Skøjtehaller Nordsjælland

 

Nedenfor vises listen af skøjtehaller og skøjtebaner på Nordsjælland.

Det inkluderer byer som Hillerød, Helsingør, Hørsholm, Frederikssund og Frederiksværk

Se vores liste nedenfor.

Her finder du muligheder for at komme på udendørs skøjtebane og i skøjtehal i Nordsjælland – heriblandt Hillerød og Helsingør. Det er underordnet, om du vil spille ishockey eller bare løbe på skøjter – der er muligheder for lidt af hvert i en indendørs skøjtebane. 

I vores oversigt finder du pris og åbningstider samt al anden nødvendig info, du skal bruge. Du kan finde frem til de skøjtehaller, der har de bedste tilbud til dig, din familie og dine venner. 

 

Lej skøjter og tag på udendørs skøjtebane i Nordsjælland

Om vinteren er der mange steder i Danmark at løbe på skøjter. Du kan fx finde en udendørs skøjtebane, hvor du ikke engang behøver medbringe dine egne skøjter. Man kan leje en tid sammen med et par skøjter, der passer – og så er man på isen i løbet af kort tid. 

I en skøjtehal har man gerne endnu flere tilbud om sjove aktiviteter. Du kan finde frem til mange skægge ting at lave på isen. Hvad med en omgang isdisco eller curling for begyndere?

Øvede skøjteløbere har selvfølgelig lidt mere at vælge imellem, da man ikke behøver tid til at vænne sig til isen. Begyndere kan dog sagtens finde noget at more sig med også. Der er tilmed særlige tilbud om sjov på is med børn i ferier i vintermånederne. 

 

Bliv skøjteprinsesse eller hurtigløber

Du kan finde frem til noget på isen, der passer perfekt til dine ønsker. Hvadenten du drømmer om at danse på is – eller bare løbe så hurtigt som muligt på dine skøjter – så kan du komme til det ved at vælge et af stederne her på siden.

Børnefødselsdage kan gøres uforglemmelige ved, at man booker tid til hele selskabet i en skøjtehal. Både dem, der er vilde på isen – og de mere forsigtige – kan være med!

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-2 af 2 aktiviteter.

Skøjtehal i Idrætsparken Hørsholm

Løb på skøjter i Hørsholm

Udendørs Skøjtebane

Skøjtebane Hillerød

Hiv vennerne med under armen og se hvem der er hurtigst på isen - hos Hillerød Skøjtebane på Torvet er der masser af muligheder!