Kitesurfing og Kursus i Kitesurfing

Kitesurfing er blevet mere og mere udbredt herhjemme i Danmark. Det er en af de hurtigst voksende sportsgrene i nyere tid, og siden kitesurfing kom til landet i 1999, er der registreret flere hundrede tusinde kitesurfere inden for forskellige typer af kitesurfing. Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med den sjove sportsgren, så lær at kitesurfe på et kitesurfing kursus eller camp hos de forskellige klubber og kitesurfingskoler rundt omkring i Danmark. Du kan hurtigt blive en vaskeægte kitesurfer, som suser ud over bølgerne med fuld fart, laver store og lange hop og tricks, afhængig af dit niveau og din stilart. Her på Funguide har vi samlet nogle af de bedste danske muligheder inden for kitesurfing i Danmark. Du kan frit klikke dig rundt på siden og finde frem til en kitesurfing camp eller et kitesurfing kursus, som passer perfekt til dine ønsker. Hvis du blot ønsker at snuse lidt til sporten, så anbefaler vi, at du forsøger dig med et enkeltstående kursus til at begynde med. Hvis du er mere ambitiøs, eller hvis du får blod på tanden efterfølgende, så er der også gode muligheder på en kitesurfing camp. En camp er typisk et 3-4 dages arrangement, hvor du får intensiv og dybdegående træning i kitesurfing. På den måde kan du lynhurtigt blive en ganske habil og dygtig kitesurfer, og du vil lære at kunne surfe derudaf på egen hånd. Du finder priser, tilbud og praktiske informationer om de forskellige udbydere af bl.a. kitesurfing kurser her på siden.

Kitesurfing udstyr

Når du skal i gang med at kitesurfe, så kræver det naturligvis det nødvendige kitesurfing udstyr. Du skal både bruge en kitesurfing kite, en våddragt, et board, en trapez samt forskelligt andet kite udstyr. Mange af disse dele kan koste en smule, hvis du selv vil ud og investere i alt. Men frygt ej – alle de kitesurfingklubber, -skoler og firmaer, som vi har repræsenteret her på Funguide, tilbyder alle at udlåne eller udleje det nødvendige kitesurfing udstyr. På den måde kan du gå direkte i gang med det sjove, nemlig at kitesurfe. Du får både udleveret våddragt, surf kite, kiteboard mv. Hvis du ønsker at købe nogle af tingene selv, kan du med fordel gå på jagt efter brugt kitesurfing udstyr. Du kan bl.a. kigge rundt omkring på nettet – f.eks. på DBA, hvor du hurtigt vil finde frem til brugt kite udstyr i forskellige prisklasser, kvaliteter og mærker. Hvis du blot ønsker at prøve kitesurfing af for en enkel dag eller på et kitesurfing kursus eller camp i et par dage, så behøver du dog ikke at gå ud og investere store summer i hverken brugt eller nyt kitesurfing udstyr. Du kan blot gøre brug af det udmærkede udstyr og tøj, du får udleverede af din underviser.

Kitesurfing Tricks

Denne video viser hvad man kan på et kiteboard under de rette forhold og det rette talent

Hvis du er begynder vil du til gengæld kunne have glæde af denne her video inden du skal på dit første kitesurfingkursus

Hvor kan du Kitesurfe og få et Kitesurfingkursus?

Her hos Funguide har vi samlet udbydere af kitesurfing kurser fra hele Danmark. Du finder således både skoler og klubber, som tilbyder kitesurfing i Århus, København, Aalborg, på Amager og Fyn samt mange andre steder i landet. Vi synes nemlig, det skal være nemt og lettilgængeligt for alle, som ønsker at prøve kræfter med kitesurfing. Derfor har vi gjort det hurtigt og enkelt for dig at finde frem til en udbyder af kitesurfing i Århus, København og de andre områder i Danmark, når du vil prøve dig selv af på bølgerne. Du kan klikke dig videre ind her på siden og finde frem til en udbyder nær dig, eller en udbyder som passer bedst til dine helt egne kriterier. Du vil blandt andre finde frem til professionelle bud på et kitesurfing kursus hos København Kiteskole, Lynæs Surfcenter eller Amager Kiteskole. Der er gode muligheder for at få både undervisning og selv prøve dine evner af med vind i kiten, hvad enten det skal være i Storebælt, i Øresund eller ved Vesterhavet. Du finder flere informationer om de enkelte udbydere, skoler og klubber ved at klikke dig ind på deres sider her på Funguide. Her finder du praktiske informationer, som er nødvendige for at træffe det helt rette valg.