Efterårsferie 2021: Aktiviteter og idéer til en aktiv efterårsferie i Danmark

Efterårsferie aktiviteter og idéer  

Se de gode idéer til aktiviteter og oplevelser i efterårsferien i 2021 i København og Frederiksberg.

København har længe været kendt for at være en af de mest lukrative feriedestinationer, når det er blevet tid til efterårsferie. Sådan er det da også i 2021, og selvom Danmark måske ikke er det mest eftertragtede sted i efterårsperioderne, er der i KBH alligevel mulighed for at få en fed ferie med tilbud på spændende arrangementer, oplevelser og i det store hele både ungdommelige og familieorienterede aktiviteter – eksempelvis hovedstadens verdensberømte Tivoli.

Hvad sker der i efterårsferien? Og hvad skal vi lave? – Disse spørgsmål er muligvis ikke så besværlige at besvare alligevel. Selvom vejret ikke kan sammenlignes med den spanske østkyst. Mulighederne er uendelige og med en tur til København, er der ikke de idéer, som ikke kan realiseres eller i hvert fald erstattes af en lige så attraktiv beskæftigelse. Det sker da også, at man i hovedstaden kan deltage i kulturelle-, gratis oplevelser, eventyrlige rejser og meget mere, som egentligt kun begrænses af din fantasi. Staden er for alle, og den kan ikke siges at være hverken for ungdommelig eller gammeldags. Benyt derfor lejligheden til at besøge Danmarks centrum. Herefter er spørgsmålet bare ”hvornår?”, hvorfor vores bedste bud og anbefaling er efterårsferiens ellers kedelige udmåling.

Aktiviteter i efterårsferien i København

Når bladene falder af træerne og sommersolen endegyldigt overgiver sig til skyernes dominans, er der ikke megen glæde og aktivitet at hente i Danmark. Dette behøver dog langt fra at være realiteten. I København er man særdeles godt bekendt med dette fænomen og har da også i 2021 benyttet sig af lejligheden til at ændre denne tendens.

Det sker, at man må tænke ud over stepperne for at forbedre en ellers trist situation, og i KBH har man taget disse idéer til sig. Gennem tilbud på festlige arrangementer, fysiske aktiviteter og eventyrlige oplevelser og rejser er København blevet til en eftertragtet feriedestination, som kan få det bedste ud af enhver situation.

Med fokus på alsidighed er der noget for enhver, og er man mere traditionelt anlagt, kan man da stadig nøjes med et besøg i Tivoli. En del af de mange arrangementer er såmænd gratis oplevelser, så selv pengepungens begrænsede størrelse ikke kan være en forhindring.

Så næste gang dine børn eller bekendte spørger ”hvad sker der i efterårsferien?” eller ”hvad skal vi lave?”, er der kun et realistisk og tilfredsstillende svar: ”VI SKAL TIL KØBENHAVN”. Hvornår denne fede oplevelse skal finde sted, er som sådan op til dig selv, men når nu der allerede er så mange fede oplevelser at udforske i såvel sommer- som vinterperioden, skulle man tænke, at efterårsferien er det bedste tidspunkt.

Her er ikke noget bedre at foretage sig, og således kommer man også væk fra den triste og grå efterårsstemning, som ellers har lagt sig over de danske naturområder. Gør dig selv og din familie den tjeneste, at I ikke benytter ferieperioden på at sidde indendørs. Benyt dig af dine muligheder for en fed ferie, og tag en tur over bæltet til landets hovedstad.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-21 af 110 aktiviteter.

Racehall CPH

CORONASIKRET. Verdens største indendørs gokartbane ligger i Taastrup. 1250 meter lang og 13 meter bred - masser af plads til overhaling.

Virtual Reality Escape Room med Escape Copenhagen

Åben: Oplev Virtual Reality sammen - Actionpacked Escape Room i Virtual reality for 3-6 personer i det centrale København.

BreakoutRoom - Live Escape Games

Escape game i Rødovre og i det centrale København. Mange forskellige rum. Breakout tilbyder også et mobilt escapegame som de sætter op hos dig. ÅBEN!

Escape Copenhagen - Escape rooms i det centrale KBH

Åben; Escape Copenhagen ligger tæt ved Nørrebro station i København. Meget velegnet til grupper på 2-60 personer, hvor i sammen kan vælge mellem 9 forskellige escaperooms

Polo hos Copenhagen Polo Club i Nivå

Åben: Spil kongernes spil Polo hos Copenhagen Polo Club i Nivå

Magtens Hemmelighed med Mystery Makers

Tag på en spændende gådejagt på Christiansborgs slot

Flødebollekursus med Social Foodies

Lær at lave superlækre flødeboller hos Social Foodies på Frederiksberg eller i Århus og som bonus hjælper du udviklingen i Afrika. Whats not to like!

Prima madlavningskurser på kokkeskole i Valby og Aarhus

Populære madlavningskurser hos velanset kokkeskole i København og Aarhus

Mad i mørket - Dark Waiter Restaurant

Alle sanser på overarbejde! - Spis en god middag i mørket med Dark Waiter på Frederiksberg.

Brødkursus på bageskole Nørrebro KBH

Lær bagning af brød af anerkendt bageskole på Nørrebro i København

Vinsmagning - Kjaer og Sommerfeldt

Kom til sansemættet fordybelse og nydelse - vinsmagning hos Kjaer og Sommerfeldt i København eller Århus

Virtual Reality hos Khora VR i København

En portal til en anden verden - prøv Khora Virtual Reality i København

Chokoladesmagning og foredrag hos Peter Beier Chokolade

Smag de bedste chokolader og hør om hvordan de bliver lavet. Afholdes i København.

Ølsmagning hos Taphouse

Prøv en lækker Ølsmagning hos ølparadiset Taphouse i det centrale København

Barista kursus hos The Coffee Collective

Lær at lave den perfekte espresso hos The Coffee Collective i København

Spa og brunch hos Arndal Spa og The Union Kitchen

En skøn weekend-wellness-oplevelse med Spa og brunch hos Arndal spa i København

Madlavningskursus, kokkeskole og bagekursus på Nørrebro KBH

Lær madlavning og bagning af de bedste på Nørrebro/København

Tempelmassage hos Ni'mat i København

Bliv forkælet med denne lukseriøse massage- og spa oplevelse

Karamelsmagning hos Karamelleriet

Smagning på håndlavede karameller på Nørrebro i København

Wallmans Show og Dinnerparty

Wallmanns Dinnerparty i København er en totaloplevelse i Cirkusbygningen, hvor fest, farver og 4-retters menu blæser dig omkuld

Romantisk Slotsophold på Kragerup Gods

Kom på et romantisk slotsophold på det smukke Kragerup Gods på det vestlige sjælland