Blå mandag 2021 idéer i Esbjerg, Holstebro og Vestjylland

Blå mandag  

Her kan du se en oversigt over alle de spændende oplevelser, der er velegnet som idéer til en blå mandag i Esbjerg, Holstebro, Skjern, Ringkøbing, Varde, Struer og resten af Vestjylland.

Her kan du se vores populære og sjove forslag til en uforglemmelig og vild blå mandag i Esbjerg og andre byer i Vestjylland. Hvis du vil holde den fedeste blå mandag i 2021 skal du blot vælge imellem et eller flere af de mange tilbud, der findes på siden, som med sikkerhed vil gøre din blå mandag i Esbjerg til noget helt specielt.

Hvad enten du vil have en blå mandag med fart på kørebanen, klatring i vores klatrepark eller vælte dine venner i en gigantisk sumobryder dragt, så kan du finde det i vores guide! En blå mandag i Esbjerg bør være fyldt med spænding og oplevelser, som I aldrig har prøvet før. Når du har udvalgt aktiviteter og oplevelser fra morgen til aften, skal du bare tænke på at nyde det hele og have det sjovt.

Du kan eksempelvis starte med en tur i en biograf og se en god film, invitere venner og veninder på bowling eller skyde dem alle i en omgang lasergame. Vores guide kan hjælpe dig med at skabe en dag, som du aldrig vil glemme. Med et Blue Action Card Esbjerg kan du holde en konfirmation og blå mandag, som vil gå over i historien!

Fede idéer til blå mandag i Esbjerg og Vestjylland

Hvis du leder efter nogle blå mandag aktiviteter til dig og dine venner er du altså kommet til det rette sted. Vi finder de bedste, vildeste og sjoveste aktiviteter til din blå mandag i byer som Esbjerg, Holstebro, Ribe, Varde og Ringkøbing.

Du kan afslutte dagen med at invitere drengene og pigerne til en legendarisk fest – hop i jeres fedeste tøj og tag på diskotek efter en lang og sjov dag. I kan endda blive kørt direkte til døren i en luksuriøs limousine. Her på siden er det kun fantasien der sætter grænser, og vores samarbejdspartnere skal nok lade være med at invitere jeres forældre!

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-9 af 9 aktiviteter.

Poleaddict - Poledance og Aerial Hoop

Åben 6 Maj 2021: Prøv poledancing og aerial hoop hos Poleaddict i Esbjerg - Du kan både få prøvetimer eller booke til arrangementer.

Crazy bumperz fodbold for større grupper med Funballz

Bumperz arrangement for grupper. Kan arrangeres i hele Danmark både indendørs og udendørs af Danmarks mest erfarne udbyder.

Gå på vandet med Waterballz

Nu kan du prøve at gå på vandet med de populære Waterballz. En sjov og anderledes aktivitet for både børn og voksne.

Flyv i helikopter med Helicompany

Se dine yndlingssteder ovenfra med dine yndlingsmennesker. Flyv med HeliCompanys helikoptere over hele landet

Arcade hos Lyngbowl

Arkademaskinerne i spillehalen tager kegler - hos Lyng Bowl i Grinsted

Lasergamecenter Oksbøl

Fedt lasergame i kæmpestor bygning tæt på Oksbøl og Esbjerg

Bowling hos Søgarden Brørup

Bowling i Brørup med 10 bowlingbaner og mange andre aktiviteter

Prøv eller lej en racersimulator fra Padborg Park

En realistisk raceroplevelse med Padborg Parks racersimulator

Bowcombat med bowcombat.dk

Prøv "paintball med pile" - Supersjove og actionfyldt Bowcombat der udbydes i hele landet.