F16 simulator hos Youfly

F16 simulator Århus og Roskilde
Gå til website Køb gavekort Køb gavekort
kontakt

Du kan nu få en fuldstændig realistisk F16 oplevelse hos Youfly der både har til huse i Roskilde og i Århus. Du får jumpsuit på så Top Gun oplevelsen er komplet og derefter bliver du placeret i et fuldstændig realistisk cockpit, hvor alle knapper og håndtag har en funktion og er placeret som i et rigtig F16 fly.

Simulatoren er udviklet til militært brug og er de eneste af sine slags som er åbent for private personer i Europa. Grafikken på skærmen er meget naturtro og du vil kunne finde Sjælland, Jylland og Fyn og se alle de broer du kender.

Du kan vælge forskellige missioner med forskellige sværhedsgrad lige fra at lette flyet, lande flyet til kampmissioner. Kampmissionerne kan enten være mod computergenerede fjender, der alt efter sværhedsgrad enten vil flyve venligt rundt og lade sig nedskyde til at være aggresive og skyde dig ned, hvis du ikke har en trænet kamppilots færdigheder.

Youfly har mere end en F16 simulator og du kan derfor spille med eller mod en ven eller kollega, hvor I kan indlede en nervepirrende dogfight og få afgjort hvem af jer, der har jagerpilottalent.

Udover F16 simulatoren kan man også prøve F1, Helikopter og kampvogn simulator.

Læs mere om de forskellige oplevelser, priser og hvordan du booker tid på Youflys website. Klik på knappen under billedet for at ryge direkte til websitet. 

Geografi
Roskilde og Midtsjælland, Århus, Randers og Østjylland
Tid
0-30 minutter, 30-60 minutter
Pris
700+ kr/person
Antal
Solo, 2
Køn
Mand, kvinde, Senior
Oplevelse
Action og adrenalin
Sæson
Forår, Sommer, Efterår, Vinter, Indendørs
Begivenhed
Herretur
Køb gavekort

Se lignende oplevelser her:

Funguide.dk
Logo
×

Tak fordi du bruger Funguide

Vi håber du fandt det du søgte
Ellers så tryk her for at søge videre

Gå tilbate til forige side

Vil du orienteres om spændende oplevelser fremover?