Paintbaill og hardball Sjælland

Paintball  

Leder du efter gode oplevelser med paintball på Sjælland, så er du havnet det rette sted. Her på Funguide finder du de bedste forslag og priser på udendørs og indendørs steder, hvor du kan spille paintball ved Ringsted, Roskilde, Kalundborg, Holbæk, Helsingør, Hillerød, Næstved og det øvrige Sjælland.

Paintball er en fed oplevelse til mange forskellige begivenheder, hvad enten det er en polterabend, en fødselsdag eller en god omgang teambuilding med kollegaerne. Når du vil spille paintball i Ringsted og på Midtsjælland, så får i typisk udleveret alt det nødvendige udstyr. Du kan læse mere om det praktiske under de forskellige paintballbaners sider her på Funguide.

 

Er du også nysgerrig omkring mulighederne for paintball Holbæk kan tilbyde? Eller omkring mulighederne for en omgang paintball Odsherred har at byde på? Her på Funguide har vi samlet de bedste paintball og hardball baner fra hele Danmark – også i Nordvestsjælland og byerne i området. Du finder hurtigt de bedste priser på paintball arrangementer og spilletyper her på siden, og du vil hurtigt opdage, at der både er indendørs og udendørs baner i både Kalundborg, Holbæk, Odsherred samt andre steder i Nordvestsjælland.

Du og dine medspillere får typisk udleveret våben og udstyr, når i møder op, og i vil blive grundigt instrueret i spillets regler, samt hvordan i bruger jeres våben. Og så går den vilde jagt ellers for at vinde, hvad enten i spiller det populære Team Deathmatch eller måske Capture the flag. Du kan bruge søgefunktionen her på siden for at se mere om de enkelte steder, baner og deres udvalg af spiltyper.

 

Er du nysgerrig omkring muligheder for paintball, Bowcombat og hardball som Nordsjælland kan byde på? Her på Funguide finder du de allerbedste baner, både indendørs og udendørs, med paintball Nordsjælland kan tilbyde. Der er også mange baner, som tilbyder både paintball og hardball i Nordsjælland, og du kan hurtigt finde en bane, som passer til dig og dine behov. Hvad enten det skal være i Hillerød, i Helsingør eller andre byer i Nordsjælland, så finder du de bedste paintball og hardball baner her på Funguide.

Både paintball og hardball er nogle vildt sjove, udfordrende og meget actionfyldte spil, som gælder om at skyde dine modstandere og ”dræbe” dem, før du eller dine holdkammerater dør. Brug søgefunktionen lige her på siden for at finde de bedste baner, spilletyper og priser for paintball og hardball Nordsjælland kan byder på. Vi har samlet det bedste af det bedste til dig, og du finder hurtigt en perfekt og sjov oplevelse her på siden.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-7 af 7 aktiviteter.

Svinningegårdens Aktivitetspark

Svinningegårdens aktivitetspark mellem Kalundborg og Holbæk byder på paintball, lerdueskydning, træklatring og 5 Kamp

Paintball

Extreme paintball

Paintball i Taastrup - vælg mellem både udendørs og indendørs baner.

Paintball

Paintball hos Adventurepark i Hillerød

Prøv en dramatisk omgang paintball hos AdventurePark i Hillerød. Baner til ethvert niveau.

Paintball

Paintball hos Gokartland

3600m2 Udendørs bane til paintball beliggende tæt ved Holbæk

Hardball

Hardballheaven

Prøv hardball i Hillerød. Hardball er den sejere version af paintball!

Odsherred Paintball

Paintball hos Odsherred Eventpark

Adrenalinfyldt paintball på banerne hos Odsherred Eventpark i Grevinge.

Paintball

Paintball hos Classic paintball

Spændende paintball på store udendørs baner hos Classic Paintball i Ringsted.