Nedenfor er Funguides liste over udbydere af lasergame og lasertag i Århus, Randers, Skanderborg og resten af Nordjylland.
Klik dig inde på de enkelte udbydere og læse mere om, hvad de tilbyder.
Nedenfor er Funguides liste over udbydere af lasergame og lasertag i Århus, Randers, Skanderborg og resten af Nordjylland.
Klik dig inde på de enkelte udbydere og læse mere om, hvad de tilbyder.
Lasergame er den perfekte oplevelse, når I vil have spænding, sjov og intens action. Der findes mange steder, hvor I kan prøve denne oplevelse, i Østjylland er der adskillige udbydere, for eksempel i både Århus og Randers. Lasergame Århus tilbydes blandt andet indendørs på baner af forskellige størrelser.
Nogle steder tilbydes laserskydning også udendørs. Flere udbydere arrangerer endda oplevelsen hos jer, hvis I foretrækker det sådan. Firmaarrangementer og teambuilding er oplagte anledninger til at booke denne oplevelse. Men også sammen med familien i forbindelse med fødselsdage eller lignende, og selvfølgelig som del af en polterabend eller fest i øvrigt med venner og veninder.
Til oplevelsen er det nødvendigt, at I er en gruppe, normalt mindst 6 personer. Grunden er, at I skal opdeles i to hold, der kæmper mod hinanden, og det er sjovest, når I er mindst tre personer på hvert hold. Helst flere end tre. Ofte anbefales det at være 10 personer, pris pr. person regnes tit ud fra dette antal.
Der er ingen aldersbegrænsning, når det gælder denne aktivitet med laservåben. Såvel små børn som ældre mennesker kan være med. Der er nemlig ikke nogen egentlig risiko for at komme til skade, måske lige bortset fra hvis du snubler i kampens hede. Men laserskydning som sådan er ganske ufarligt.
Princippet går ud på, at hver deltager har et laservåben, der udsender en laser lysstråle, når du trykker på aftrækkeren. Samtidig har hver deltager en modtager, for eksempel i et pandebånd. Når laserlyset rammer modtageren, høres en lyd fra vedkommendes våben, så man ved, at han/hun er ramt.
Men laserlyset kan altså ikke mærkes og gør ingen skade. Derfor er det ikke nødvendigt at beskytte sig med briller eller den slags, som det ellers gælder for eksempel med paintball. Lasergame kaldes også for lasertag, hvor det engelske ord ‘tag’ henviser til den modtager, der rammes af laserlyset.
Selvom der ikke er nogen aldersgrænser for at deltage i lasertag, hverken for børn eller ældre mennesker, anbefales det normalt, at børn skal være mindst 8 år for at være med. Dette skyldes mest, at helt små børn måske vil have svært ved overhovedet at håndtere laservåbnet, selvom våbnet ikke er særlig tungt.
Naturligvis er der tale om laservåben som legetøj. Men faktisk er lasertag oprindelig udviklet af det amerikanske militær som en metode til at træne soldater i aktiv krigsførelse. Uden risiko. Nu om dage er laser action en videreførelse af computerspillene, hvor I kan bevæge jer og selv være fysisk aktive.
Lasertag Århus og Randers er for jer i østjylland, der vil have et sus af adrenalin og samtidig arbejde sammen i et team for at eliminere modstanderen. Der skal lægges strategi, og taktik er vigtig, når I virkelig vil besejre ‘fjenden’. Det er sjovt, det er intenst, og det er afgjort udviklende for samarbejde i grupper. Og det giver sved på panden.