Poledance i Esbjerg, Holstebro og Vestjylland

Poledance  

Dette er  Funguides liste over muligheder for at prøve poledance og aerial hoop i Esbjerg, Holstebro, Varde, Ringkøbing og resten Vestjylland

Klik dig ind på enkelte polestudios for at læse mere om dem og hvad de tilbyder.

Poledance er god og spændende træning for hele kroppen

Poledance bliver mere og mere populært at gå til for hvert år. Førhen var det måske mest noget, man forbandt med striptease – men det er faktisk sindssygt god træning, som aktiverer hver en muskel i kroppen. 

Der er flere muligheder for poledance Esbjerg og i andre dele af Vestjylland. Find et polestudio i både Holstebro og Varde i vores liste her på siden. 

Du kan også modtage undervisning, som klæder dig på til poledancing – om det så er noget, du vil vise frem for andre eller bare holde for dig selv. 

 

Polefitness og aerial hoop er en effektiv træningsform

At balancere på en stang og vride kroppen i alle mulige former er både sundt og anstrengende. Derfor er det helt nødvendigt med det rigtige tøj, når man tilmelder sig et af kurserne her på siden. 

Du kan få vejledning og høre nærmere ved at henvende dig til de enkelte studios. Find kontaktinformationer her på siden. Udover træningen er der et godt fællesskab på kurset, hvor man kan starte som nybegynder i selskab med andre. 

I aerial hoop bruger man en ring til sin gymnastik. Det bliver hurtigt sjovt at være med, selvom man intet kan på forhånd. Man bliver mere smidig, og overvinder eventuelle barrierer, med hjælp fra de professionelle og servicemindede instruktører. 

God fornøjelse med at finde et kursus, som passer til din smag og dine ønsker!

 

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-2 af 2 aktiviteter.
Poleaddict Poledance Esbjerg

Poleaddict - Poledance og Aerial Hoop

Åben 6 Maj 2021: Prøv poledancing og aerial hoop hos Poleaddict i Esbjerg - Du kan både få prøvetimer eller booke til arrangementer.

House of pole poledance

Poledance hos House of pole

Poledance på Frederiksberg, Slagelse og Esbjerg