Urban Golf - Golfsimulator

Urban golf Valby
Billede
Billede
Billede

Info: Urban Golf – Golfsimulator

Adresse: Pakkerivej 9 2500 Valby

Telefon: 93980017
Sig gerne du har fundet nummeret på funguide.dk når du ringer

Åbningstider

Hverdage: Mandag-fredag: 15,00-22.00

Weekend: Lørdag-Søndag: 12.00-22.00

Kom og prøv at spille golf på de realistiske golfsimulatorer hos Urban Golf i Valby.

Urban Golf har 8 af de avancerede golfsimulatorer fra Trackman, der indeholder verdens bedste, mest interessante og ikoniske golfbaner – Du kan vælge mellem mere end 160 forskellige golfbaner – alle gengivet ned til mindste billedskønne detalje.

Udover at man kan spille de forskellige baner giver simulatorerne også mulighed for skudanalyse, online turneringer eller at prøve de sjove golfinspirerede partygames.

Simulatorerne er både velegnede til de seriøse golfspillere og til nybegynderne, der gerne lige vil prøve et spil for en eftermiddag.

Man kan bruge sit eget udstyr eller låne af Urban Golf uden ekstra omkostninger.  Man vil kunne være 1-4 personer pr. simulatorer alt efter hvor hyppigt, man hver især ønsker at slå.

Urban Golf er både velegnet til en hyggelig tur for små selskaber 2-8 personer, men har også pladsen til større arrangementer med op til 30 personer.

Man er er velkommen til at hænge ud i den hyggelige bar og lounge og det golfkyndige personale står også til rådighed med et godt tip eller en hyggelig snak.

Brug de grønne knapper for at komme til Urban Golfs website

Her kan du læse mere om:

  • Deres simulatorer
  • Se de meget rimelige priser
  • Booke en simulator
  • Andet praktisk info

Se lignende oplevelser her: