Oplevelsesgaver til ham og far - oplevelser og gavekort til mænd

Gaven til ham  

Her er Funguides liste over idéer til en oplevelsesgave ham om det så er din kæreste, mand, ven eller din far. De kan købes som oplevelsesgavekort hos vores samarbejdspartnere.

Brug filteret nedenfor til at vælge gave udfra kategori, pris, hvor i landet det skal være m.m.

Savner du gaveidéer til Fars dag, og mangler du stadig en Fars dag gave, så finder du her god inspiration til en gave til din far.

Fars dag 2020 er en dato, du ikke må glemme – men hvad giver du lige i gave til manden, der har alt? Den ultimative gave til manden kan være oplevelsesgaver til ham, whiskey, vin, aktiviteter på fars dag eller måske en kage eller en fed t-shirt? En rigtig god fars dag gave til d. 5 juni kan være alt fra kort, digte, en plakat, billeder, citater, måske en gave fra baby, øl eller masser af andre gavekort, som du kan få online her i Danmark.
Hvad giver man en mand? En gave fra barnet? Man giver ham noget fra hjertet og ønsker ham tillykke. En oplevelsesgave kan være en god gave til din far, som er en fars dag gave, der kan give ham en på opleveren. Her på siden finder du rigtig mange nyttige tips til, hvad du kan give på fars dag, og der er rigeligt med oplevelsesgaver, gavekort og mange andre spændende oplevelser til manden, der har alt. Du finder sprøde gaveidéer til fars dag og rigtig god inspiration.

 

Gaveidéer til far

Er du kommet for at få inspiration til den kommende fars dag den 5 juni, så er du kommet til det helt rigtige sted. Fars dag 2020 – det er en dato, hvor du skal finde den ultimative fars dag gave, til manden der har alt. Men hvilken gave skal du give til din far?

Skal du give ham øl, vin eller whiskey, som du kan købe online, eller skal du blot aflevere et kort, hvor der står tillykke? Her får du en bred vifte af gaveidéer, som du kan tage med dig videre, når du skal købe gave til manden, der skal fejres.

Her på funguide.dk har vi en rigtig bred forståelse for, hvordan man har det sjovt, og hvad man kan gøre for at overraske den, man elsker. Derfor er vi den bedste kilde til inspiration i forbindelse med fars dag.

Vi er eksperterne, der sætter sjove og spændende oplevelser i højsædet, og vi gør alt, der står i vores magt til at kunne klæde dig på til at vælge nogle rigtig underholdende oplevelsesgaver til fars dag.

Gaven til Far

Du kan overraske ham med alt fra hyggelige små kort, citater, kage eller måske en gave fra jeres baby. Der skal ikke så meget til at gøre far glad, og han vil helt sikkert sætte pris på noget, du har ydet omtanke for og gjort dig umage for at finde.

Men husk nu at give din far en gave – han fortjener den ofte. Se om du ikke kan genkende din egen far i nedenstående video fra Interflora

Derfor kan oplevelsesgaver til ham være en rigtig god ide, da han ikke forventer noget stort på dagen, hvor han ville blive glad for en simpel t-shirt eller en lille plakat af hans yndlingsband eller måske en gave fra jeres barn. Vi anbefaler, at du giver ham en rigtig god en på opleveren og overgår hans forventninger.

Det kan sagtens være et gavekort på en oplevelsesgave, som er den perfekte gave til manden. Du kan også planlægge en masse aktiviteter på fars dag – det vil han helt sikkert sætte pris på. Og kan du sørge for, at han får fri, så er du helt sikkert i kridthuset! Det er relativt nemt at finde en Fars dags gave, da din far vil elske det hele. Så længe dine tanker kommer fra hjertet, så finder du helt sikkert et gavekort eller andre rigtig gode gaveidéer, som kan gøre farmands dag mindeværdig.

Gaver til manden der har alt.

Det er altid rigtig godt at være forberedt på, hvad der skal ske på dagen. Uanset om du har købt vin, whiskey eller øl til ham online, så skal gaverne præsenteres for ham på den ene eller anden måde. Har du stadig ingen gaveidéer til en gave til far, så kan du altid starte med udgangspunktet; hvad er nice to have?

For er han manden, der har alt, så er du ude efter oplevelsesgaver, der kan forsøde tilværelsen for ham. Men er han en mand, der er mere stilfærdig, så stilles han helt sikkert tilfreds med nogle mindre ting såsom en kage, en t-shirt eller billeder af Danmark. Fars dag er den bedste dato på året for din far eller mand, hvor han virkelig føler sig værdsat, og hvor du får mulighed for at udtrykke, hvad du føler for din gode farmand.

Han vil med garanti blive glad for en oplevelsesgave, hvor hele familien kan være med. Det største i en fars liv er at kunne samle familien og vise, at han er familiens overhoved. Derfor kan du glæde ham med alt fra et kort, til en plakat, eller hvad med et digt, der kommer fra bunden af hjertet? Der er rigtig mange muligheder for at toppe sidste års fars dag, og vi håber, du har fået nok inspiration.

Se denne film om hvorfor en oplevelsesgave er perfekt for din far.

Brug Funguides liste over gode idéer til en Fars dags gave. De kan alle købes som gavekort hos vores samarbejdspartnere Duglemmerdetaldrig.dk, Gavekortet.dk og oplevelsesgaver.dk

Tryk dig ind på den oplevelse du synes ser spændende ud og tryk så derefter på Køb gavekort/Vis priser og du kommer direkte til vores partneres webshops, hvor du kan købe gavekortet.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-21 af 144 aktiviteter.

Kør gokart hos Racehall i Århus

Har du hang til fart - så prøv Europas største indendørs gokartbane på 1000m i Århus

Prima madlavningskurser på kokkeskole i Valby og Aarhus

Populære madlavningskurser hos velanset kokkeskole i København og Aarhus

Gavekort Truestory / DuGlemmerDetAldrig.dk

Åbent oplevelsesgavekort til 200+ oplevelser. De bedste af de bedste danske oplevelser

Gavekort Oplevelsesgaver.dk

Åbent gavekort til 250+ oplevelser. En supergod oplevelsesgave

Gavekort til en god biograftur for 2

Giv et gavekort til fantastiske filmoplevelser i hele Danmark!

Deluxe vin- og caviarsmagning på Stokkebye vingård

En oplevelse du sent vil glemme - Deluxe vin- og caviarsmagning på Stokkebye vingård ved Nyborg. Natur og kvalitetssikrede produkter smelter sammen her.

Guidet tur med en hjemløs

Nysgerrig på hvordan Smilets By opleves fra en hjemløs' øjne? Kom på en guidet tur med en hjemløs og bliv klogere!

Sushikursus hos Restaurant Soya

Kom på sushikursus hos Restaurant Soya i Aarhus.

Ginsmagning hos Njord Gin Distillery

Kom til Ginsmagning i Aarhus på et ægte dansk Gin distillery belligende i Sydhavnen. Kom og smag det præmierede Gin - Made in Denmark.

Ølsmagning hos Ølsnedkeren

Prøv en ølsmagning hos ølsnedkeren på Nørrebro i København

Baristakursus hos BRYG Coffee House

Forfin dine kaffebrygger-evner- til grundigt baristakursus hos BRYG Coffee House i Vejle

Vær pilot for en dag

Prøv kræfter med den ultimative pilotdrøm - Styr et fly på helt egen hånd. Nawair Roskilde sender dig trygt afsted i luften.

F16 simulator hos F16 Sim

Prøv en realistisk F16 simulator ved lufthavnen i Aalborg

Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus

Kom til Øl og ostesmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus mellem Faaborg og Svendborg på Fyn

SUP Kursus med Aalborg Tours

Kan du mon holde balancen? Prøv kræfter med tidens nyeste dille; Stand Up Paddle Boarding hos Aalborg Tours.

Cidersmagning hos Holm Cider

Udforsk ciderens verden og de alsidige smage, når Holm Cider inviterer på den lækreste cidersmagning i København

Cocktailkursus og cocktailsmagning hos Pustervig

Aftenen står i cocktailens tegn - her er både mulighed for cocktailsmagning - og kursus hos Pustervig i Aarhus C.

Prøv svæveflyvning

Få den ultimative oplevelse som passager i et svævefly over Viborg

Stand up paddle kursus hos Surf Agency

Stå på bølgerne med stand up paddle hos Surf Agency i Aarhus. Professionelle instruktører hjælper dig på vej!

Ølsmagning hos bryggeriet Trolden

Til dem der holder af god øl - ølsmagning hos Trolden Bryggeri i Kolding

Cocktailkursus hos Copenhagen Distillery

Cocktailkursus på Copenhagen Distillery på Christiania er hygge og sjov, kombineret med faglig viden om kunsten at blande den perfekte cocktail