Oplevelsesgaver til ham og far - oplevelser og gavekort til mænd

Gaven til ham  

Her er Funguides liste over idéer til en oplevelsesgave ham om det så er din kæreste, mand, ven eller din far. De kan købes som oplevelsesgavekort hos vores samarbejdspartnere.

Brug filteret nedenfor til at vælge gave udfra kategori, pris, hvor i landet det skal være m.m.

Savner du gaveidéer til Fars dag, og mangler du stadig en Fars dag gave, så finder du her god inspiration til en gave til din far.

Fars dag 2020 er en dato, du ikke må glemme – men hvad giver du lige i gave til manden, der har alt? Den ultimative gave til manden kan være oplevelsesgaver til ham, whiskey, vin, aktiviteter på fars dag eller måske en kage eller en fed t-shirt? En rigtig god fars dag gave til d. 5 juni kan være alt fra kort, digte, en plakat, billeder, citater, måske en gave fra baby, øl eller masser af andre gavekort, som du kan få online her i Danmark.
Hvad giver man en mand? En gave fra barnet? Man giver ham noget fra hjertet og ønsker ham tillykke. En oplevelsesgave kan være en god gave til din far, som er en fars dag gave, der kan give ham en på opleveren. Her på siden finder du rigtig mange nyttige tips til, hvad du kan give på fars dag, og der er rigeligt med oplevelsesgaver, gavekort og mange andre spændende oplevelser til manden, der har alt. Du finder sprøde gaveidéer til fars dag og rigtig god inspiration.

 

Gaveidéer til far

Er du kommet for at få inspiration til den kommende fars dag den 5 juni, så er du kommet til det helt rigtige sted. Fars dag 2020 – det er en dato, hvor du skal finde den ultimative fars dag gave, til manden der har alt. Men hvilken gave skal du give til din far?

Skal du give ham øl, vin eller whiskey, som du kan købe online, eller skal du blot aflevere et kort, hvor der står tillykke? Her får du en bred vifte af gaveidéer, som du kan tage med dig videre, når du skal købe gave til manden, der skal fejres.

Her på funguide.dk har vi en rigtig bred forståelse for, hvordan man har det sjovt, og hvad man kan gøre for at overraske den, man elsker. Derfor er vi den bedste kilde til inspiration i forbindelse med fars dag.

Vi er eksperterne, der sætter sjove og spændende oplevelser i højsædet, og vi gør alt, der står i vores magt til at kunne klæde dig på til at vælge nogle rigtig underholdende oplevelsesgaver til fars dag.

Gaven til Far

Du kan overraske ham med alt fra hyggelige små kort, citater, kage eller måske en gave fra jeres baby. Der skal ikke så meget til at gøre far glad, og han vil helt sikkert sætte pris på noget, du har ydet omtanke for og gjort dig umage for at finde.

Men husk nu at give din far en gave – han fortjener den ofte. Se om du ikke kan genkende din egen far i nedenstående video fra Interflora

Derfor kan oplevelsesgaver til ham være en rigtig god ide, da han ikke forventer noget stort på dagen, hvor han ville blive glad for en simpel t-shirt eller en lille plakat af hans yndlingsband eller måske en gave fra jeres barn. Vi anbefaler, at du giver ham en rigtig god en på opleveren og overgår hans forventninger.

Det kan sagtens være et gavekort på en oplevelsesgave, som er den perfekte gave til manden. Du kan også planlægge en masse aktiviteter på fars dag – det vil han helt sikkert sætte pris på. Og kan du sørge for, at han får fri, så er du helt sikkert i kridthuset! Det er relativt nemt at finde en Fars dags gave, da din far vil elske det hele. Så længe dine tanker kommer fra hjertet, så finder du helt sikkert et gavekort eller andre rigtig gode gaveidéer, som kan gøre farmands dag mindeværdig.

Gaver til manden der har alt.

Det er altid rigtig godt at være forberedt på, hvad der skal ske på dagen. Uanset om du har købt vin, whiskey eller øl til ham online, så skal gaverne præsenteres for ham på den ene eller anden måde. Har du stadig ingen gaveidéer til en gave til far, så kan du altid starte med udgangspunktet; hvad er nice to have?

For er han manden, der har alt, så er du ude efter oplevelsesgaver, der kan forsøde tilværelsen for ham. Men er han en mand, der er mere stilfærdig, så stilles han helt sikkert tilfreds med nogle mindre ting såsom en kage, en t-shirt eller billeder af Danmark. Fars dag er den bedste dato på året for din far eller mand, hvor han virkelig føler sig værdsat, og hvor du får mulighed for at udtrykke, hvad du føler for din gode farmand.

Han vil med garanti blive glad for en oplevelsesgave, hvor hele familien kan være med. Det største i en fars liv er at kunne samle familien og vise, at han er familiens overhoved. Derfor kan du glæde ham med alt fra et kort, til en plakat, eller hvad med et digt, der kommer fra bunden af hjertet? Der er rigtig mange muligheder for at toppe sidste års fars dag, og vi håber, du har fået nok inspiration.

Se denne film om hvorfor en oplevelsesgave er perfekt for din far.

Brug Funguides liste over gode idéer til en Fars dags gave. De kan alle købes som gavekort hos vores samarbejdspartnere Duglemmerdetaldrig.dk, Gavekortet.dk og oplevelsesgaver.dk

Tryk dig ind på den oplevelse du synes ser spændende ud og tryk så derefter på Køb gavekort/Vis priser og du kommer direkte til vores partneres webshops, hvor du kan købe gavekortet.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-21 af 148 aktiviteter.

Gavekort DuGlemmerDetAldrig.dk

Åbent oplevelsesgavekort til 200+ oplevelser. De bedste af de bedste danske oplevelser

Sushikursus hos Restaurant Soya

Kom på sushikursus hos Restaurant Soya i Aarhus.

Ginsmagning hos Njord Gin Distillery

Kom til Ginsmagning i Aarhus på et ægte dansk Gin distillery belligende i Sydhavnen. Kom og smag det præmierede Gin - Made in Denmark.

Ølsmagning hos bryggeriet Trolden

Til dem der holder af god øl - ølsmagning hos Trolden Bryggeri i Kolding

Prøv SUP-surfing i Cold Hawaii

Rid med på tidens store surfingtrend med SUP-surfing i Cold Hawaii ved Thisted.

Ølsmagning hos Ugly Duck Brewing

Kom til ølsmagning hos Øl og pizzalaboratoriet Ugly Duck Brewery i København NV. Her kan du smage nogle virkelig lækre og meget specielle øl.

Ginsmagning hos Trekantens Bartender

Udforsk ginens univers og kom til eksklusiv ginsmagning hos Trekantens Bartender i Kolding

RIBbådtur med Aarhus Searangers

Med vind i håret og saltvand på læberne: Rundsejlads i Aarhusbugten i en RIB båd med 2X300 HK. Natur og høj fart i et!

Forbryderjagt i Nyhavn med Solve a Mystery

Slip fantasien løs og opdag ikoniske Nyhavn med København K fra en helt ny side - nu skal den snedige tyv fanges til forbryderjagt med Solve A Mystery.

Kom til rundvisning og whiskeysmagning hos Fary Lochan

Få et unikt indblik i whiskyproduktionen hos Fary Lochan i Give til rundvisning og whiskysmagning

Ballonflyvning med Ballonfirma Aironaut

Oplev en rigtig ballonflyvning på Sjælland og Midtjylland

Rundvisning og ølsmagning hos Bryghuset Braunstein

Rundvisning og ølsmagning hos bryggeriet Braunstein i Køge

Cocktailkursus hos Copenhagen Distillery

Cocktailkursus på Copenhagen Distillery på Christiania er hygge og sjov, kombineret med faglig viden om kunsten at blande den perfekte cocktail

Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus

Kom til Øl og ostesmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus mellem Faaborg og Svendborg på Fyn

Vær pilot for en dag

Prøv kræfter med den ultimative pilotdrøm - Styr et fly på helt egen hånd. Nawair Roskilde sender dig trygt afsted i luften.

Barista kursus hos The Coffee Collective

Lær at lave den perfekte espresso hos The Coffee Collective i København

Mad i mørket - Dark Waiter Restaurant

Alle sanser på overarbejde! - Spis en god middag i mørket med Dark Waiter på Frederiksberg.

Kom til malekursus i København

Malekursus i Måløv er et dagskursus, drevet af Bjarne Schjølin. Kurset tilpasses den enkeltes niveau. Morgenbuffet og frokost er inkluderet.

Lej en RIB båd hos RIB Alex

Fuld fart over Øresunds bølger. En tur med RIB Alex giver vind i håret, adrenalin i blodet, og du oplever København fra søsiden

Ølsmagning hos Ølsnedkeren

Prøv en ølsmagning hos ølsnedkeren på Nørrebro i København

Ginsmagning og rundvisning på Nordisk Brænderi

Bliv klogere på ginens univers til ginsmagning og rundvisning hos Nordisk Brænderi i Fjerritslev.