Escape Rooms hos Wilt i Svendborg

Escaperoom Svendborg Wilt Hunters Lodge
Billede
Billede
Billede

Info: Escaperoom hos Wilt

Adresse: Østre Havnevej 35, 2. sal - 5700 Svendborg

Telefon: 88 88 69 79

Åbningstider

Hverdage: Mandag-Fredag: 9.00-21.00

Weekend: Lørdag-Søndag: 9.00-21.00

Åbent: Hele året

Få et gratis tilbud af Escaperoom hos Wilt


  Wilt Eventcenter i Svendborg tilbyder hele 2 af de meget populære Escape Rooms, der har taget verden med storm!

  Et Escape Room er kort fortalt et rum, hvor du bliver “låst inde” sammen med en lille gruppe af venner – I har nu 60 minutter til at slippe ud ved sammen at finde spor, løse gåder og tænke logisk.

  De fleste er bedre til nogle typer af opgaver frem for andre – så sammenhold, kommunikation og teamplay kommer virkelig i spil. Det giver både en sjov og god stemning – og som regel også en masse at tale om efterfølgende.

  Escape Rooms er velegenede til alle over 12 år. Det er ikke en fysisk krævende aktivitet, og den kan derfor sagtens bruges f.eks. som opvarmning til en god middag eller bytur, hvor man har pænt tøj på.

  Det anbefales, at man er 4-6 personer i et rum (nb. man skal betale for minimum 4 personer ved bookning).

  Wilt byder på to spændende rum med hvert sit tema:

  1. Hunters lodge
   Tema: I er faret vild i skoven og finder en gammel træhytte, hvor I kan overnatte. Men I er ikke alene – i hytten bor en gammel, lidt skummel jæger. Ikke længe efter jeres ankomst, siger han, at han vil ud og checke nogle fælder. Da han er gået, opdager I, at han har låst døren og I er nu bange for, hvad han har tænkt sig at gøre, når han kommer tilbage. I har kun 60 minutter til at slippe ud inden…
  2. Tutankhamun’s Tomb
   Tema: I er nået til indgangen af Tutankhamuns grav. Hvis I kan åbne døren, vil I opdage faraoens ældgamle hemmelighed. Løs gåden i dette rum, der er en storslået præsentation af en ægyptisk pyramide – og et avanceret teknologisk rum

  Escaperooms hos Wilt er meget velegnede til både firmaarrangementer, julefrokoster og polterabends. Og med Wilts meget rimelige priser er det bestemt også en god mulighed, hvis man blot vil ud og opleve noget med vennerne eller veninderne.

  Yderligere kan der være rigtig gode deals at hente, hvis man også har lyst til at prøve flere af Wilt aktiviteter, da Wilt udbyder nogle virkelige gode pakketilbud.

  Klik på knappen under billedet og læs mere priser på escaperooms og hvordan du booker.

  Du kan også se alle Wilt Eventcenters aktiviteter ved at klikke her: Wilt Eventcenter

  Her kan du også se en video om Wilts escape rooms:

   

  Se lignende oplevelser her: