Slotssøbadet - Badeland, Svømmehal og spa i Kolding

Slotssøbadet - badeland i Kolding
Billede
Billede
Billede

Info: Slotssøbadet

Adresse: Hospitalsgade 16,
6000 Kolding.

Telefon: 75500150
Sig gerne du har fundet nummeret på funguide.dk når du ringer

Åbningstider

Hverdage: Svømmehal og badeland:
Mandag 05.30 – 21.00
Tirsdag 06.00 – 22.00
Onsdag 05.30 – 21.00
Torsdag 06.00 – 22.00
Fredag 05.30 – 16.00 + 20.00 – 23.00

Weekend: Svømmehal og badeland:
Lørdag 09.00 – 18.00
Søn- /helligdage 09.00 – 18.00

Åbent: Hele året

Slotssøbadet ligger lige i det centrale Kolding ved Koldinghus slotssø.

Slotssøbadet er en sammenslutning af flere forskellige faciliteter, der sammen og hver for sig kan give dig og dit selskab uanset størrelse en helt perfekt dag.

Her er en liste og de forskellige muligheder:

  • Svømmehal/badeland i Kolding: 2 store svømmebassiner, 2 børne varmtvandsbassiner med legetøj, 1 varmtvandtbassin, 1 bobblebad/spabad og Spraypark. Læg dertil vipper, vandrutchebaner, saunaer og infrarød varmekabine, så har du en fantastisk vanddag. Derudover tilbydes der er en mængde forskellige vandsportshold lige fra klassisk svømmeundervisning til Aquafitness og crossfit i vand og meget meget mere.
  • Spa og wellness hos Dorotheas Badstue – For dem der trænger til afslapning og selvforkælelse kan man besøge Dorotheas Badstue. I de lækre omgivelser kan du få både spabehandlinger, men også skønhedsbehandlinger indenfor åbningstiderne. Derudover arrangerer Doretheas Badstue også åbne arrangementer, hvor en aften med forkælelse er gjort klar til en meget rimelig pris.
  • Kursus, konference og festlokaler hos Sct. Jørgens Gaard – Gode rammer, lokaler og dejlig mad til større arrangementer både private arrangementer og firmaarrangementer

Derudover afholder slotssøbadet mange både private og åbne events til festlige lejligheder såsom polterabends, børnefødselsdage og hvert år arrangeres et særligt arrangement for blå mandage – læs mere om blå mandag her: Blå Mandag i Slotssøbadet

Så hvis du har brug for en fantastisk dag for dig selv, vennerne, familien eller skal afholde et arrangement, så er Slotssøbadet et virkelig godt bud.

Læs mere om faciliteterne, udvalget af aktiviteter, events, priser, og hvordan du booker på Slotssøbadets website.

Brug de grønne knapper for at komme dertil.

Se lignende oplevelser her: