland. 

Brug vores filterfunktion til at finde de rette Teambuilding aktiviteter, oplevelser og underholdning, der matcher dit budget, antal deltagere og hvilken type aktivitet du leder efter.

Teambuilding aktiviteter i Aalborg og Nordjylland

Teambuilding er en speciel slags firmaudflugt, hvor du finder en række gode bud på forskellige former for teambuilding øvelser og lege, som er med til at fremme samarbejdet og sammenholdet på arbejdspladsen. Teambuilding i Aalborg, Frederikshavn og Nordjylland kan også bruges til en hyggelig sommerfest, hvor i enten kan lave forskellige lege og udfordringer før, under eller efter sommerfesten. 

Brug søgefunktionen, og du vil hurtigt finde gode forslag og idéer et firmaevent, en firmaudflugt eller andre oplevelser og aktiviteter såsom teambuilding, som kræver samarbejde fra alle personer, så i fungerer som et samlet team. Teambuilding øvelser kan være mange forskellige, men fælles for dem alle er, at i skal igennem en række udfordrende samarbejdsøvelser, som tvinger jer til at arbejde sammen, kommunikere og ikke mindst stole på hinanden og respektere hinanden. 

Teambuilding er blevet mere og mere populært i løbet af de senere år. På mange arbejdspladser i landet er der nemlig ikke altid helt så tætte og gode relationer mellem alle kollegaerne. Og bevares; det er da heller ikke altid sikkert, at det overhovedet kan lade sig gøre.

Men faktisk kan teambuilding bruges til at styrke sammenholdet og hjælpe med til, at de personer i firmaet, som ikke så tit taler sammen, måske kan finde nye venskaber og professionelle, stærke relationer mellem hinanden. Uanset hvad, vil i komme tilbage fra en sådan dag med et styrket og bedre team.

Teambuilding Aalborg

Firmaarrangement og firmaevent i Aalborg

Hvis der skal arrangeres firmaevent i Aalborg, så er du kommet til det rette sted. Her får du nemlig ideer til firmaarrangement af enhver slags.

Vi guider dig på vej til en uforglemmelig sommerfest, firmafest, firmaarrangement eller hvad du ellers søger inspiration til. En sjov firmatur kan indeholde lidt af hvert. Det er bare med at dykke ned i de forslag til underholdning, der står på vores lister. 

Et firmarrangement bør indeholde noget, så alle får en god dag. Det er oplagt at ryste kollegerne sammen på helt nye måder. Man kan fx arrangere et firmaevent under åben himmel – langt væk fra de daglige rammer på arbejdet. Man lærer hinanden meget bedre at kende, når man mødes under andre omstændigheder end de daglige. 

Det ses mere og mere, at der arrangeres et decideret teamevent, hvor arbejdspladsen deles ind i mindre grupper. Her dyster man i forskellige opgaver og har det super skægt på samme tid. 

De bedste firmaoplevelser er dem, man taler om i mange år fremover. Der kan findes noget til enhver pris og for enhver smag her på siden. Book dit næste firmaarrangement blandt de mange fristende tilbud, du får serveret lige her.

Firmaarrangement Aalborg

Idéer til Firmafest og firmaudflugter i Nordjylland

Der er heldigvis rigeligt at komme efter, når det drejer sig om firmafest eller ligefrem firmaudflugt i Nordjylland. Både Hobro, Skagen og Frederikshavn rummer faktisk gode muligheder for en vellykket firmaudflugt.

Tænk over, hvad et perfekt firmaevent på din arbejdsplads skal indeholde:

  • Noget sporty hvor man får sved på panden?
  • Noget, hvor man skal arbejde sammen på helt nye måder?
  • Noget, hvor det bare drejer sig om hygge igennem med god mad og drikke?
  • Noget, hvor man får serveret sublim underholdning og griner, så det gør ondt helt ned i maven?
  • Eller hvad med en kombination af ovenstående, hvor der indgår overnatning?

Der findes ikke en opskrift på, hvad en firmatur bare SKAL indeholde. Det er helt op til arrangements deltagere, hvad der skal med på programmet. 

Drejer det sig om et firmaarrangement og firmaudflugt er det dog oplagt at udfordre deltagerne en smule. Man lærer bare hinanden meget bedre at kende, når man er sammen om noget, der ikke er hverdagsaktiviteter. 

Én ting, der bør indgå er godt humør og masser af gode grin. Til det formål er vores udvalg af events oplagt at dykke ned i. Det er muligt at skræddersy sin firmatur efter personlige ønsker. 

Man bør endelig heller ikke holde sig tilbage i forhold til at spørge de enkelte arrangører af events om pris og eventuelt særlige ønsker. Kunden har altid ret – også når det drejer sig om sjove aktiviteter med arbejdet.

Det kan være, I selv skal deltage aktivt i underholdningen. Det kan også være, I bare skal læne jer tilbage og nyde forestillingen. Få en firmafest efter eget valg ved at søge i listerne her på siden. Man indtaster sine præferencer og ser udvalget komme frit frem for øjnene af én.

Firmafest

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-21 af 51 aktiviteter.

FunCenter Aalborg

Besøg Aalborg og sjoveste action og eventcenter med mere end 30 forskellige aktiviteter for personer i alle aldre!

The Cube hos Maximum

Prøv det moderne Fangerne på Fortet Cube Challenge hos Maximum i Aalborg. 25 forskellige rum.

Bowling hos Bowl'n'Fun

Spis, fest og spil bowling hos Bowl'n'Fun. Det er for både store og små. Centre i hele Jylland

Laserhero hos Bowl'n'Fun/Maximum

Indendørs lasergame baner mange steder i Jylland en supergod pris!

Teambuilding på Aarhus Hostel

Afhold dit teambuilding arrangement hos Aarhus hostel i Hasselager - Vælg mellem flere forskellige aktiviteter såsom rovfugleshow og interaktion, skovmandsdyst, outdoor cooking og mange flere.

Lasergame hos FunCenter Aalborg

Prøv Lasergame på den 1250m2 store indendørs bane hos FunCenter Aalborg

FunCenter Paintball

Spil painball på den 1250m2 store indendørs paintballbane hos FunCenter Aalborg.

Minigolf hos Bowl'n'Fun/Maximum

Spil minigolf på lækre, indendørs baner i hele Jylland - fantastisk hyggelig aktivitet til din polterabend, familietur, date eller lignende.

Escaperoom hos Maximum Aalborg

5 sjove og udfordrende Escape rooms i Aalborg SV hos Maximum

Lækre smagninger med Smagning.com

Smagning.com er et team af eksperter der laver smagninger i topklasse over hele Danmark. Smagninger af Whisky, Gin, Rom, Cognac, Champagne m.m.

Zagadka Escape Games i Aalborg

Escape game i Aalborg - Arbejd sammen om at løse spor og gåder under tidspres - Vælg mellem 3 forskellige escape rooms.

Chain Reaction med Humanic

Styrk samarbejdet på tværs og nedbryd siloer med dette inspirerende teamevent - kan afholdes i hele landet!

Ballonflyvning med Dreamballoon

Uforglemmelig ballonflyvning med DreamBalloon – Letter fra områder i hele landet.

Wildlife cooking hos Humanic Group

Den vildeste outdoor gourmet teambuilding oplevelse - kan afholdes i hele landet

3-4-5 kamp hos Bowl'n'Fun/Maximum

3-4-5 kamp hos Bowl'n'Fun/Maximum få en komplet og skræddersyet sjov dag med kolleger, venner og familie til en skarp pris!

FunCenter Escaperooms

Spændende escape rooms hos FunCenter i Aalborg - 6 indendørs og 1 udendørs.

Aktivitetsdag med TeamChallenge

Stort udvalg af sjove, udfordrende og lærerige teambuilding arrangementer for større og mindre grupper. Afholdes i hele landet.

Luksus whiskysmagning med Smagning.com

Kom til luksus whiskysmagning med prisvindende Smagning.com og smag 4-8 gode whiskyer serveret med gode anekdoter og en masse fif.

Prøv en spikeball-workshop

Lær at spille Spikeball med danmarksmesteren og landstræneren Aske Hammar - Spikeball er sjovt spil, der er nemt at gå til og hvor alle kan være med

Disc Golf Events

Bliv en haj til discgolf,  og lav en venskabelig turnering med kolleger, venner eller familie.  Disc Golf Events sørger for det hele, så I kan få en sjov oplevelse - i hele landet.

Money talks med Humanic Group

Det ultimative teamevent i kommunikation og købmandskab - prøv teamspillet Money Talks.