Escape room Odense og Fyn

Escape room Odense og Fyn  

Der er vildt mange spændende muligheder for escape rooms og escape games i Odense, Svendborg og på resten af Fyn. Her får du en oversigt, der leder dig videre til store oplevelser for alle deltagere.

Find informationer om tema for escape rooms, antal deltagere, pris, tid til at bryde ud af rummet, type af arrangement og meget andet. Brug vores liste til at vise dig derhen, hvor I får den absolut bedste underholdning for alle, som er med til løjerne.

God fornøjelse med at bryde ud af rummet, før uret ringer!

Idéer til escape room i Odense

Hvis du altid har drømt om at blive udbryderkonge, så er escape games noget lige for dig. Odense rummer heldigvis masser af spændende muligheder for at prøve et escape room sammen med venner, familie, kolleger osv.

Her kan du finde pris på de forskellige spil. Der er også rigeligt med gode tilbud at komme efter. Det er ganske let at taste antal deltagere og andre præferencer ind. Det er her din rejse som escape artist tager sin begyndelse. 

Tiden vil vise, om I kan løse opgaverne inden for det antal minutter, I får til rådighed. Det er en kamp mod uret, når man tager i escape rooms i Odense, Svendborg og resten af Fyn. 

Spil de spændende escape games i Odense

Så går det løs med breakout rooms for enhver smag. Vores lister med tilbud rummer en hel del forskellige oplevelser i Odense. 

Der findes både rum i Odense Bowl’n’Fun og  hos Amaza

Når man tager i escape room, bliver man låst inde sammen med de øvrige deltagere. Herefter drejer det sig om at løse opgaver for at blive lukket ud igen. Men uret tikker – og det tikker hurtigt. Hvis ikke man formår at samarbejde om at løse gåder, opgaver, udfordringer osv. inden for tidsgrænsen – så har man tabt!

Book rum inden for diverse genrer. Her får du idéer til, hvad et typisk escape game kan rumme af temaer:

  • Mystery rooms – Dette er for alle, der elsker et godt gedigent mysterie. Du kan lege Sherlock Holmes og Watson sammen med dine venner. Der er intet så tilfredsstillende som løste mysterier. 
  • Man kan også blive skræmt fra vid og sans, når man træder ind i et escape spil. Det gælder om at finde sammen om opgaverne og få styr på nerverne. Et godt samarbejde er aldrig stærkere end det svageste led – der bliver brug for alle evner.
  • Et godt grin er bestemt heller ikke at gå af vejen for. Escape games kan også være hylende morsomme. Book rum, som tilbyder underholdning fra start til slut. Men det gælder stadig om at få låst døren op i tide. 

Escape room Odense

Find passende breakout rooms til ethvert arrangement

Der kan bookes escape room i Odense til noget nær ethvert tænkeligt arrangement. Uanset hvilken begivenhed, der står for døren, så kan dagen blive endnu mere hyggelig ved at lade dagens gæster finde sammen i et breakout room.

Forestil dig et polterabend, hvor kun få deltagere ved, hvad der skal ske. Glæden bliver stor, når en gruppe slippes løs i virtual reality og skal samarbejde for at lykkes. Booking af forskellige escape events er meget nemt. Pris og tema afhænger helt og holdent af antal deltagere, specielle ønsker og jeres øvrige præferencer. 

En tur for hele familien er bestemt også en fristende mulighed. Både store og små kan bidrage til, om I kommer til at bestå som gruppe eller ej. Det er teambuilding af højeste karat, når et hold slippes løs til en spændende oplevelse uden lige. 

Vores erfaring er, at et spil hurtigt bliver afløst af mange flere. Man får mod på nye gåder – eller også man bare have en chance til for at bryde ud af rummet i tide. 

Book et rum, som passer til alle spillere. Escape rooms i Odense kan virkelig findes i ethvert tema. Slip udbryderkongen løs og lad de andre deltagere tag fra, hvor det kræves. Der er gåder for alle, som elsker et godt mysterium. Booking foregår ved finde passende events lige her og klikke sig videre til bestilling. 

Det helt store spørgsmål er, om I har hvad skal til for at bryde ud af jeres escape room – ellers er der altid et nyt rum og en chance til. Samarbejde er nøglen til succes!

Escape room for de modige i Svendborg og på resten af Fyn

Hvad med et tilbud på et super spændende escape room i valgfrit tema i Svendborg eller det øvrige Fyn?

Book et eventyr af koder og gåder ved at gå på udkig i vores udvalg. Jeres evner vil blive testet til det yderste, når I tager i escape rooms med lidt af hvert på menuen. Pris og antal deltagere er helt op til jer. Der findes noget for enhver smag.

Det er også muligt at dele gavekort ud til dem, som trænger til underholdning. Escape games er aktiviteter, som passer til rigtig mange forskellige lejligheder. Kontakt gerne de enkelte udbydere af for mere information. 

Forestil dig, at alt skal løses inden for en bestemt tidsgrænse. Det kan nok være, der kommer gang i adrenalinen, når uret kun viser få minutter tilbage. Lykken i et escape spil er, når låsen går op, før uret ringer. Her kan alle deltagere omfavne hinanden og ønske tillykke med bestået opgave. 

Booking af jeres næste store oplevelse foregår igennem event steder her på siden. Der er altid flere mysterier og koder, som mangler at blive knækket, når man booker endnu et escape spil i Odense, Svendborg eller resten af Fyn.

Escape room Svendborg og Fyn

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-2 af 2 aktiviteter.
escape-room-bowlnfun

Escape rooms hos Bowl'n'Fun på Fyn

5 sjove og udfordrende Escape rooms hos Bowl'n'Fun i Svendborg og Odense

Locked Escape Games Herning

Locked - Escape Game

4 forskellige escaperooms med spændende temaer beliggende i Herning, Randers, Odense, Kolding og Holstebro.