Windsurf og Standup paddle med Copenhagen Surf School

Lær at windsurfe og Stand Up Paddle i København ved Amager Strandpark med Copenhagen Surf School!

Helt ideelt til en date, en tur med gutterne/veninderne eller en polterabend – derudover udbydes kurserne også til firmaarrangementer og teambuildingevents.

Udover deres kurser laver de også specielle vandsportsdage til arrangementer for firmaer eller polterabends.

Om Copenhagen Surf School:

Indehaverne er to meget passionerede surfere bag Copenhagen Surf School, Ole Hasholt og Rasmus Øgelund, der begge simpelthen ikke har kunne slippe surfboardet siden de første gang stod på vandet på Thurø for godt 8 år siden. Windsurfing har taget dem vidt omkring; Fra træningsture på den anden side af jorden, til Worldcup’s i Europa, til hjemlige guldmeldaljer til det årlige DM i windsurfing og til mere end 6 års erfaring som Dansk Sejlunion uddannede instruktører i forskellige klubber, camps og surf skoler. Nu glæder de sig til at introducere jer til verdens fedeste sport hos deres helt egen surfskole, beliggende i hjertet af København ved Amager Strandpark. Velkommen til Copenhagen Surf School!

Windsurfkursus:

Kom på et 3 timers intensiv Windsurf kursus. Har du aldrig windsurfet før eller prøvet det få gange, så er dette kursus perfekt for dig. Ole og Rasmus lærer dig at windsurfe i løbet af 3 timer. Du vil først blive præsenteret for de grundlæggende øvelser og teknikker på land. Efterfølgende foregår al træning på vandet. Der holdes fokus på at lære dig at surfe sikkert frem og tilbage samt at vende kontrolleret. Der er altid 1 instruktør pr. 6 kursister for at sikre dig/jer det maksimale udbytte af undervisningen.

SUP Surfkursus:

Kom på et 3 timers Stand Up Paddle kursus med Copenhagen Surf School. Kurset starter med en kort instruktion på land med øvelser i de basale teknikker. Herefter tager du på vandet og Stand Up Paddler. Der vil være fokus på balance, padleteknik og vendinger bl.a. igennem forskellige øvelser og lege på vandet. Udforsk Amager Strandpark på en ny og sjov måde.

Få en uforglemmelig dag på vandet med Danmarks bedste instruktører. Arrangementerne afholdes på Amager Strandpark eller en ønsket lokation hvis I er en større gruppe.

Copenhagen Surf School garanterer, at du kan surfe efter dette surfkursus!

Læs mere om de forskellige kurser, priser og hvordan du booker på Copenhagen Surf Schools website.

Brug knappen under billedet for at komme derhen.

Se lignende oplevelser her:

Funguide.dk