BreakoutRoom - Live Escape Games

Breakoutroom blackmagic superevent
Billede
Billede
Billede

Info: BreakoutRoom – Live Escape Games

Adresse:
Tæbyvej 3
2610 Rødovre

Amaliegade 32
1256 København K

Telefon: 3871 1717

Åbningstider

Hverdage: Rum kan bookes mellem 9-21 alle hverdage.
Telefonen er åben mellem 10-16

Weekend: Rum kan bookes mellem 9-21

Åbent: Åben året rundt

Få et gratis tilbud af BreakoutRoom – Live Escape Games

  Breakout Room er en del af SuperEvents eventscenter og I finder Breakout Rooms i Rødovre og på Amaliegade i København K og er igen Åben.

  Derudover tilbyder Breakout Room et Escape Game kaldet “Bomb-in-a-Box”, der både kan spilles hos Breakout Room, men som også kan bringes ud til hele Sjælland.

  Breakout Rooms spil er designet og indrettet i hvert deres tema, som passer til den historie der er for det enkelte rum.

  Der er typisk fra 3-12 deltagere i et rum. Hvis I er flere deltagere kan I booke flere sideløbende Escape Rooms, og da der er flere identiske rum, kan jeres gruppe prøve det samme spil-tema, og derved have en fælles forståelse når I bagefter taler om jeres oplevelse.

  SuperEvents Breakout Rooms er opbygget som et Matrix med et “hierarki” med flere “tråde” og derved kan flere deltagere være aktiveret på samme tid med forskellige opgaver forskellige steder i rummet.

  Konceptet er perfekt til teambuilding, polterabends eller andre grupper, som søger en sjov fælles oplevelse – særligt fordi det kan kombineres med SuperEvents mange andre aktiviteter der kan ses her: Superevent Eventcenter.

  Her er en kort oversigt over de forskellige spil:

  • Basement 13: I er fanget i en gal mands kælder, der findes en vej ud af rummet – I har 1 time inden han kommer tilbage.
  • Tidsmaskinen: I blev ramt af lynet lige da I gik forbi Doc’s gamle tidsmaskine og I er ført tilbage til 1980’erne. I har 60 minutter til at finde tilbage til nutiden.
  • Black Magic: I er blevet fanget i en okult verden, hvor I skal løse mysterierne for at komme hjem igen – Et escape game der er meget velegnet til større grupper
  • Bomb-in-a-Box: Bomberne springer om 60 minutter – Kan I nå at deaktivere dem? Kan også spilles ude hos jer selv – leveres på hele Sjælland.

  Du kan også se en kort video om Bomb-in-a-box her:

  Prisen hos Breakout Room er altid god og de kører ofte gode tilbud og kampagner.

  Tjek Breakout Rooms hjemmeside hvor du kan læse mere om de enkelte Breakout Rooms samt se ledige tider, priser, særlige tilbud og hvordan du booker.

  Brug knapperne under billedet for at komme til Breakout Rooms hjemmeside!

  Se lignende oplevelser her: