Bowcombat med bowcombat.dk

BOWcombat.dk polterabend eller firmafest
Billede
Billede
Billede

Info: Bowcombat med bowcombat.dk

Adresse: Over hele landet.

Telefon: 71146349

Åbningstider

Hverdage: Åbent hele tiden, hele året rundt

Weekend: Åbent hele tiden, hele året rundt

Åbent: Åben hele året

Få et gratis tilbud af Bowcombat med bowcombat.dk


  Her er den perfekte aktivitet til alle, der gerne vil skyde løs på kollegerne, vennerne eller bruden/gommen – men som vil være fri for de smerter og blå mærker, der følger med paintball: Bowcombat!

  Og Bowcombat kan spilles i hele landet – Bowcombat arbejder sammen med baneudbydere i hele landet, og de kommer også meget gerne ud til jer.

  I Bowcombat spiller man med buer og pile med bløde pilehoveder, så er her masser af action og taktik – men ingen blodansamlinger.

  Derfor er Bowcombat virkelig velegnet til sjove arrangementer, hvor man gerne vil have at alle har lyst til at lege med som f.eks. firmaarrangementer og teambuilding. I kan være fra 5-80 deltagere.

  Bowcombat er også blevet lige så populært til brudens polterabend, ligesom det længe har været til gommens. Og så er det et kæmpe hit til fødselsdage, blå mandage og lignende før børn +10år.

  Trods den manglende smerte kan vi alligevel garantere, at der er rigeligt med adrenalin til de actionglade ved at kæmpe og undgå at blive ramt. Og typisk også masser af sjov og grin!

  I spiller i hold på 4-6 personer, og sammen skal I finde på en taktik, så I kan nedkæmpe modstanderne. Og bliver én af jer ramt, kan de andre på jeres hold “genoplive” vedkommende ved at ramme en plade.

  Naturligvis starter I med en grundig instruktion, og det er faktisk overraskende nemt at skyde med de specialfremstillede buer og pile.

  I kan spille året rundt – husk bare passende tøj, og så skal Bowcombat nok sørge for, at I hurtigt får varmen!

  I kan læse mere om pris, praktiske ting og Bowcombat ved at klikke på knapperne under billedet.

   

  Se lignende oplevelser her: