Firmaarrangement og teambuilding på Sjælland

Firmaarrangement og Teambuilding  

Velkommen til Funguides side med idéer til aktiviteter og underholdning på Sjælland til teambuilding, firmaarrangement, firmaevents og firmafest.

Nedenfor kan du se en liste over aktiviteter på Sjælland og Lolland Falster – her tænker vi på byer som Roskilde, Ringsted, Næstved, Vordingborg, Slagelse, Køge, Haslev, Holbæk, Kalundborg, Nykøbing Sjælland, Slagelse, Skælskør, og Lolland Falster

Du kan bruge vores filtre til at finde de aktiviteter og idéer til underholdning, der passer bedst budget, antal deltagere eller hvor på Sjælland I ønsker, det skal foregå.

Firmaarrangement og teambuilding i Roskilde og Ringsted

Teambuilding i Roskilde, Ringsted, Sorø og det øvrige Midtsjælland er meget efterspurgt i disse år. Dette skyldes et øget pres fra udlandet på danske virksomheder. Derfor har vi gjort os den ulejlighed at samle alle de bedste bud på teambuilding som et firmaarrangement fra Roskilde og Midtsjælland her på Funguide.

På den måde kan du hurtigt og nemt bruge søgefunktionen til at finde oplevelser og aktiviteter, der passer godt til teambuilding og til et firmaarrangement i Roskilde og omegn. Du kan også finde idéer til jeres næste sommerfest, firmaudflugt eller firmaevent her på siden.

Mangler du idéer til firmaarrangement i Roskilde eller Ringsted, kan du passende bruge vores database som inspirationskilde. Hvis du søger teambuilding øvelser til dig og dine kollegaer, finder du også en masse populære og anerkendte udbydere af disse her på siden.

Som firma skal alle personer kunne indgå i et team, samarbejde og kommunikere ordentligt for at lykkes – Dette lærer i gennem samarbejdsøvelser på et kursus i teambuilding i Roskilde og Ringsted.

Teambuilding

 

Næstved, Vordingborg og Sydsjælland til din næste teambuilding og firmaarrangement.

 Her på Funguide finder du en masse gode oplevelser og aktiviteter til jeres næste teambuilding kursus eller firmaarrangement i Næstved, Vordingborg og resten af Sydsjælland.

Vi har samlet alle de bedste idéer til firmaarrangement i både Vordingborg, Næstved og det øvrige Sydsjælland, så du let og hurtigt kan finde frem til gode bud på jeres næste sommerfest, firmaudflugt eller firmaevent.

I kan også deltage som team i et teambuilding kursus, hvor alle personer i jeres firma skal igennem en masse sjove og udfordrende samarbejdsøvelser, som fremmer jeres kommunikation, tillid og ikke mindst samarbejdsevner.

I skal klare forskellige teambuilding øvelser ved at samarbejde optimalt, hvis opgaverne og udfordringerne skal klares ordentligt.

Teambuilding i Næstved og Vordingborg er blevet meget udbredt de senere år – Dette skyldes i høj grad behovet for højere produktivitet grundet øget internationalt pres fra virksomheder i landende rundt om Danmark.

Med teambuilding som firmaarrangement i Næstved, Vordingborg og det øvrige Sydsjælland lærer i at samarbejde og få et bedre sammenhold på arbejdspladsen.

Firmaevent

 

Teambuilding i Holbæk og Kalundborg

Mangler du idéer til firmaarrangement eller teambuilding i Holbæk, Kalundborg, Nykøbing, Odsherred eller det øvrige Nordvestsjælland?

Så er du havnet det helt rette sted. Hvad enten du mangler idéer til aktiviteter eller underholdning til en firmafest, en julefrokost, en firmaudflugt eller et andet firmaevent, så finder hurtigt og nemt god inspiration her på Funguide.

Du kan bruge søgefunktionen til at finde teambuilding på Nordvestsjælland, som passer perfekt til dine ønsker, dig og dine kollegaer.

I kan også benytte jer af muligheden for teambuilding gennem en af de mange dygtige udbydere, hvor i lærer at samarbejde bedre.

I lærer, hvordan alle personer i jeres firma indgår i et team, således at i smartest, nemmest og hurtigst kan løse forskellige samarbejdsøvelser.

Alle teambuilding øvelser, i skal igennem, er først og fremmest sjove og skaber bedre sociale relationer på arbejdspladsen – Men de tjener også det vigtige formål at skabe tillid, samarbejde og mere produktivitet på arbejdet.

blindfolde-udendørs-teambuilding-øvelse-arbejdsplads-tillid-kommunikation

 

Firmaevents og Teambuilding i Køge, Faxe, Haslev og det øvrige Østsjælland

 Her på Funguide finder du gode idéer til firmaarrangement og teambuilding i Køge, Faxe, Haslev og det øvrige Østsjælland.

Vi har samlet alle de bedste oplevelser og aktiviteter til en god sommerfest, firmaudflugt eller firmaevent fra Køge, Haslev, Faxe og Østsjælland ét sted, så du nemt og hurtigt kan finde frem til det helt rette for dig og dine kollegaer. For at firma skal kunne fungere så optimalt som muligt, kræver det først og fremmest et godt samarbejde. Derfor er teambuilding øvelser blevet meget populært på Østsjælland de senere år.

På et firmaarrangement som teambuilding lærer alle personer i jeres firma at klare forskellige samarbejdsøvelser som et samlet team. I lærer at kommunikere bedre, at vise tillid til hinanden og ikke mindst at klare opgaverne smartere, nemmere og hurtigere.

Klik videre ind her på siden og find inspiration og idéer til firmaarrangement og teambuilding i Haslev, Køge, Faxe og resten af Østsjælland.

tillidsøvelse-teambuilding-aktivitet-øvelse-voksne-børn

 

Sjove aktiviteter for firmaet i Slagelse, Korsør og Vestsjælland.

 Er du på jagt efter gode oplevelser og idéer til firmaarrangement og teambuilding i Slagelse, Korsør, Skælskør eller det øvrige Vestsjælland?

Vestsjælland byder på rigtig mange flotte naturområder og spændende oplevelser, som passer perfekt til en firmaudflugt, en sommerfest eller et andet firmaevent. Du kan bruge søgefunktionen her på Funguide til at finde oplevelser og aktiviteter til jeres næste firmaarrangement i Slagelse, Korsør eller Skælskør – Lad dig inspirere, og kig nærmere på de oplevelser, som passer perfekt til dit og firmaets ønsker og behov.

Har i brug for at blive bedre til at kommunikere og samarbejde på arbejdspladsen, så kan teambuilding i Slagelse, Skælskør, Korsør og det øvrige Vestsjælland være en god løsning. Teambuilding øvelser er med til at fremme jeres evner til at vise tillid og give ansvar til hinanden, at lære at kommunikere bedre internt og ikke mindst at samarbejde som et team med alle personer.

Jeres firma bliver udsat for en masse sjove og udfordrende samarbejdsøvelser, som styrker produktiviteten på arbejdet.

Teambuilding huddle

 

Idéer til firmaarrangementer og firmafester i Nykøbing Falster og Lolland Falster

 Nu finder du alle de bedste oplevelser og idéer til firmaarrangement og teambuilding i Nykøbing Falster og på Lolland Falster ét sted – nemlig her på Funguide.

Vi har samlet alle de bedste bud på en god firmaudflugt, sommerfest, julefrokost eller andet firmaevent. På den måde kan du bruge vores søgefunktionen til hurtigt at finde et firmaarrangement eller teambuilding i Nykøbing Falster eller det øvrige Lolland Falster, som passer perfekt til dig og dine kollegaer.

Her på siden finder du hurtigt en masse gode idéer til firmaarrangement samt forslag til oplevelser og aktiviteter til jeres teambuilding eller firmaevent. I kan bruge teambuilding øvelser til at forbedre jeres samarbejde gennem forskellige samarbejdsøvelser, hvor alle personer skal fungere som et samlet team.

Det er blevet nødvendigt i ethvert dansk firma at kunne konkurrere fornuftigt mod udenlandske virksomheder, og derfor er teambuilding i Nykøbing Falster og på Lolland Falster blevet meget udbredt de senere år.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-21 af 83 aktiviteter.

Teamchallenge Teambuilding

Stort udvalg af sjove, udfordrende og lærerige teambuilding arrangementer for større og mindre grupper. Afholdes i hele landet.

Teambuilding med KbhTeambuilding

Full service arrangør af teambuilding og firmaarrangementer i KBH, Sjælland og Lolland Falster

Citybattle - Interaktiv teambuilding

Coronasikkert teambuilding til både mindre og meget store grupper. Kan arrangeres over hele landet af Eventnu.

Danseevents Casa Bailar

Prøv at danse til dit næste arrangement sammen med festlige Casa Bailar - Salsa, Twerk, Poledance, Bachata m.m.

Fangerne på fortet hos Adventure Games

Har du altid ønsket at være deltager i TV programmet "Fangerne på fortet"? Så kan du nu prøve Adventure Games udgave i lidt mere ydmyge omgivelser.

Racehall CPH

Verdens største indendørs gokartbane ligger i Taastrup. 1250 meter lang og 13 meter bred - masser af plads til overhaling.

Kano teambuilding med KbhTeambuilding

Kom på teambuildingtur i kano med din organisation. Foregår i København og på Sjælland

Kokkeskole teambuilding med KBHTeambuilding

Kom på Kokkeskole teambuilding i København

Odsherred Eventpark

Prøv paintball, fodboldgolf eller 5 kamp hos Odsherreds Eventpark mellem Holbæk og Nykøbing Sjælland

Ballonflyvning med Dreamballoon

Uforglemmelig ballonflyvning med DreamBalloon – Letter fra områder i hele landet.

K-Racing - Gokartbane i Korsør

Kør Gokart hos K-racing Korsør - en fed 641 meter lang bane med masser af fart, udfordring og overhalingsmuligheder.

Den store bagedyst med KBHTeambuilding

Kunne du tænke dig at prøve at deltage i Den store bagedyst - så er dette firmaarrangement i København noget for dig.

Lækre smagninger med Smagning.com

Smagning.com er et team af eksperter der laver smagninger i topklasse over hele Danmark. Smagninger af Whisky, Gin, Rom, Cognac, Champagne m.m.

Langager Retreat - Spa og skønhedsklinik

Trænger du til den ultimative forkælelse? Tag veninderne med og oplev skønhedens verden hos Langager Retreat i Havdrup mellem Roskilde og Køge.

Knowie - Nem teambuilding i hverdagen

Online teambuilding med sjove aktiviteter - helt perfekt til teambuilding i hverdagen - Du kan prøve det helt GRATIS.

Segway events med Segway Cruise

Planlæg dit eget sjove segway event med Segway Cruise - Der er god pris og kan både afholdes udendørs og indendørs på hele Sjælland.

Ginsmagning hos Ginbutikken

Ginbutikken tilbyder skræddersyet ginsmagning direkte hjemme hos dig - så bliver det ikke mere luksuriøst! Obs:Minimum 8 deltagere.

Windsurf og Standup paddle med Copenhagen Surf School

Prøv Stand up paddle eller lær at windsurfe med de sejeste instruktører ved Amager Strandpark i København.

Casino event med Midgaard Event

Oplev den ægte Casinostemning uden at tabe en krone. Et festligt arrangement fra Midgaard Event. Afholdes på hele Sjælland.

Leifshow - humor foredrag- og teambuilding - hele landet

Teambuild med humor i hele landet

Murder Mystery Dinner med Midgaard Event

Middage med mordmysterier giver dit arrangement en helt særlig stemning. Afholdes over hele landet.