Bowling i Vejle, Horsens, Kolding, Fredericia og Trekantsområdet.

Bowling og bowlingbaner  

Nu har du mulighed for hurtigt at finde frem til det allerbedste sted at spille bowling i Kolding, Horsens, Fredericia og Vejle.

Vi har samlet alle de bedste steder, hvor du finder et bowlingcenter og en bowlinghal i nærheden af Trekantsområdet.

Kig på nedenstående liste over de forskellige udbydere og klik dig ind se hvad de tilbyder.

Du finder således også bowlinghaller fra Vejen og Brørup samt mange andre byer i området. Hvis du leder efter et bowlingcenter til en god pris, så kan du bruge vores liste over centre og haller til at finde det billigste tilbud, som passer perfekt til dit arrangement. Tag ud og vælt nogle kegler med dine venner, kollegaer, kæreste eller familie, og få en uforglemmelig oplevelse.

Bowling Vejle

Vi har samlet de mest populære, familievenlige og generelt set bedste steder at spille en god omgang bowling i både Horsens, Vejle, Kolding og Fredericia – og selv de mindre byer i Trekantsområdet har vi inkluderet i vores oversigt, så længe de har en god bowlinghal at byde på.

Du kan bruge bowling som en fantastisk oplevelse til f.eks. en hyggelig date eller fødselsdag, men du kan også sagtens deltage i f.eks. natbowling, hvor der er mere gang i den med musik og fest – dette er eksempelvis oplagt til en polterabend eller firmafest med alle kollegaerne.

 

Bowling i Vejle – Bowlingbaner, Powerbowling og spisning

Leder du efter en sjov og billig aktivitet i weekenden? Overvej at tage dine venner eller din familie med ud at bowle i Vejle, hvor Bowl’n’Fun Vejle holder til – det hed tidligere Powerbowling men er nu moderniseret!

Uanset om du er på udkig efter noget billigt eller smart, er der en mulighed for bowling i Vejle, der passer til alle – fra små hold på to spillere helt op til konkurrence med andre hold på otte personer pr. bane. Der er et perfekt sted til enhver lejlighed, hvor du kan bowle med vennerne. Banerne har automatisk pointoptælling, så det går som en leg.

Er du sulten kan du spise på the Grill og det giver dig ekstra rabat på dine bowlingbaner hos Bowl’n’Fun. Så du får mulighed for billig bowling og spisning. Så det bliver en god og sjov oplevelser også med mad.

Bowling Vejle powerbowling

 

Bowling i Kolding med natbowling og partybowling

Den bedste måde at tilbringe en dag og aften med vennerne på er på bowlingbanerne. Særligt når der er natbowling, partybowling og disco bowling på programmet. I Kolding og Trekantsområdet finder du mange bowlingcentre der gør spillet til en fest med lækker musik og lys, så I både kan bowle, danse og have det sjovt.

Vi har samlet de bedste bowlingcenter at spille i Horsens, Vejle og Kolding. Du kan bruge det som en mulighed for date night, firmafest eller fødselsdagsfest – der er masser af musik om aftenen til partybowling, når du kommer her!

De tunge kugler gør det endnu mere spændende, og der er mad, drikkevarer (inklusive øl!) og musik under hele sessionen, så du kan danse eller lytte til de melodier, der falder i DIN smag. Du kan booke i alle centre i Kolding.

Partybowling natbowling Discobowling

 

Bowling i Fredericia, Horsens og Trekantsområdet

Du vil aldrig holde op med at spille efter dit første besøg! Skal du holde en fødselsdagsfest eller et firmaarrangement? Overvej at book en aften på en af de mange bowlingbaner i Trekantsområdet – f.eks. i Fredericia, Horsens, Brørup eller Vejen.

Spændingsniveauet er højt under disse aftener med konkurrence mellem hold, der kæmper om præmier! Det handler ikke kun om at vinde, men også om at rejse sig og danse til disco, når sejren er opnået ved at vælte alle kegler i hvert spil.

Du vil kunne få masser af grin med dine venner, mens du konkurrerer mod andre – hvem ved, måske ender du også med at vinde nogle præmier!

Med dette spil kan du have det sjovt, mens du får noget motion! Du vil kunne spille med andre og nyde den medfølgende mad. Uanset om det er venner eller familiemedlemmer – alle går glade hjem efter en aften, hvor de har spillet bowling sammen. Spillet er også en mulighed for at have det sjovt med dine kollegaer.

Du kan booke dig ind på et af disse bowlingcentre i Fredericia eller Horsens. Ud over at spille og spise mad er der også drikkevarer – så uanset om det er venner eller familiemedlemmer – alle går glade hjem.

Bowling Kolding horsens Fredericia

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-4 af 4 aktiviteter.
Bowling og bowlingbaner

Bowling hos Bowl'n'Fun

Spis, fest og spil bowling hos Bowl'n'Fun. Det er for både store og små. Centre i hele Jylland

Bowling og bowlingbaner

Bowling hos Fredericia Idrætscenter

Familievenlig bowling i Fredericia med 10 bowlingbaner og 8 keglebaner.

Bowling og bowlingbaner

Bowling hos Søgarden Brørup

Bowling i Brørup med 10 bowlingbaner og mange andre aktiviteter

Bowling og bowlingbaner

Bowling hos Østjysk bowlingcenter

Bowling i Hedensted mellem Horsens og Vejle