Gokart i Århus, Skanderborg, Randers og Østjylland

 

Skal der fart over feltet – så skal der køres gokart! Book en tid på en af Østjyllands mange gokartbaner for at få det helt store adrenalinsus.

Dette er Funguides liste over indendørs og udendørs Gokart baner og haller i Århus, Skanderborg, Randers og resten af Østjylland.

Klik dig ind på de enkelte udbydere for at læse mere om dem.

Du har flere muligheder for at køre gokart i Århus og resten af Østjylland. Her kan du finde både indendørs og udendørs baner, hvor man får stillet lysten til fart og spænding.

En tur i gokart er perfekt, når den indre drengerøv skal luftes – kvinder kan selvfølgelig også køre med! Gokart-arrangementer er særdeles velegnede til polterabender, firmature – eller bare for alle med benzin i blodet og lyst til et adrenalinsus af de helt store.

Gokart i Århus og omegn

Kør fx gokart Århus i Racehall, som byder på en af Europas største indendørs racerbaner med alt, hvad dertil hører. Du kan blive meget klogere på pris og tidsbestilling ved at slå vejen forbi hjemmesiden, når du klikker på ‘mere info’ her på siden.

Hos Racehall har man mange års erfaring med at byde sine kunder på gokartoplevelser af de helt store. Sloganet lyder ‘Gokarting4All’, fordi man yder super service til alle interesserede, der vil opleve suset, når gokarten suser afsted over asfalten.

Der er plads til både erfarne, let øvede og nybegyndere hos Racehall i Århus.

Den sjoveste legeplads

En gokart bane er ofte der, hvor senere racerkørere lægger ud. Mange kendte stjerner indenfor motorsport er startet ud med at køre gokart, hvor det gælder om at komme først i små racerbiler på specialbyggede asfaltbaner.

Alle gokart-baner i Danmark lægger stor vægt på både sikkerhed og kvalitet. Når du booker en tid, bliver du sat grundigt ind i sikkerheden, før du kan komme ud at trykke på speederen.

Man lærer hurtigt at styre de små racerbiler – så der kan sagtens blive tale om egentlige kapløb, hvor firmaets største vovehalse dyster om at komme først over målstregen.

Må den bedste mand – eller kvinde – vinde!

 

Andre gokart-oplevelser i Østjylland og Djursland

Auning Kart Park på Djursland byder også på super sjove gokart-baner med mulighed for at få en på opleveren med kollegaer, venner og familie.

Ungdomsskolen i Skanderborg tilbyder hold til dem, der er interesseret i mekanik, fart, løb og spænding. Udover undervisning køres der på gokartbanen i Tirstrup Lufthavn.

Gokart Jylland Mou, Hørning Minirace Klub og Vandel Gokart ved Balle er andre steder, hvor der er frit løb for dem med benzin i blodet.

 

En tur i gokart giver lyst til mere

Langt de fleste får mod på meget mere, når de først har sat sig bag rattet i en gokart én gang.

Få masser af fart og action, når du booker tid på en af Århus’ og omegns toptunede gokartbaner!

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-1 af 1 aktiviteter.
Gokart Racehall

Kør gokart hos Racehall i Århus

Har du hang til fart - så prøv Europas største indendørs gokartbane på 1000m i Århus