Konfirmationsgaver idéer 2020 - Konfirmationsgaver til ham, til hende og veninden

Gaveidéer til Korfirmationsgave  

Her er Funguides liste over gode idéer til en konfirmationsgave. De kan alle købes som gavekort hos vores samarbejdspartner: Duglemmerdetaldrig.dk og oplevelsesgaver.dk

I forbindelse med konfirmationer, er man begyndt at give lidt forskellige gaver, der ikke blot er en konvolut med penge. I stedet er mange begyndt at give forskellige oplevelser, så konfirmanden kan træde ind i de voksnes rækker, ved at opleve nogle forskellige ting. Konfirmationsgaver kan være meget forskellige, men oplevelsesgaver sikrer konfirmanden noget, som de nok ikke lige glemmer foreløbig. Derfor er det ideelt at give, både som konfirmationsgave til hende, men også til ham. Det er selvfølgelig meget forskellige, hvad konfirmanden er til. Er det en med ild i røven, og skal han eller hun prøve sig af med adrenalin, så skal man selvfølgelig købe gaven efter dette. Der findes også mere stille og rolige oplevelsesgaver til konfirmationen, og det kan selvfølgelig også være rejser eller lignende, hvor oplevelserne helt sikkert også følger med. 

Konfirmationsgaver idéer

Da de fleste ældre blev konfirmeret fik de deres første mobiltelefon, computer eller andet teknologi, men da mange af disse Tweens allerede har meget af denne type, så er det ikke længere helt så specielt at give. I stedet vælger mange derfor at give børnene en oplevelse, der kan hjælpe dem med at træde ind i de voksnes rækker. Her er derfor lidt inspiration til hvad man kan give. Både konfirmationsgaver til hende og til ham.

Konfirmationsgaver til ham

I den alder, hvor man bliver konfirmeret skal er gerne lidt fart på. Det må gerne være noget, der kan gøre at man prøver grænser af, og det kan både være fysisk, men også mentalt. Man kan derfor give gaver der blandt andet går ud på fart. Her kan det både være, hvor man selv er bag rattet i form af gokart eller lignende, hvor man selv træder på pedalerne. Er der meget benzin i blodet, kan man også prøve at komme ud og køre med i en Ferrari eller en lignende fed bil. Denne type oplevelsesgave er selvfølgelig bedst egnet til dem, der godt kan lide denne type udfordringer. Man kan også prøve andre vilde ting, som at surfe eller en helikoptertur. Lige meget hvad er det vigtigt at man skaber en uforglemmelig oplevelse, som konfirmanden kan tage med sig videre i livet. De adrenalins-fyldte oplevelser vejer selvfølgelig tungt, og man kan som eksempel give en tur ud til forskellige centre, hvor de sammen med vennerne kan prøve kræfter med gokart, prøve at spille fodbold mens de er i en stor plastikbold og meget, meget andet. Lige meget hvad, kan man helt sikkert finde en passende oplevelsesgave til konfirmanden, hvis man følger det skal være ekstra specielt.

Konfirmationsgaver til hende

Det kan selvfølgelig være meget forskellig fra konfirmand til konfirmand, hvor vidt man ønsker vilde oplevelser, hvor man skal ud og prøve fart og spænding eller man i stedet ønsker en shoppetur eller luksusrejse, men alle disse er selvfølgelig gode muligheder, og det kommer helt an på konfirmanden. En god ide kan være en weekendtur til en storby, hvor man kan benytte sig af de penge man har fået, og købe lidt finere tøj eller smykker, selvom man selvfølgelig også gør dette på blå mandag.

Alt i alt er det vigtigt, at man forsøger at tilpasse oplevelsen til konfirmanden, men der er ingen tvivl om at gaven gerne må flytte nogle grænser, også så konfirmanden har nogle historier at fortælle til veninderne efterfølgende, da dette næsten er ligeså godt som selve oplevelsen. Af samme grund skal det gerne være til den ekstreme side, og man kan næsten altid finde en oplevelse, der vil rykke grænserne, og dermed give konfirmanden en god oplevelsesgave i stedet for en standardiseret gave, som man altid har gjort.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-21 af 37 aktiviteter.

Gavekort DuGlemmerDetAldrig.dk

Åbent oplevelsesgavekort til 200+ oplevelser. De bedste af de bedste danske oplevelser

Gavekort Oplevelsesgaver.dk

Åbent gavekort til 250+ oplevelser. En supergod oplevelsesgave

Virtual Reality hos Khora VR i København

En portal til en anden verden - prøv Khora Virtual Reality i København

Flyv selv et fly med Nawair

Flyv selv et fly henover Roskilde og Sjælland sammen med en erfaren pilot

Highroping klatrepark hos Kragerup Go High

Sjov og spænding i en af Sjællands mest udfordrende klatreparker i Klatrepark Go High ved Ruds Vedby

Gå en tur på Lillebæltsbroen

Gå tur hen over skibe, tog og biler i 60 meters højde - Bridgewalking Lillebælt med Fredericia og Middelfart Kommune

Prøv svæveflyvning

Få den ultimative oplevelse som passager i et svævefly over Viborg, Herning eller Aalborg.

RIBbådtur med RIB-IT

Rundsejlads i Aalborg, Århus og Læsø. Foregår i RIB båd med højhastighed!

Kør en Ferrari 458 Spider hos P1apex

Kør en Ferrari 458 Spider hos P1apex på Jyllandsringen eller Sjællandsringen

RIBbådtur med Aarhus Searangers

Med vind i håret og saltvand på læberne: Rundsejlads i Aarhusbugten i en RIB båd med 2X300 HK. Natur og høj fart i et!

Pilot for en dag med Starling Air

Flyv selv et fly over Svendborg og Fyn med Starling Air

Karamelsmagning hos Karamelleriet

Smagning på håndlavede karameller på Nørrebro i København

F16 simulator hos Youfly

Prøv en F16 simulator i Roskilde og Århus

Årskort til koncertoplevelser ved Teater Momentum

Skrål med til alle dine yndlingssange med et årskort til koncertoplevelser hos Teater Momentum i Odense

Prøv wakeboard på Aarhus Ø

Mærk den friske luft og det forfriskende vand, når du suser igennem Aarhus Ø på et wakeboard!

Lej en RIB båd hos RIB Alex

Fuld fart over Øresunds bølger. En tur med RIB Alex giver vind i håret, adrenalin i blodet, og du oplever København fra søsiden

Kom til malekursus i København

Malekursus i Måløv er et dagskursus, drevet af Bjarne Schjølin. Kurset tilpasses den enkeltes niveau. Morgenbuffet og frokost er inkluderet.

Fjordsafari i Lammefjorden med KajakOasen

Få trænet overarmene med en naturskøn dag i selskab med KajakOasen - her skal opleves fjordsafari i Lammefjorden ved Grevinge.

Prøv Banecykling hos Ballerup Superarena

Prøv banecykling i Ballerup - en supersjov oplevelse for alle

Virtual Reality hos Limitless i Århus og København

Prøv Virtual Reality med HELE kroppen hos Limitless i Århus og København - og kom helt ind i spillet!

Vær dyrepasser for en dag hos Skærup Zoo

Elefanter, aber og brølende løver - som dyrepasser for en dag i Skærup Zoo ved Vejle, får dit barn en oplevelse de sent vil glemme!