Poledance København og Frederiksberg

Poledance  

Velkommen til Funguides side om poledance København og poledance Frederiksberg.

Denne side dækker ikke kun poledance København og Frederiksberg, men også København og omegn og vi dækker også den nye og sjove disciplin Aerial Hoop.

Der vil være flere polestudios i København end de angivne, fælles for de nedenstående polestudios er at man kan få en gratis eller billig prøvetime i polefitness.

Eller at de angivne polestudios arrangerer private events til f.eks. polterabends, firmaarrangementer, julefrokoster etc.

Poledance har virkelig slået igennem i Danmark og det afspejler sig også i hovedstaden, hvor poledance i københavn og omegn er blevet enormt populært.

De forskellige københavnske polestudios har taget interessen til sig og giver rig mulighed for at nye interesserede kan prøve poledance enten som prøvetime eller som et festligt og sjovt indslag til en begivenhed.

Så hvis du overvejer at holde et arrangement i København, Nørrebro eller på Frederiksberg, så vil det være værd at overveje om det skal være poledance.

Aerial Hoop i København

En af de nyeste ting som mange poledance studios i København har fået på programmet er Aerial Hoop og Aerial ring.  Der en sjov disciplin, der minder lidt om nogle af de vildeste akrobatiske øvelser, som man ellers typisk ser i cirkus.

Aerial hoop foregår på en forstørret og solid hulahop ring, der hænges ned fra loftet. Træningen består i at lave forskellige tricks og skifte til mere eller mindre umulige positioner.

Hvis man rigtig vil udfordres, så kan man lave øvelserne, samtidig med at ringen sættes i spin eller mens den gynges.

Hvis du skulle være i tvivl, så kræver det stor styrke og smidighed at træne i et Aerial Hoop og det er derfor både god underholdning og hård træning.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-6 af 6 aktiviteter.
Polerepublic poledance på frederiksberg

Poledance hos Pole Republic

Poledance på Frederiksberg og i Odense - til polterabend, firmafest eller som fitness!

Poledance

Poledance hos Performance Art

Poledance i Brønshøj

Poledance

Copenhagen Poledance

Prøv poledance i indre København

Poledance

Poledance hos Elitepole

Prøv poledance i København NV

Poledance

Poledance og Lapdance hos Event factory

Undervisning i poledance og lapdance tæt på Rådhuspladsen i København

House of pole poledance

Poledance hos House of pole

Poledance på Frederiksberg, Slagelse og Esbjerg