Escape room Sjælland

Escape room Sjælland  

Find frem til det fedeste escape room i Roskilde, Køge, Næstved, Ringsted og alle de andre byer på Sjælland. Her på siden finder du en søgefunktion, som giver dig en oversigt.

Næsten alle arrangementer kan forbedres med besøg i et escape room. Det drejer sig om at samarbejde, hvis man vil nå at løse opgaverne, inden tiden løber ud.

Find info om pris, muligt antal deltagere, placering, tema for rummene og meget andet. Rejsen starter ved at anvende søgekriterierne lige her.

God fornøjelse med de mange spændende breakout rooms!

Så er det tid til at booke escape rooms i Næstved, Roskilde eller andre steder på Sjælland. Den populære aktivitet breder sig mere og mere ud over hele landet. 

Som teambuilding er det meget velplaceret med nogle timer i escape rooms. Der er heldigvis flere forskellige rum at vælge imellem, hvilket giver mulighed for variation. 

Hvis du allerede har prøvet at være deltager i ét escape room, så har du garanteret fået smag på mere. Til fødselsdag, polterabend, firmatur etc. vil det være oplagt med en ryste-sammen-tur i spændende escape rum. 

Escape room Næstved – hvis underholdningen skal sikres

Hvis du bor i eller omkring Næstved i Sydsjælland, så kan du sagtens booke en glimrende tur i escape room for alle, der har lyst. Temaet varierer fra rum til rum. Det kan blive en mulighed for at lege detektiv for hele holdet – alle evner skal i spil for at bryde ud af rummet i tide. 

Hvorfor ikke spice en allerede godt planlagt polterabend op med noget, der også er ufatteligt sjovt? Når hele teamet låses inde i et af de veldesignede rum, er der kun én vej ud – og den går gennem samarbejde, så ikke et øje er tørt.  I har som regel 60 minutter til at løse gåden.

Selvom escape games er en relativt ny aktivitet herhjemme, så kan man godt begynde at glæde sig. Find et event i Næstved og søg info om pris, et godt tilbud, muligt antal deltagere og tema for rummet.

Alt det sjove ligger lige rundt om hjørnet. Det drejer sig blot om at få nogle fede escape games i kalenderen. Søg i eller omkring Næstved. 

Escape room Næstved

Idéer til escape games i Roskilde og resten af Sjælland 

Er du til detektivarbejde, store mysterier – eller blot et mord, der skal opklares – så får du her idéer til escape games i Roskilde, Køge, Ringsted, Slagelse, Holbæk, Kalundborg, Hillerød, Helsingør og på resten af Sjælland. 

Her er tale om et arrangement, som kun bliver mere og mere populært at booke. En fødselsdag, firmafest, polterabend eller herretur kan blive meget mere underholdende, når man sammen skal lege udbryderkonger. 

Glem alt om, at det kun er matematiske evner, det drejer sig om. Designet af escape rooms i Roskilde og det øvrige Sjælland er i dag så varieret, at alle deltagere på holdet skal byde ind, hvis man skal finde ud af rummet inden for tidsfristen. 

Breakout rooms er genial teambuilding

Som teambuilding-aktivitet er er escape games faktisk skræddersyet. En firmatur kan indeholde besøg i escape rum i eller omkring Roskilde på Sjælland. Det kan meget vel blive dagens højdepunkt – så længe man lærer hinanden bedre at kende og får styrket sammenholdet. 

Brug kriterierne til at søge dig frem til breakout rum præcis efter din smag. Du kan invitere hele vennegruppen med til aktiviteter, som vil blive husket i lang tid. Det geniale ved escape spil er, at ingen kan gemme sig.

Der bliver brug for alle kræfter og evner, hvis missionen om at bryde ud i tide skal lykkes!

Escape room Roskilde

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-2 af 2 aktiviteter.
escape-room-bowlnfun

Escape rooms hos Bowl'n'Fun i Næstved

3 sjove og udfordrende Escape rooms hos Bowl'n'Fun i Næstved

Escaperoom Riddlehouse

Riddlehouse Escaperooms Køge og Roskilde

Prøv 5 spændende escaperooms Riddlehouse i Køge og Roskilde