Rundvisning og ølsmagning hos Bøgedal Brew

olsmagning_hos_bogedal_brew

Hos Bøgedal Brew i Vejle ved man, at øl ikke bare er øl – det er en hel livsstil!

Hos den familieejet gård inviteres du nu til 1,5 times rundvisning og smagning af den håndlavede øl.

Her bydes du på smagning af 5 forskellige øl og der følger naturligvis snacks med til den lille sult.

Bøgedal Brew kan blære sig med, at være Skandinaviens eneste fritfaldsbryggeri, og til rundvisning på bryggeriet får du et unikt indblik i bryggeriets historie.

Her går håndelag og filosfien bag øllen hånd i hånd, når der benyttes ældgamle metoder, som fx at brygge og tappe øllen uden brug af pumper og maskiner, som kan skade strukturen i øllet – dette får du mange flere historier om til rundvisningen!

Der er naturligvis mulighed for at købe et lille stykke af det unikke bryggeri sig med hjem, i form af de lækre specialøl.

Klik på de grønne knapper og få meget mere vigtig information om oplevelsen – her kan du læse om priser, se flere billeder fra bryggeriet og læse mere om muligheden for at købe oplevelsen allerede nu, eller give den som gavekort til en øl-elsker i dit liv.

Ved at klikke på de grønne knapper, kan du også opdage endnu flere spændende informationer om det helt unikke bryggeri – vidst du fx. at Bøgedal Brew er det eneste kommercielle bryggeri i verden, der brygger Godtøl, som er en kraftig øl med stor restsødme?

Se lignende oplevelser her:

Funguide.dk