F16 simulator hos Youfly

Du kan nu få en fuldstændig realistisk F16 oplevelse hos Youfly der både har til huse i Roskilde og i Århus. Du får jumpsuit på så Top Gun oplevelsen er komplet og derefter bliver du placeret i et fuldstændig realistisk cockpit, hvor alle knapper og håndtag har en funktion og er placeret som i et rigtig F16 fly.

Simulatoren er udviklet til militært brug og er de eneste af sine slags som er åbent for private personer i Europa. Grafikken på skærmen er meget naturtro og du vil kunne finde Sjælland, Jylland og Fyn og se alle de broer du kender.

Du kan vælge forskellige missioner med forskellige sværhedsgrad lige fra at lette flyet, lande flyet til kampmissioner. Kampmissionerne kan enten være mod computergenerede fjender, der alt efter sværhedsgrad enten vil flyve venligt rundt og lade sig nedskyde til at være aggresive og skyde dig ned, hvis du ikke har en trænet kamppilots færdigheder.

Youfly har mere end en F16 simulator og du kan derfor spille med eller mod en ven eller kollega, hvor I kan indlede en nervepirrende dogfight og få afgjort hvem af jer, der har jagerpilottalent.

Udover F16 simulatoren kan man også prøve F1, Helikopter og kampvogn simulator.

Læs mere om de forskellige oplevelser, priser og hvordan du booker tid på Youflys website. Klik på knappen under billedet for at ryge direkte til websitet. 

Se lignende oplevelser her:

Funguide.dk