Netcafe, Internet café og arkade i Danmark

Se dine muligheder for at tage på netcafe og internet cafe eller prøve en arkade eller Virtual reality i Danmark.

Er du typen, som elsker gaming? Så er en netcafe måske lige noget for dig. Her har du mulighed for at spille de nyeste spil og deltage i ”the virtual reality” med andre, som deler samme interesse. I Danmark er fænomenet netcafe, internetcafe og arkade i vækst, og der er nu netcafeer i de fleste af landets større byer, heriblandt Århus, København, Frederiksberg, Roskilde, Odense og Aalborg. På netcafe er det muligt at udleve sin gamingdrøm, uden at man behøver at have det fornødne udstyr selv. Her er adgang til PlayStation, computer og andre spillemaskiner såsom fx arkadespil og flipperspil. Dette gør oplevelsen af at være på en netcafe unik og anderledes sammenlignet med at spille derhjemme, idet disse maskiner og arkademaskiner har en opdateret software og samtidig kan lejes til billige priser.
Foruden denne mulighed for at game er der også mulighed for at benytte netcafeerne til skolerelateret arbejde som eksempelvis at læse op. Flere af de centrale netcafeer pryder sig nemlig med at holde døgnåbent. Derudover tilbyder de til en billig pris også print af diverse dokumenter. Er du derfor træt af at sidde alene derhjemme, når du spiller eller skriver opgave? Prøv en tur på den lokale netcafe.

En social gamingplatform: Netcaféen

Living in a virtual reality. Denne status tillægges ofte gamere, som elsker at bruge tid på deres PlayStation, computer eller arkademaskiner. Men ved at benytte sig af en netcafe, en internetcafe eller en Arkade har du nu mulighed for at kombinere gaming med et fysisk sammenhold. I Danmark har ideen tidligere været lang tid undervejs, men nu er det altså muligt at finde større og mindre netcafeer rundt omkring i Danmarks byer, herunder Århus, København, Frederiksberg, Roskilde, Odense og Aalborg. Heriblandt er det også muligt at finde en netcafe med printer, hvorfor du kan benytte cafeen som dit helt eget teknikrum, hvis du evt. ikke har plads eller ønsker disse elementer i din lejlighed.

Dette har gjort det nemmere for gamere at møde hinanden, og de kan nu mødes døgnet rundt, idet internetcafeerne har døgnåben. Her kan de sammen spille arkadespil og flipperspil eller benytte nogle af de maskiner, som er stillet til rådighed for relativt billige priser. Der vil altid være en opdateret software, og det dertilhørende udstyr er vedligeholdt og tjekket jævnligt, således at du altid har en solid platform af udleve dine gamingdrømme på – man må jo aldrig gå ned på udstyr, og dette gælder især ift. gaming.