Lasergame og Lasertag hos LaserEvents.dk

Laserevents tilbyder både lasergames og lasertag med instruktør eller I kan leje udstyret og selv afholde eventet.

Der arrangeres mange steder i København og omegn såsom: Lyngby, Farum, Charlottenlund, Taastrup, Albertslund, Brøndby, Karlslunde m.fl.

Hvis du ønsker et arrangerement udenfor København kan det sagtens lade sige gøre. Blot kontakt Laserevents så findes der en løsning.

Laserevents er en erfaren leverandør af Lasergames og dets instruktører har mange års erfaring i at lave gode events.

Lasergame og Lasertag er velegnede til rigtig mange typer af arrangementer, da det er både sjovt men også helt ufarligt.  Det kan være det sjove indslag til fødselsdag både for voksne eller børn. Eller være et højdepunkt til både en blå mandag, polterabend, firmafesten, familiefesten og teambuilding.

Lasertag og Lasertag kan spilles af både børn og voksne. Drenge eller piger. Mænd eller kvinder. Der er forskellige møder at spille på. Man kan både spille 2 hold mod hinanden, capture the flag eller man kan spille flere hold mod hinanden samtidig.

Laserevents.dk tilbyder også at man blot kan leje udstyret og så selv afholde arrangementet – det er helt idéelt også til alle ovenstående arrangementer.

Der er mange andre udbydere af Laser games – men Laserevents.dk har samtidig en af de allermest fornuftige priser i hele landet, så hvis man er til Lasergames, så er Laserevents.dk et oplagt firma at hyre!

Klik på knappen under billedet, og se mere information om spillet, priser og de praktiske forhold på Laserevents hjemmeside.

Se lignende oplevelser her:

Funguide.dk