Lær at sætte vin til maden med Cortsen Dining

Et besøg hos Cortsen Dining er en rejse i smagsnuancer og dufte. Hvilken vin skal serveres til hvilken slags mad? Det gælder om at skabe balance, ofte i mødet mellem kontraster.

Vinen skal præsentere maden på bedste vis, og omvendt. Vært for besøget er Thomas Lysgaard, der er prisvindende sommelier i Danmark.

Besøget inkluderer:

  • 3 timer med showcooking og vin
  • Introduktion til sammensætning af mad og vin, til fest og til hverdag
  • Smagsprøver på 9 forskellige vine
  • Servering af 6 små retter i 3 serveringer – forret, hovedret, dessert

Allerede nu kan du booke dig ind på en ledig dato, ved at klikke på de grønne knapper.

Herved kan du også få mere praktisk information om oplevelsen, samt læse om muligheden for at give hele oplevelsen som gavekort.

Måske du allerede har én i tankerne, som skal forkæles?

Se lignende oplevelser her:

Funguide.dk