Poledance og aerial hoop på Sjælland

Poledance  

Se alle funguides muligheder for at prøve poledance og aerial hoop på Sjælland og Lolland Falster

Dette indkluderer byer som Roskilde, Ringsted, Slagelse, Næstved, Hillerød, Helsingør, Holbæk, Køge og Nykøbing Falster.

Klik dig ind på de enkelte polestudios for at læse mere om dem

Se andre muligheder for poledance her

Måske har du allerede baller af stål og er selvsikker på polen, eller også har du har du aldrig stiftet bekendtskab med poledance før. Uanset dit niveau, er du velkommen til poledance lektioner flere steder på Sjælland.

Hop med på trenden: Poledance Sjælland

Med flere og flere polestudios, som dukker op på Sjælland, nærmere bestemt Nordsjælland og flere steder i København, er der rig mulighed for at prøve kræfter med den spændende sportsgren. Undervisningen foregår i trygge rammer hos dedikerede instruktører, som hjælper dig med at blive gode venner med stangen.

Polefitness kan bl.a. opleves hos House of Pole, med afdelinger i Esbjerg, Slagelse og på Frederiksberg og hos Casar Bailar i Roskilde. Her er ingen fine fornemmelser, og hvis du blot møder op i bevægeligt tøj og med motivationen i top, skal du nok blive en haj til poledance.

Aerial Hoop – hvad er det mon?

Hvis din nysgerrighed omkring poledance-verdenen er blevet pirret, kan du tage skridtet videre, og prøve kræfter med Aerial Hoop. “Hvad dælen er det?”, tænker du måske. Aerial Hoop er en sportsgren hvor der laves akrobatiske øvelser på en metalring, som frit hænger ned fra loftet. Som du måske kan regne ud, kræver det ordentlige lårmuskler.

Er det noget du tør kaste dig ud i, er Casar Bailar i Roskilde stedet for dig. Her kan naturligvis også trænes almindelig poledancing.

Er du helt ny i polefitness-verdenen, er der mulighed for at booke en prøvetime – så kan du nemt se, om sportsgrenen er noget for dig.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-2 af 2 aktiviteter.
House of pole poledance

Poledance hos House of pole

Poledance på Frederiksberg, Slagelse og Esbjerg

Poledance Casa Bailar

Poledance Casa Baila

I trygge rammer kan du hos Casa Bailar i Roskilde lære at blive en mester til polefitness - det er ikke så svært, som det ser ud!