Akvarier i Danmark

Akvarier i Danmark  

Dette er Funguides liste over Danmarks akvarier i København, Sjælland, Fyn og Jylland Her finder du et overblik over de bedste akvarier i Danmark og de sjoveste og mest inspirerende oplevelser, du kan finde på stederne.

Benyt dig af de spændende oplevelser og besøg de udmærkede akvarier såsom Danmarks Akvarium – Den Blå Planet på Amager i København, Nordsø Oceanarium i Hirtshals og akvarierne i byer som Helsingør, Esbjerg og Silkeborg.

 Alle disse steder er man garanteret en dag med uforglemmelige oplevelser blandt fisk, hajer og andre havdyr, så børn og voksne får et indblik i dybets verden. 

I Danmarks Akvarium – Den Blå Planet har man mulighed for at besøge et af Nordeuropas største akvarier, som tilbyder en helt unik oplevelse til både børn og voksne. Nordeuropas største akvarium ligger i Hirtshals, og hertil kan man naturligvis også få arrangeret et besøg.  

Akvariet hedder Nordsøen Oceanarium og rummer hele 4,5 millioner liter vand. Der er mange uforglemmelig og vilde oplevelser i vente hos alle akvarier i Danmark. I akvariet Kattegatcentret i Grenaa på Djursland kan man blandt andet prøve at dykke med hajer og endda sove med dem! 

Hvert akvarium vil ofte have forskellige oplevelser arrangeret hver dag, så tøv ikke med at anvende vores oplevelsesguider til at undersøge aktiviteter og priserne på at opleve det bedste af Danmarks akvarieverden.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-6 af 6 aktiviteter.
Dyk med hajer

Prøv at dykke med hajer hos Kattegatcentret

Prøv at dykke med hajer i Kattegatcentret i Grenaa. Ingen erfaring påkrævet.

DEN BLÅ PLANET - Danmarks Akvarium

Den Blå Planet

Danmarks akvarium - det store og nye akvarie Den Blå Planet på Amager.

Akvarier i Danmark

Sov med hajerne i Kattegatcentret

Sov med hajerne i Kattegatcentret ved Grenå - en oplevelse, der vil bide sig fast!

Akvarier i Danmark

Kattegatcentret

Der er et hav af oplevelser i Kattegatcentret ved Grenå!

Øresundsakvariet i Helsingør

Rør en sømrokke eller en rødhaj i Øresundsakvariet i Helsingør

Aqua

Aqua Akvarium og Dyrepark

Kæmpemalle og vandkanoner - besøg Aqua Akvarium og Dyrepark ved Silkeborg i Midtjylland