Escape Room hos Wilt Aalborg

Wilt Aalborg Escape Room
Billede
Billede
Billede

Info: Escaperoom hos Wilt

Adresse: Fiskene 10 - 9200 Aalborg SV

Telefon: 88 88 69 79

Åbningstider

Hverdage: Mandag-Fredag: 9.00-21.00

Weekend: Lørdag-Søndag: 9.00-21.00

Åbent: Hele året

Få et gratis tilbud af Escaperoom hos Wilt  Wilt Eventcenter i Aalborg SV tilbyder nu også de populære Escape Rooms

  Faktisk har Wilt i Aalborg 4 forskellige af slagsen

  • Lost city of Atlantis: I har fundet den fortabte by Atlantis og i skal under de gamle ruiner for de mange mysterier større end nogen legender.
  • Walking Death: Under zombieapokalypsen har I fundet et forladt fængsel. Nu skal det undersøges og sikres.
  • Pirates Queen Anne’s Revenge: I har fundet Sortskægs legendariske skib Queen Anne’s Revenge. I skal have fundet skatten inden Sortskæg og hans besætning vender tilbage.
  • Abandoned Reactor: Dybt inde i Krakov skov finder i en efterladt atomreaktor. I træder ind i reaktoren, men den er slet ikke så død som den lod til at være. Jeres eventyr er nu blevet et kapløb for at undslippe dette skumle sted så hurtigt som muligt! Men pas på! Der er kun nok ilt til en time.

  Escaperooms hos Wilt er meget velegnede til både firmaarrangementer, julefrokoster og polterabends. Og med Wilts meget rimelige priser er det bestemt også en god mulighed, hvis man blot vil ud og opleve noget med vennerne eller veninderne. Det anbefales, at man er 4-6 personer i et rum

  Hvis man ønsker flere oplevelser og aktiviteter udover escaperoom, så kan man nemt få en hel dag eller aften til at gå hos Wilt Aalborg, der nemt giver dig en god aftale, hvis du vil arrangere flere aktiviteter på en gang.

  Brug de grønne knapper for at komme til Wilt Aalborgs website, hvor du kan se priser og hvordan du booker et escaperoom.

  Du kan også se alle Wilt Aalborgs aktiviteter ved at klikke her: Wilt Eventcenter Aalborg

  Her kan du også se en video om Wilt Aalborg escape room:

  Se lignende oplevelser her: