Ginsmagning

Velkommen til Funguides oversigt over Ginsmagninger i Danmark.

Vi har samlet noget af landet bedste muligheder for at komme ud til ginfestivaler og ginsmagninger, således at du kan blive godt klædt på til at vælge den helt rigtige Gin.

Vælg hvilken landsdel du ønsker at se ginsmagning mulighederne i.

Ginsmagning på ginbar eller hjemme

Gin-drinks er lige sagen, hvis der skal hygges ordentligt igennem på en stilfuld måde. Det er og bliver bare noget helt andet end endnu en fadølsfest.

Her kan du finde masser af interessante tilbud, når der skal noget god gin på bordet – og gerne masser af det!

Hvis du allerede kender lidt til området, så vil du helt sikkert vide, at der findes mange former for gin – både den billige og mere bekostelige slags. Der er gin, man kan købe i supermarkedet og eksklusive varianter, som kun fås til særlige ginfestivaler.

Velkommen til en verden af gin. Du kan tage på gin bar sammen med dine venner eller booke en ginaften derhjemme i de vante rammer. Uanset hvad, vil det blive en uforglemmelig aften i godt selskab.

Klik rundt her på siden, hvis du vil undersøge dine muligheder for at dykke endnu længere ned i den gamle og velsmagende drink. Du kan finde et event, der passer til mange former for arrangementer.

Det kan være en polterabend, der skal spices op med god gin. Det kan også sagtens være en tøseaften med veninderne.

Eller hvad med et arrangement for det mindre firma, hvor der er flere drinks-entusiaster blandt kollegerne?

Gin smagning af Gin fizz og Gin Tonic

 

Smagning af Gin Tonic og andre drinks med Gin

En gin og tonic kan blandes på mange forskellige måder. Det hele afhænger rigtig meget af, hvilken variant af gin, der anvendes. Det kan du lære om ved at tage til ginfestival, med alt hvad dertil hører af smagsprøver og fortællinger om de mange typer af drinks.

Du kan fx booke et privat arrangement, hvor der virkelig bliver tid til at gå i dybden med de våde og let bitre varer. Der bliver rig mulighed for at stille opklarende spørgsmål og købe flasker med den mest velsmagende gin.

Selskabet bliver budt på et samlet event, der vil udvide horisonten. Man kommer til at mestre endnu flere måder at blande drinks på, næste gang man står i hjemmebaren.

Fredagsbaren på arbejdet bliver pludselig også meget mere interessant, når I samles om jeres fælles interesse for drinks, der gerne må smage af lidt mere end det sædvanlige.

Der skal helt sikkert andet og mere end de normale flasker i barskabet. Efter en ginsmagning, vil I vide alt om både Hendricks Gin, Gin Fizz og den sublime Njord Gin.

Gin tonic ginsmagning

 

Ginsmagning online – En virtuel oplevelse

Man kan også mødes omkring de våde varer i et virtuelt rum. Online ginsmagning bliver således mere og mere populært.

Kort fortalt, så får du tilsendt en pakke med nøje udvalgte ginflasker. Herefter kan du afholde din ginaften, præcis når det passer dig og de andre deltagere. Du kan starte og pause præsentations-videoen undervejs. På den måde kan man tage det hele i sit eget tempo. Der bliver tid til at give smagsløgene pauser indimellem.

Hvis du booker en online løsning, vil arrangementet tilmed kunne deles op over flere aftener. Det kan jo sagtens være, I præsenteres for så velsmagende drinks, at mere vil have mere.

Der skal være tid til at smage ordentligt på de delikate drinks, når det er!

Du kan booke et event med gin, som passer til præcis dine præferencer. Der er i øvrigt aldrig noget i vejen for at spørge yderligere ind til de forskellige arrangementer. Det kan være du, eller dine gæster, har nogle helt specifikke ønsker.

Der er ginfestivaler over hele landet. Vi ønsker dig god smagsoplevelse, uanset hvad du vælger!