Highroping hos Urban Ranger Camp

Urban Ranger Camp Highroping
Billede
Billede
Billede

Info: Highroping hos Urban Ranger Camp

Adresse: REFSHALEVEJ 177 1432 KØBENHAVN K

Telefon: 51 20 77 03
Sig gerne du har fundet nummeret på funguide.dk når du ringer

Åbningstider

Hverdage: Torsdag - Fredag: 10-22
Mandag - Onsdag: Kontakt i forvejen

Weekend: Lørdag-Søndag: 10-22

Telefontid - Mandag-Fredag 9-17
Kan kontaktes på mail alle ugens dage

Åbent: Hele året

Få et gratis tilbud: Highroping hos Urban Ranger Camp

I de historiske B&W haller på Refshaleøen i København kan du få din lyst til udfordrende aktiviteter styret hos Urban Ranger Camp.

Du befinder dig kun ti minutter fra Rådhuspladsen, men du har pulsen oppe på samme måde, som hvis du gik på line mellem 2 bjerge.

Du gør alt for at nå banen igennem, men det er ikke let, for din vej over er fyldt med forhindringer designet af franske specialister! 

Urban Ranger Camp har den ultimative klatrebane – den er faktisk verdens højeste indendørs bane og klart Danmarks højeste.

Der er 4 forskellige baner med forskellig sværhedsgrad. Hver bane består af 7 forskellige udfordringer, som du alle kan se videoer af på Urban Rangers website.

Se Urban ranger camps video lige her:

Highroping er en sjov og udfordrende aktivitet, der er velegnet for både en tur med vennerne og veninderne eller som en anderledes og uforglemmelig date. Highroping er ligeledes velegnet til polterabends, firmaarrangementer og andre lignende arrangementer. Er I mange kan I med fordel også kigge på Urban Ranger Team Challenge.

Selvom det foregår 50 meter over jorden er sikkerheden og instruktionen i top og dermed er der ingen risiko for at komme til skade.

Lige så udfordrende og frygtindgydende det er – lige så let er det at læse mere om priser, se videoer om banens forhindringer og book din tid hos Urban Ranger Camp.

Tryk på knapperne under billedet og du kommer direkte til Urban Ranger Camps website

Se lignende oplevelser her: