Oplevelsesgave til Hende - oplevelser og gavekort til mor og veninden

Gave til hende  

Her er Funguides liste over gode idéer til en oplevelsesgave til hende, om det så er veninden, kæresten eller din mor. De kan alle købes som gavekort hos vores samarbejdspartnere: Duglemmerdetaldrig.dk og Godream.dk

Tryk dig ind på den oplevelse der ser spændende ud.  Tryk derefter på de grønne knapper du kommer direkte til deres webshops, hvor du kan købe gavekortet.

Er du på udkig efter god inspiration og gaveidéer til Mors dag og Mors dag gave, så er det lige præcis her, du finder masser af gode råd til en gave til din mor. Gaven til hende du elsker eller til børnenes mor kan være rigtig mange ting. Mors dag 2020 er en dato, du ikke må glemme, og det er bestemt en dag, hvor du kan gøre dit til, at hun får en mindeværdig oplevelse. Har du overvejet, hvad hun mest er til?

Er det et gavekort til en oplevelsesgave? Er det oplevelsesgaver til hende i Danmark, som du kan købe online? Eller er det noget mere håndgribeligt som fx en plakat, et kort, digte, billeder, en t-shirt, citater med tillykke, kage, måske en gave fra jeres barn eller nogle super spændende aktiviteter på Mors dag? Det er den anden søndag i maj, og sender du blomster, chokolade, roser – eller du mere ude i smykker, brunch, platter, spa og wellness? Der er masser af ting, der kan glæde som Mors dag gave, og vi garanterer, at der er rigeligt, du kan give din mor eller kone. Oplevelser på Mors dag kan nemlig spænde vidt fra en buket til et hjerte.

 

Giv den bedste Mors dag gave

Din mor har skænket dig livet, så mon ikke hun fortjener det allerbedste? Derfor får du her en masse gode gaveideer til en Mors dag gave, så du får sagt rigtigt godt tillykke med en gave til din mor og sagt mange tak for alt. Er du en kæreste eller kone, så er Mors dag en dato, hvor du kan få lidt ekstra stjerner på skulderen ved at finde den perfekte Mors dag gave, som fx kan være lækre oplevelsesgaver til hende. Mors dag gaven i 2020 kan gå over i historien som den bedste, hvis du giver hende en oplevelsesgave, som kan være alt fra spa og wellness til massage og luksus brunch. Gaven til hende kan byde på masser af forkælelse for de mange sanser. Chokolade, vin, blomster og roser er et helt sikkert hit, hvis du vil nå ind til hendes hjerte. En buket blomster og en kage kan også gøre det, men smykker, billeder og aktiviteter på Mors dag kan tage det til et højere niveau.

Gaven til Mor fra barn og baby

Hun vil uden tvivl smelte, hvis hun får en gave jeres fælles barn eller baby. Det kan være alt med søde tanker på et kort, digte, en plakat, en t-shirt, citater – eller en lækker flaske vin. Du kan købe det meste online, så det er ikke noget, der behøver at være særligt tidskrævende.

Når det er gave fra en baby, så har du helt frit slag i bolledejen. Mors dag er noget helt specielt, og det er klart, at du vil gøre alt, du kan, for at hun får en fantastisk dag. Men det er meget forskelligt, hvad der gør kvinder og mødre glade. Du kender hende nok så godt, at du ved, hvad der skal til. Er det billeder af Danmark, hyggelige oplevelsesgaver til hende, et lækkert og elegant armbånd eller måske noget, hun samler på som platter? Der er masser af inspiration til, hvad du skal give anden søndag i maj. Så er det bare op til dig, hvordan det skal eksekveres. Uanset hvad du vælger at gøre eller købe, så alene det, at du har gjort dig umage – det vil glæde din mor/kæreste/kone/mormor/farmor/oldemor. En gave til mor er samtidig en tanke og værdsættelse af det liv, du er blevet skænket. Derfor er det ikke kun en vigtig dag for din mor – men også for dig.

Vi mener at en oplevelsegave er den bedste gave at give fremfor blomster og chokolade, men hvis det er lidt udenfor budget, så lad dig inspirere til gode gaveidéer fra Emilie’s video. Det går lige i hjertet på en mor

Sig det med en oplevelsesgave på Mors Dag

Med oplevelser på Mors dag giver du hende den perfekte Mors dag gave. Der er findes rigtig mange spændende gavekort til aktiviteter på Mors dag, hvor I alle kan være med. Gaven til hende behøver ikke være noget, som hun kun selv får noget ud af, men tager I hende derimod med på en dag, hvor hun lige starter med ren forkælelse med massage og lidt wellness, og så måske en lækker brunch, så kan resten af dagen godt forløbe med noget, hvor I alle er med. Det kan være en tur i en luftballon, en tur i dyreparken eller Tivoli, bowling, en fed tur i en hurtig racerbil eller noget helt femte. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan ske på Mors dag. Oplevelsesgaver til hende er en ren vinder, da det kan være et rigtigt godt afbræk fra hverdagen, som kan være meget rutinepræget. Derfor er aktiviteter på Mors dag en kærkommen mulighed for, at mor kan komme lidt ud. Du finder rigtig gode gavekort til oplevelser online, så det er ganske nemt og bekvemt, og du får leveret det lige døren til din mor.

Så find inspiration her på siden med gode idéer til en mors dags gave. De kan alle købes som gavekort hos vores samarbejdspartnere Oplevelsesgaver.dk, Duglemmerdetaldrig.dk eller Gavekortet.dk

 

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-21 af 140 aktiviteter.

Gavekort DuGlemmerDetAldrig.dk

Åbent oplevelsesgavekort til 200+ oplevelser. De bedste af de bedste danske oplevelser

Chokoladekursus med Frederic Terrible

Lær at lave lækre chokolader hos dessertens mester Frederic Terrible på Frederiksberg i København.

Flødebollekursus med Social Foodies

Lær at lave superlækre flødeboller hos Social Foodies på Frederiksberg eller i Århus og som bonus hjælper du udviklingen i Afrika. Whats not to like!

Prima madlavningskurser på kokkeskole i Valby og Aarhus

Populære madlavningskurser hos velanset kokkeskole i København og Aarhus

Kaffekursus hos La Cabra

KAFFEELSKERE - SE HER! Kom på kaffekursus hos La Cabra i Aarhus og lær at lave den mest fantastiske kaffe.

Brødkursus på bageskole Nørrebro KBH

Lær bagning af brød af anerkendt bageskole på Nørrebro i København

Vinsmagning - Kjaer og Sommerfeldt

Kom til sansemættet fordybelse og nydelse - vinsmagning hos Kjaer og Sommerfeldt i København eller Århus

Macaronskursus med Frederic Terrible

Lær kunsten at lave macarons - hos Frédéric Terrible på Frederiksberg

Flyv selv et fly med Nawair

Flyv selv et fly henover Roskilde og Sjælland sammen med en erfaren pilot

Highroping klatrepark hos Kragerup Go High

Sjov og spænding i en af Sjællands mest udfordrende klatreparker i Klatrepark Go High ved Ruds Vedby

Flødebollekursus med Det Søde Liv

Prøv et kursus i flødebolle. Både private og åbne arrangementer i Skerninge på Fyn

Madlavningskursus, kokkeskole og bagekursus på Nørrebro KBH

Lær madlavning og bagning af de bedste på Nørrebro/København

Tempelmassage hos Ni'mat i København

Bliv forkælet med denne lukseriøse massage- og spa oplevelse

Oplev en dansk vingård nær Kolding

Få rundvisning og vinsmagning på en ægte dansk vingård mellem Kolding og Fredericia

Prøv svæveflyvning

Få den ultimative oplevelse som passager i et svævefly over Viborg, Herning eller Aalborg.

Flødebollekursus hos Ærli

Smøg ærmerne op og glæd dig til det ultimative flødebolleræs - Hos Ærli i Haarby på Fyn byder de nu indenfor til grundigt flødebollekursus.

Food Walk i Århus

Foodwalk er en fantastisk rundtur hos Århus´ kulinariske perler - smagning af god mad er i højsædet

Kaffekursus og smagning med Kontra Coffee

Få et kursus i kaffe og smag mange forskellige hos byens bedste kafferisteri Kontra Coffee på Østerbro København

Oplev en dansk vingård hos Nordlund

Besøg en dansk vingård i København. 10 km fra Rådhuspladsen dyrkes der vin, og vinbonden viser selv rundt og giver smagsprøver

Mad i mørket - Dark Waiter Restaurant

Alle sanser på overarbejde! - Spis en god middag i mørket med Dark Waiter på Frederiksberg.

Oplev Sort sol med Sort safari

Få denne fantastiske naturoplevelse med dygtige naturguider i Vest og Sønderjylland - hvor I ser 1 millionstære flyve i fantastiske formationer