Kano, Kanotur og Kanoudlejning i Silkeborg, Gudenåen og Midtjylland

Kano, Kanotur og kanoudlejning  

Dette er Funguides liste over Kano, Kanotur og Kanoudlejning i Silkeborg, Herning, Midtjylland, Viborg og kanotur på Gudenåen.

Hører du til de mange mennesker, som elsker at nyde naturen set fra vandet i en lækker kano? Så kan du tage på kanotur med familien eller vennerne og nyde Danmark fra sin allerbedste side. Kanoudlejning i Silkeborg byder på unikke muligheder for en helt igennem fantastisk kanotur langs Gudenåen, Herning, Viborg og andre steder i Midtjylland. En kanotur på Gudenåen er vel nok det mest populære sted at tage på kanotur i Danmark. Kanoudlejningen er ligetil, da der er masser af gode muligheder ved Silkeborg.

Kanotur på Gudenåen byder på helt spektakulære fristelser, som er ren fløjl for naturelskere, der også holder af en frisk tur på vandet. En kanotur er præcis det, man gør den til. Nyd en afslappende stund eller få sved på panden og masser af motion –  der bringer dig tættere på unikke oplevelser til vands i det smukke Midtjylland. Hvis du skal opleve Gudenåen fra sit allersmukkeste, så lad det være fra en kano på en smuk kanotur – vi garanterer, at du vil elske det. Tag på kanotur Gudenåen og lej din kano i Silkeborg, Herning eller Viborg.

Kanotur på Gudenåen

Silkeborg er vejen til den bedste kanotur på Gudenåen. Her kan du leje en kano så let som ingenting, og du kan hurtigt tage på kanotur på Gudenåen. Silkeborg, Herning, Viborg og flere steder i Midtjylland har rigtig spektakulær natur, som er overvældende for enhver.

Kanoudlejning Silkeborg er en glimrende mulighed for at tage et afbræk fra en ellers så travl hverdag i storbyens stress og jag. Kanotur Gudenåen er et særsyn, som du ikke må snyde dig selv for. Er du til flot og smuk natur, så oplev det til vands på en kanotur, som du finder et sted, hvor der er kanoudlejning.

Er du ved at planlægge familiens næste tur, så slår vi et slag for, at du beriger din familie med en lækker kanotur langs Gudenåen, som er et nationalt klenodie og hele Danmarks stolthed. Det er unik natur i lange baner, hvor du kan få smagt på det bedste, Danmark og Midtjylland har at tilbyde. Det kan også være en oplagt mulighed at tage vennerne eller veninderne med på en dejlig kanotur, hvor I kan lade batterierne op. Der er masser af plads til at tage lidt proviant med på turen, så I kan gøre et større eller mindre nummer ud af det.

 

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-2 af 2 aktiviteter.
Kanotur med outdoorsports

Kanotur med Outdoorsports

Outdoorsports tilbyder kanoture i det meste af landet, som alle kan være med på

Kano, Kanotur og kanoudlejning

Kanoudlejning hos Silkeborg Kanocenter

Naturskønne oplevelser på Gudenåen i kano fra Silkeborg Kanocenter