Lasergame og Lasertag

Lasergame eller laser tag er blevet mere og mere ind blandt danskerne de senere år. Og det er der en indlysende årsag til.

Actionfyldt laserskydning i et godt lasergame er nemlig oplagt til langt de fleste oplevelser og arrangementer såsom polterabender, firmaarrangementer og lignende.

Klik på den region af Danmark, hvor du gerne vil se udvalget af udbydere.

Lasergame er en anelse mere mildt og uskadeligt end f.eks. paintball og hardball, men minder alligevel en del om disse spil. Derfor kaldes lasergame, eller laser tag, også nogle gange for laser paintball – men det er som sagt væsentligt mildere. Dermed ikke sagt, at der ikke er fuld fart over feltet og konkurrence til sidste blodsdråbe, når du løber ud på banen for at få ram på dine kollegaer eller kammerater, før de skyder dig.

Indendørs og udendørs Lasergame og Lasertag

Her på Funguide har vi samlet en lang række gode steder fra hele landet, hvor du kan spille lasergame. Der er både indendørs og udendørs områder i både Jylland og på Sjælland, og bare i København og Århus er der flere forskellige firmaer, som tilbyder lasergame som en spændende oplevelse.

Du kan leje det nødvendige udstyr hos de fleste lasertagfirmaer, og mange af stederne er det nødvendige udstyr inkluderet i selve prisen.

Du kan sortere og filtrere din søgning her på Funguide, og på den måde kan du hurtigt finde det perfekte lasergame eller tag game ud fra f.eks. lokalitet, priser og typer af oplevelser. Laserskydning er kommet for at blive, og det er et sjovt spil, som bruges til alt lige fra fødselsdage til nøje planlagt teambuilding blandt små og store virksomheder.

I et lasergame gælder det om ikke at blive ramt af modstanderne, og samtidig skal du sørge for at sigte og skyde ordentligt, så du rammer plet, når du skal vinde spillet. Du vil typisk skulle ramme en sensor på maven eller i hovedet af modstanderen, og på den måde gør det også spillet mere realistisk, men stadig ganske ufarligt.