Ginsmagning hos Trekantens Bartender

ginsmagning-hos-trekantens-bartender

Gin har i løbet af de senere år fået en tiltrængt opblomstring, og det er bestemt ikke uden grund, at der i dag findes et stort og spændende udvalg til enhver smag.

Er du blevet nysgerrig på ginens univers, får du nu muligheden for at komme til eksklusiv ginsmagning hos Trekantens Bartender i Kolding.

I løbet af de 3 timers ginsmagning vil der blive serveret velkomstsdrinks, og I vil komme omkring minimum 5 forskellige gin og tonics med lækkert tilbehør til.

De erfarne bartendere vil naturligvis berige selskabet med fortællinger om de serverede gins og med indslag, såsom quizzer og let tapas og snacks undervejs, er der i sandhed kræset for jer.

Hos Trekantens Bartender kan man være sikker på at oplevelsen altid er i top, og de hæfter sig særligt ved at ønske at åbne gæsters øjne op for hvad gin kan byde på.

Klik på de grønne knapper og få meget mere informationen om oplevelsens pris, hvornår du kan booke dig ind til smagningen og endda også muligheden for at give oplevelsen, som et gavekort til en gin-elsker i dit liv.

Se lignende oplevelser her:

Funguide.dk