Teambuilding, firmaarrangement og firmaevents og i Jylland

Firmaarrangement og Teambuilding  

Velkommen til Funguides side med forslag og idéer til teambuilding, firmaarrangementer og firmaevents i Jylland.

Titlen er ikke helt dækkende, da vi har selvstændige sider til Teambuilding Århus og Randers samt Teambuilding Aalborg og Nordjylland – så hvis det er der du leder efter et event til firmafesten, så klik på deres links.

Hvis du i stedet leder efter forslag i Kolding, Vejle, Horsens, Trekantsområdet, Herning, Ikast, Silkeborg, Viborg, Midtjylland, Esbjerg, Vestjylland, Sønderborg, Haderslev og Sønderjylland, så er du det rette sted.

Brug gerne vores filter til at finde de aktiviteter, som passer bedst ift. antal, pris, område etc.

Idéer til teambuilding, firmaarrangement og firmaevent i Vejle, Kolding og Horsens

Har du fået fornøjelse af at skulle arrangere jeres næste firmaarrangement for dig selv og dine kollegaer, men mangler du idéer til firmaarrangement i Trekantsområdet?

Her på Funguide har vi samlet alle de bedste aktiviteter og oplevelser til teambuilding og et firmaarrangement i både Vejle, Kolding, Horsens, Fredericia, Billund og det øvrige Trekantsområdet. Du finder en masse gode idéer og forslag til lege, festlige indslag og sjove oplevelser til jeres næste firmafest, firmaudflugt eller firmaevent.

Dette gælder, uanset om der er tale om en sommerfest eller en julefrokost – Du finder inspiration og idéer til begge slags her på siden. Brug eventuelt vores søgefunktion til at finde oplevelser til teambuilding eller et firmaarrangement i Trekantsområdet nær dig. Det er nemt, hurtigt, og du finder med garanti op til flere forskellige oplevelser, som passer perfekt til netop jeres firma og medarbejdere. I kan også tage på en uformel firmaudflugt i Trekantsområdet, hvor i lærer hinanden bedre at kende.

fællesskab-teambuilding-lege-børn-voksne-samarbejde
Foto: // Styrk sammenholdet og samarbejdet – uanset jeres alder!

Et firmaarrangement i Vejle, Horsens, Kolding, Billund, Fredericia eller resten af Trekantsområdet kan være rigtig mange forskellige ting; her på siden har vi alt lige fra teambuilding, gokart og paintball til kulturelle oplevelser, byvandringer og mad ud af huset til en julefrokost. Du kan også finde inspiration til teambuilding øvelser, så i kan blive bedre til at kommunikere og samarbejde på arbejdspladsen.

Teambuilding i Trekantsområdet og resten af Danmark er blevet voldsomt populært de senere år. Dette skyldes øget pres fra international konkurrence, som forudsætter, at danske virksomheder fortsat må være endnu mere produktive for at kunne følge med. Med teambuilding øvelser lærer i gennem forskellige samarbejdsøvelser at kommunikere og stole på hinanden. Godt samarbejde i et firma kræver, at alle personer kan samarbejde på kryds og tværs.

Her kan du se en oversigt over alle de spændende oplevelser, der er velegnet til et firmaarrangement og teambuilding i Vejle, Kolding, Fredericia og Trekantsområdet.

Teambuilding

 

Teambuilding i Silkeborg, Herning og Midtjylland

 Her på Funguide finder du hurtigt og nemt idéer til firmaarrangement og teambuilding i Herning, Silkeborg, Viborg, Ikast og det øvrige Midtjylland.

Du finder gode idéer til aktiviteter og oplevelser, som i kan bruge til både teambuilding, jeres næste sommerfest, firmaudflugt eller anden form for firmaevent. Hvis i skal på et kursus i teambuilding, lærer alle personer i jeres firma at løse forskellige teambuilding øvelser gennem korrekt samarbejde.

I lærer at kommunikere bedre, i lærer at stole på hinanden, og ikke mindst lærer i, hvordan i mest effektivt løser forskellige samarbejdsøvelser, som i så kan bruge i dagligdagen hjemme på arbejdspladsen.

Brug søgefunktionen her på Funguide til hurtigt og nemt at finde forslag og oplevelser til teambuilding eller et andet slags firmaarrangement i Herning, Ikast, Viborg, Silkeborg samt resten af Midtjylland.

Du kan også finde mad ud af huset eller underholdning i Midtjylland til jeres næste sommerfest eller julefrokost. Rigtig god fornøjelse.

Firmafest

 

Teambuilding i Esbjerg og gode idéer og forslag til firmaarrangementer i Vestjylland

 Der findes mange gode bud på teambuilding som firmaarrangement i Esbjerg, Holstebro og det øvrige Vestjylland. Her på Funguide har vi samlet alle de bedste idéer til firmaarrangement i både Ringkøbing, Varde, Skjern, Holstebro, Esbjerg og resten af Vestjylland.

Dette giver dig muligheden for at bruge vores database af gode og sjove oplevelser og aktiviteter til teambuilding og firmaarrangement til at finde inspiration til jeres næste firmaevent. Du finder også idéer og leverandører af underholdning og sjove indslag til jeres næste sommerfest eller firmaudflugt. Hvis du skal arrangere jeres næste teambuilding kursus i Esbjerg, Holstebro eller det øvrige Vestjylland, så finder du også hjælpe og inspiration her på siden.

Teambuilding er blevet meget udbredt de senere år, da det fremmer samarbejdsevnen og kommunikationen i ethvert firma, og dermed øger i produktiviteten uden at løbe hurtigere eller bruge flere ressourcer. På et kursus i teambuilding i Esbjerg og Holstebro lærer i at indgå i et team gennem forskellige samarbejdsøvelser, hvor alle personer skal samarbejde for at løse de forskellige teambuilding øvelser.

Teambuilding i Vestjylland kan være alt fra madlavning og samarbejde i et køkken eller en overlevelsestur i naturen til diverse øvelser i tillid og kommunikation. God fornøjelse med jeres næste firmaarrangement.

Her kan du se en oversigt over alle de spændende oplevelser, der er velegnet til firmaarrangement og teambuilding i Esbjerg, Holstebro, Skjern, Ringkøbing, Varde, Struer og resten af Vestjylland.

Firmaarrangement

 

Gode forslag til firmaarrangement og firmafesten i Sønderjylland

Teambuilding er blevet populært blandt mange gode idéer til firmaarrangement, som fremmer kommunikationen, samarbejdsevnen og tilliden på arbejdspladsen. Her på Funguide finder du alle de bedste og mest effektive bud på teambuilding i Haderslev, Tønder, Aabenraa, Sønderborg og det øvrige Sønderjylland.

Du finder også inspiration til oplevelser og sjove aktiviteter til jeres næste sommerfest, julefrokost, firmaudflugt eller firmaevent her på siden. Brug søgefunktionen og lad dig inspirere; få gode idéer, og undersøg de forskellige muligheder og idéer til firmaarrangement i Tønder, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og resten af Sønderjylland.

På et kursus i teambuilding skal alle personer fra jeres firma samarbejde gennem forskellige teambuilding øvelser, hvormed i lærer at blive bedre til at kommunikere og stole på hinanden. Disse samarbejdsøvelser tvinger jer nærmest til at fungere effektivt som et team, og i vil dermed kommet ud på den anden side med et styrket sammenhold og bedre, sociale relationer. God fornøjelse med jeres teambuilding eller firmaarrangement i Sønderjylland.

Firmaevent

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-21 af 79 aktiviteter.

SUP surfing med Shaka Life

SUP Surfing med Shaka Life i Silkeborg og Ry Prøv Stand Up Paddle i hele Midt- og Østjylland. Vi kommer til dig.

ATV forhindringsbane

Kom og få en unik oplevelse når du skal køre ATV igennem en forhindringsbane hos Paintball Midtjylland i Rødkærsbro

Gokart hos Bowl'n'Fun

Gokart i Odense og Esbjerg - for alle med hang til sjov og fart og til en god pris!

Partybus med partykørsel

Få den vildeste fest ombord på én af Partykørsel.dk’s partybusser, der kan køre op til 54 festdeltagere rundt på Jylland og Fyn

Escape rooms hos Bowl'n'Fun

7 sjove og udfordrende Escape rooms hos Bowl'n'Fun i deres centre i Jylland

WOW PARK Skjern

Tag en sjov tur i WOW PARK Skjern. Spændende Halloween events i efterårsferien.

Slotssøbadet - Badeland, svømmehal og spa

Slotssøbadet - Badeland, Svømmehal og spa og wellness i Kolding

Bowling hos Bowl'n'Fun

Spis, fest og spil bowling hos Bowl'n'Fun. Det er for både store og små. Centre i hele Jylland

Minigolf hos Bowl'n'Fun/Maximum

Spil minigolf på lækre, indendørs baner i hele Jylland - fantastisk hyggelig aktivitet til din polterabend, familietur, date eller lignende.

Poleaddict - Poledance og Aerial Hoop

Åben 6 Maj 2021: Prøv poledancing og aerial hoop hos Poleaddict i Esbjerg - Du kan både få prøvetimer eller booke til arrangementer.

Teambuilding på Aarhus Hostel

Afhold dit teambuilding arrangement hos Aarhus hostel i Hasselager - Vælg mellem flere forskellige aktiviteter såsom rovfugleshow og interaktion, skovmandsdyst, outdoor cooking og mange flere.

Lækre smagninger med Smagning.com

Smagning.com er et team af eksperter der laver smagninger i topklasse over hele Danmark. Smagninger af Whisky, Gin, Rom, Cognac, Champagne m.m.

WOW PARK Billund

Hav en sjov dag i WOW PARK Billund. Spændende Halloween events i efterårsferien.

3-4-5 kamp hos Bowl'n'Fun/Maximum

3-4-5 kamp hos Bowl'n'Fun/Maximum få en komplet og skræddersyet sjov dag med kolleger, venner og familie til en skarp pris!

Paintball Midtjylland

Åben: Kom og prøv Jyllands fedeste paintball baner beliggende mellem Viborg og Silkeborg. 8000m2 baner og meget fornuftige priser

Segway konkurrence hos TeamBattle

Prøv at køre segway med TeamBattle. Afholdes i København og hele landet.

CuBus - Unik Event- og Partybus.

Book den helt unikke og superhyggelig eventbus: Cubus - Perfekt til udflugter med firmaet, Polterabends eller til andre sammenkomster.

Wildlife cooking hos Humanic

Den vildeste outdoor gourmet teambuilding oplevelse - kan afholdes i hele landet

Chain Reaction med Humanic

Styrk samarbejdet på tværs og nedbryd siloer med dette inspirerende teamevent - kan afholdes i hele landet!

Aktivitetsdag med TeamChallenge

Stort udvalg af sjove, udfordrende og lærerige teambuilding arrangementer for større og mindre grupper. Afholdes i hele landet.

Laserhero hos Bowl'n'Fun/Maximum

Indendørs lasergame baner mange steder i Jylland en supergod pris!