Disc Golf Events

Billede
Billede
Billede

Info: Disc Golf Events

Åbningstider

Åbent: Hele året

Få et gratis tilbud: Disc Golf Events


  Discgolf er blevet utroligt populær gennem de seneste år. Og med god grund; det er en aktivitet, hvor alle kan være med uanset form og alder, som kan spilles udendørs eller indendørs, og som er perfekt til hyggeligt samvær. 

  Og Disc Golf Events tilbyder at sørge for alt det praktiske, så I kan fokusere på at have det sjovt – og kommer til jer uanset om I er i Kbh, på Sjælland, Fyn eller Jylland. 

  Hvis du ikke kender sporten, så går discgolf kort fortalt ud på, at man kaster med frisbees, og målet er at ramme en række høje kurve, der typisk er stillet op i en bane på en naturområde. Lidt ligesom en golfbane.

  Her kan du se, hvordan det foregår:

  Der findes baner over hele landet, og de er som regel gratis at benytte. 

  Men oplevelsen bliver sjovest, hvis du kender reglerne, har en god kasteteknik og bruger det rigtige udstyr. Og her kommer Disc Golf Events ind i billedet: De tilbyder at stå for det hele inklusiv at arrangere en sjov turnering – I skal bare dukke op. 

  Disc Golf Events arrangementer indeholder:

  • Professionelle discgolf instruktører, der hurtigt lærer jer reglerne og som lærer jer de bedste kasteteknikker. De går også rundt og hjælper jer undervejs
  • Alt udstyr, I skal bruge, bl.a. discs og scoringsark
  • En turnering med en præmie fra Disc Golf Events

  De kommer til jer, så I kan spille på en bane, der ligger bekvemt for jer. Hvis I ikke har en bane eller gerne vil afholde arrangementet f.eks. på firmaets grund, har de deres egne målkurve, de kan sætte op. De kan sågar tilbyde at lave en bane indendørs, hvis I har pladsen!

   

  Det er op til jer, hvor lang tid, I vil afsætte til aktiviteten. De anbefaler ca. 2 timer, hvoraf de første 20 minutter bruges på instruktion. Herefter spiller I med og imod hinanden i små grupper. 

   

  Priser:

  • Priser fra 125 kr/person/time – minimumspris pr. arrangement er 1250 kr pr. time.

  Der er umiddelbart ikke nogen øvre grænse for, hvor mange I kan være. Så denne aktivitet er perfekt uanset om I er en lille eller en kæmpe gruppe, der vil opleve noget sjovt og hyggeligt sammen.

  En af de helt store fordele ved discgolf er, at det er velegnet for alle, hvilket gør det velegnet til alt fra Firmaarrangementer, polterabends til børnefødselsdage, familiefester eller blå mandage. 

   

  Kontakt og booking

  Brug tilbudsformularen her på siden til at kontakte Disc Golf Events ift.

  • Få et uforpligtende tilbud/booke et event.

  Skriv endelig – Du skal nok få hurtigt svar!

  Se lignende oplevelser her: