Velvære og forkælelse

Velkommen til Funguides side med forslag til forkælelse og velvære til hende eller ham – eller forkælelse til dem som par.

Her kan du se vores kategorier indenfor forkælelse og velvære – klik dig ind på den enkelte kategori eller gå til vores samlede katalog af forslag til forkælelses aktiviteter og oplevelser.

Forkælelse til hende, Kvinder, til den gravide og til (nybagt) mor

Vi har samlet nogle kategorier af oplevelser og aktiviteter som man kan bruge når man skal forkæle sig selv eller en kvinde, som man kender.

Forslagene er nogle af dem som mange kvinder typisk efterspørger og forbinder med forkælelse og afslapning – f.eks. wellness og spa oplevelser eller hyggelig ophold på kro, hoteller eller slotte.

Forkælelse handler i den grad om at vise sin værdsættelse af hende for alt den indsats hun lægger i hverdagen, som kæreste, gravide, veninde eller som mor.

For hende vil det ofte være en stor gave at kunne få en oplevelse, hvor hendes behov er i centrum og hun bare kan slappe af og nyde. En sådan gave vil også vise at man ser hendes bidrag og værdsætter det.

 

Forkælelse til ham

Mænd skal jo også forkælelses – de fleste af de forslag, der er i disse kategorier er ikke typiske mandeforkælelses oplevelser, selvom mange mænd også vil kunne få noget lækkert ud af spa, wellness og ophold.

Men for mange mænd er forkælelse måske mere, at de kan komme ud i byen med vennerne, komme ud og opleve noget sjovt med vennerne eller sidde og nørde i fred med deres hobby.

Så hvis du leder efter noget til ham som ikke er til spa og wellness – så kan vi anbefale af kigge vores sektioner igennem med action og sport/spil

 

Forkælelse til 2 og til par

Vores forslag indenfor spa og wellness og hyggelig hotel og kro ophold er rigtig gode til par, hvor man kan blive hygget om sammen.

Hvis det dog ikke er den type hygge der er et godt match med det pågældende par – så vil vi anbefale at kigge på vores sektioner med forslag til Romantiske oplevelser eller vores gode idéer til dates