Escape rooms i Herning, Kolding, Vejle og Jylland

Escape room Herning og Jylland  

Leder du efter et escape room i Herning, Kolding, Vejle, Sønderborg, Esbjerg, Silkeborg  og andre byer i Jylland, så er det her, du skal kigge med.

Vi giver dig et overblik mht. pris, temaer og anden relevant info.

Du kan roligt bruge vores lister til at navigere efter. Der findes breakout rooms og escape games til hver en lejlighed. Invitér hele familien med indenfor i rammer, som gør oplevelsen uforglemmelig. Det gælder om at finde ud af rummet, før uret ringer.

Held og lykke!

Escape rooms i Herning, Kolding, Vejle, Sønderborg, Esbjerg, Silkeborg, Haderslev, Viborg, Skive, Horsens og Jylland er en populær størrelse. Man kan faktisk dykke ned i flere forskellige temaer, hvor underholdningen er sikret. 

Opgaverne i et escape room kan variere ganske meget. Det drejer sig om at løse en række opgaver på tid. Der bliver brug for alle deltageres evner for at bryde ud af rummet i tide – i de fleste rum har man 60 minutter til at løse opgaven sammen – så det er med at få et godt samarbejde i gruppen. 

Her på siden kan du navigere rundt mellem de spændende muligheder i Jylland. Læs om pris for arrangementet, tema for rummet, antal deltagere og anden relevant info. 

Escape rum stiller krav om brug af alle sanser for at kunne lykkes!

Escape room Herning

Find et escape room i Herning, Silkeborg, Viborg og Midtjylland

Hvem drømmer egentlig ikke om at blive låst inde i Herning, Silkeborg, Viborg  eller andre steder i Midtjylland?

Du har chancen for at deltage i en række escape rooms beliggende i den midtjyske hovedstad Herning eller andre steder indenfor kort afstand. Når man booker et escape rum, er både underholdning og udfordringer sikret. 

Det ses ofte, at et arrangement som fx polterabend, fødselsdag, konfirmation eller bare venne/veninde-hygge spædes lækkert op med et besøg i et breakout room. Der er heldigvis gode muligheder for spænding i Herning.

Som teambuilding er escape rooms i Herning og omegn ganske ideelle. Der er nemlig ingen deltagere, der kan gemme sig undervejs. Opgaverne, der skal løses på tid, varierer meget i udformning, hvorfor der bliver brug for alle deltageres evner. 

Hvis du har brug for forslag til firma-events i Herning og Midtjylland, finder du næppe bedre forslag end at blive låst inde i escape games og sammen finde en vej ud. Det kan nok være holdånden bliver testet i løbet af sådan en omgang. 

Søg info om dit escape games i Midtjylland

Du kan tjekke al relevant info om de forskellige escape rum og escape games ud ved at studere vores lister her på siden. Pris for alle deltagere, arrangementets varighed, lokation, tidsforbrug, et godt tilbud osv. Her får du alle tiders værktøj til at planlægge en social tur, som ikke går i glemmebogen lige foreløbig. 

Ét escape spil kalder på mange flere og en masse samarbejde. Det er derfor rigtig rart, at man ikke går ned på underholdning lige med det samme, hvis man leder efter noget i Herning og resten af Midtjylland. 

Escape room Vejle

Udvalg af escape room i Vejle, Kolding, Fredericia og resten af Trekantsområdet

Book et escape room til en passende pris i både Vejle, Kolding, Fredericia eller resten af Trekantsområdet. Det er helt på sin plads, at man ikke behøver køre langt for at finde sublim spænding via escape games i denne geografiske del af Danmark. 

Præcis, hvad dit spil skal gå ud på, kan du blive klogere på ved at søge i vores lister. Du vælger område – fx Vejle eller Kolding, ønsket pris, antal deltagere og andre præferencer. Herefter står det hurtigt klart, hvad der præcis er at komme efter. 

Mystery spil står højt på mange deltageres lister. Her er det nemlig som at dykke ned i den bedste spændingsroman eller film om mystiske ting og sager. Det sjoveste er, at man selv er hovedpersonen. Alt, hvad der kommer til at ske, involverer dig og de andre deltagere. 

I escape rooms er det kun fantasien, der sætter grænser 

Hvad kan temaet så være i et escape room?

Man kan også spørge på en anden måde. Hvad kan temaet IKKE være, når man besøger breakout rum i Vejle, Kolding, Fredericia og andre steder i Trekantsområdet?

Det fede ved escape spil er, at man aldrig helt ved, hvad der kommer til at ske. Man kender det overordnede tema på forhånd – men de enkelte udfordringer og opgaver, må man vente på at opleve og som regel har man 60 minutter til at løse opgaven. 

Det er samarbejde i højeste karat, når man finder vej ud af rummet, før tiden løber ud. Til et firmaarrangement er det virkelig en god kandidat til underholdning. 

Escape room Jylland

Escape games i Sønderborg, Esbjerg og resten af Jylland 

Sønderborg og resten af Jylland præsenterer også de interesserede for god spænding og kamp mod tiden i escape rooms. Prøv at søge på listen, om der skulle være noget i nærheden af fx Esbjerg, Hvide Sande, Haderslev, Skive eller Holstebro. 

Alle kan være med, når det drejer sig om deltagelse i et escape rum. Unge som de knapt så unge får til opgave at finde sammen om at løse mysteriet i rummet. Det er en klar fordel, når holdet rummer mange slags evner og kompetencer. 

Alt kan ske i et escape room i Sønderborg, Esbjerg og det øvrige Jylland. Det gælder om at være klar på de meste. De matematiske hjerner skal nok få noget at tænke over. Det samme kan siges om de mere sprogligt funderede. 

Man lærer at kommunikere effektivt og hurtigt i breakout rooms. Arbejdet skrider absolut bedst frem, hvis holdet er harmonisk bygget op. Man lærer en masse om hinanden undervejs. 

Prøv at finde de mest attraktive muligheder, hvis du søger noget i nærheden af Sønderborg eller andre dele af Jylland. Book noget, der får dit arrangement til at blive endnu mere vellykket fra start til slut. 

Uret tikker – og det gælder om at låse døren op, inden det er for sent!

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-2 af 2 aktiviteter.
escape-room-bowlnfun

Escape rooms hos Bowl'n'Fun

7 sjove og udfordrende Escape rooms hos Bowl'n'Fun i deres centre i Jylland

Locked Escape Games Herning

Locked - Escape Game

4 forskellige escaperooms med spændende temaer beliggende i Herning, Randers, Odense, Kolding og Holstebro.