Oplevelsesgaver til ham og far - oplevelser og gavekort til mænd

Gaven til ham  

Her er Funguides liste over gode idéer til en gave til ham. De kan alle købes som gavekort hos vores samarbejdspartner: Duglemmerdetaldrig.dk

Tryk dig ind på den oplevelse du synes ser spændende ud og tryk så derefter på Køb gavekort/Vis priser og du kommer direkte til Duglemmerdetaldrigs webshop, hvor du kan købe gavekortet.

Savner du gaveidéer til Fars dag, og mangler du stadig en Fars dag gave, så finder du her god inspiration til en gave til din far.

Fars dag 2020 er en dato, du ikke må glemme – men hvad giver du lige i gave til manden, der har alt? Den ultimative gave til manden kan være oplevelsesgaver til ham, whiskey, vin, aktiviteter på fars dag eller måske en kage eller en fed t-shirt? En rigtig god fars dag gave til d. 5 juni kan være alt fra kort, digte, en plakat, billeder, citater, måske en gave fra baby, øl eller masser af andre gavekort, som du kan få online her i Danmark.
Hvad giver man en mand? En gave fra barnet? Man giver ham noget fra hjertet og ønsker ham tillykke. En oplevelsesgave kan være en god gave til din far, som er en fars dag gave, der kan give ham en på opleveren. Her på siden finder du rigtig mange nyttige tips til, hvad du kan give på fars dag, og der er rigeligt med oplevelsesgaver, gavekort og mange andre spændende oplevelser til manden, der har alt. Du finder sprøde gaveidéer til fars dag og rigtig god inspiration.

 

Gaveidéer til far

Er du kommet for at få inspiration til den kommende fars dag den 5 juni, så er du kommet til det helt rigtige sted. Fars dag 2020 – det er en dato, hvor du skal finde den ultimative fars dag gave, til manden der har alt. Men hvilken gave skal du give til din far?

Skal du give ham øl, vin eller whiskey, som du kan købe online, eller skal du blot aflevere et kort, hvor der står tillykke? Her får du en bred vifte af gaveidéer, som du kan tage med dig videre, når du skal købe gave til manden, der skal fejres.

Her på funguide.dk har vi en rigtig bred forståelse for, hvordan man har det sjovt, og hvad man kan gøre for at overraske den, man elsker. Derfor er vi den bedste kilde til inspiration i forbindelse med fars dag.

Vi er eksperterne, der sætter sjove og spændende oplevelser i højsædet, og vi gør alt, der står i vores magt til at kunne klæde dig på til at vælge nogle rigtig underholdende oplevelsesgaver til fars dag.

Gaven til Far

Du kan overraske ham med alt fra hyggelige små kort, citater, kage eller måske en gave fra jeres baby. Der skal ikke så meget til at gøre far glad, og han vil helt sikkert sætte pris på noget, du har ydet omtanke for og gjort dig umage for at finde.

Men husk nu at give din far en gave – han fortjener den ofte. Se om du ikke kan genkende din egen far i nedenstående video fra Interflora

Derfor kan oplevelsesgaver til ham være en rigtig god ide, da han ikke forventer noget stort på dagen, hvor han ville blive glad for en simpel t-shirt eller en lille plakat af hans yndlingsband eller måske en gave fra jeres barn. Vi anbefaler, at du giver ham en rigtig god en på opleveren og overgår hans forventninger.

Det kan sagtens være et gavekort på en oplevelsesgave, som er den perfekte gave til manden. Du kan også planlægge en masse aktiviteter på fars dag – det vil han helt sikkert sætte pris på. Og kan du sørge for, at han får fri, så er du helt sikkert i kridthuset! Det er relativt nemt at finde en Fars dags gave, da din far vil elske det hele. Så længe dine tanker kommer fra hjertet, så finder du helt sikkert et gavekort eller andre rigtig gode gaveidéer, som kan gøre farmands dag mindeværdig.

Gaver til manden der har alt.

Det er altid rigtig godt at være forberedt på, hvad der skal ske på dagen. Uanset om du har købt vin, whiskey eller øl til ham online, så skal gaverne præsenteres for ham på den ene eller anden måde. Har du stadig ingen gaveidéer til en gave til far, så kan du altid starte med udgangspunktet; hvad er nice to have?

For er han manden, der har alt, så er du ude efter oplevelsesgaver, der kan forsøde tilværelsen for ham. Men er han en mand, der er mere stilfærdig, så stilles han helt sikkert tilfreds med nogle mindre ting såsom en kage, en t-shirt eller billeder af Danmark. Fars dag er den bedste dato på året for din far eller mand, hvor han virkelig føler sig værdsat, og hvor du får mulighed for at udtrykke, hvad du føler for din gode farmand.

Han vil med garanti blive glad for en oplevelsesgave, hvor hele familien kan være med. Det største i en fars liv er at kunne samle familien og vise, at han er familiens overhoved. Derfor kan du glæde ham med alt fra et kort, til en plakat, eller hvad med et digt, der kommer fra bunden af hjertet? Der er rigtig mange muligheder for at toppe sidste års fars dag, og vi håber, du har fået nok inspiration.

Se denne film om hvorfor en oplevelsesgave er perfekt for din far.

Brug Funguides liste over gode idéer til en Fars dags gave. De kan alle købes som gavekort hos vores samarbejdspartnere Duglemmerdetaldrig.dk, Gavekortet.dk og oplevelsesgaver.dk

Tryk dig ind på den oplevelse du synes ser spændende ud og tryk så derefter på Køb gavekort/Vis priser og du kommer direkte til vores partneres webshops, hvor du kan købe gavekortet.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-21 af 172 aktiviteter.

Gavekort DuGlemmerDetAldrig.dk

Åbent oplevelsesgavekort til 200+ oplevelser. De bedste af de bedste danske oplevelser

Gavekort Oplevelsesgaver.dk

Åbent gavekort til 250+ oplevelser. En supergod oplevelsesgave

Solo Faldskærmsudspring i Jylland

Du skal selv springe, styre faldskærmen og lande! Prøv et solospring med faldskærm hos i Herning, Viborg eller Kolding

Kaffekursus hos La Cabra

KAFFEELSKERE - SE HER! Kom på kaffekursus hos La Cabra i Aarhus og lær at lave den mest fantastiske kaffe.

Prima madlavningskurser på kokkeskole i Valby og Aarhus

Populære madlavningskurser hos velanset kokkeskole i København og Aarhus

Rundvisning og Whiskysmagning hos Stauning Whisky

Kom på rundvisning hos det internationale anerkendte Stauning whisky destilleri belligende i Skjern. Der er også mulighed for at smage!

Vinsmagning - Kjaer og Sommerfeldt

Kom til sansemættet fordybelse og nydelse - vinsmagning hos Kjaer og Sommerfeldt i København eller Århus

Undervandsjagt med dykkerbutikken

Du bliver bidt af det - prøv at jage med harpun under vandet med Dykkerbutikken Århus

Brødkursus på bageskole Nørrebro KBH

Lær bagning af brød af anerkendt bageskole på Nørrebro i København

Food Walk i Århus

Foodwalk er en fantastisk rundtur hos Århus´ kulinariske perler - smagning af god mad er i højsædet

Ølsmagning hos Taphouse

Prøv en lækker Ølsmagning hos ølparadiset Taphouse i det centrale København

Virtual Reality hos Khora VR i København

En portal til en anden verden - prøv Khora Virtual Reality i København

Flyv selv et fly med Nawair

Flyv selv et fly henover Roskilde og Sjælland sammen med en erfaren pilot

Highroping klatrepark hos Kragerup Go High

Sjov og spænding i en af Sjællands mest udfordrende klatreparker i Klatrepark Go High ved Ruds Vedby

Oplev en dansk vingård nær Kolding

Få rundvisning og vinsmagning på en ægte dansk vingård mellem Kolding og Fredericia

Rundvisning og ølsmagning hos Bryghuset Braunstein

Rundvisning og ølsmagning hos bryggeriet Braunstein i Køge

Faldskærmsudspring hos Faldskærmsklubben DFC

Åbn flydøren og tag et stort skridt ud i luften med Faldskærmsklubben DFC syd for Køge

Madlavningskursus, kokkeskole og bagekursus på Nørrebro KBH

Lær madlavning og bagning af de bedste på Nørrebro/København

Gå en tur på Lillebæltsbroen

Gå tur hen over skibe, tog og biler i 60 meters højde - Bridgewalking Lillebælt med Fredericia og Middelfart Kommune

Oplev en dansk vingård hos Nordlund

Besøg en dansk vingård i København. 10 km fra Rådhuspladsen dyrkes der vin, og vinbonden viser selv rundt og giver smagsprøver

Prøv svæveflyvning

Få den ultimative oplevelse som passager i et svævefly over Viborg, Herning eller Aalborg.