Efterårsferie København: Aktiviteter og idéer til efterårsferie 2021

Efterårsferie aktiviteter og idéer  

Se de gode idéer til aktiviteter og oplevelser i efterårsferien i 2021 i København og Frederiksberg.

København har længe været kendt for at være en af de mest lukrative feriedestinationer, når det er blevet tid til efterårsferie. Sådan er det da også i 2021, og selvom Danmark måske ikke er det mest eftertragtede sted i efterårsperioderne, er der i KBH alligevel mulighed for at få en fed ferie med tilbud på spændende arrangementer, oplevelser og i det store hele både ungdommelige og familieorienterede aktiviteter – eksempelvis hovedstadens verdensberømte Tivoli.

Hvad sker der i efterårsferien? Og hvad skal vi lave? – Disse spørgsmål er muligvis ikke så besværlige at besvare alligevel. Selvom vejret ikke kan sammenlignes med den spanske østkyst. Mulighederne er uendelige og med en tur til København, er der ikke de idéer, som ikke kan realiseres eller i hvert fald erstattes af en lige så attraktiv beskæftigelse. Det sker da også, at man i hovedstaden kan deltage i kulturelle-, gratis oplevelser, eventyrlige rejser og meget mere, som egentligt kun begrænses af din fantasi. Staden er for alle, og den kan ikke siges at være hverken for ungdommelig eller gammeldags. Benyt derfor lejligheden til at besøge Danmarks centrum. Herefter er spørgsmålet bare ”hvornår?”, hvorfor vores bedste bud og anbefaling er efterårsferiens ellers kedelige udmåling.

Aktiviteter i efterårsferien i København

Når bladene falder af træerne og sommersolen endegyldigt overgiver sig til skyernes dominans, er der ikke megen glæde og aktivitet at hente i Danmark. Dette behøver dog langt fra at være realiteten. I København er man særdeles godt bekendt med dette fænomen og har da også i 2021 benyttet sig af lejligheden til at ændre denne tendens.

Det sker, at man må tænke ud over stepperne for at forbedre en ellers trist situation, og i KBH har man taget disse idéer til sig. Gennem tilbud på festlige arrangementer, fysiske aktiviteter og eventyrlige oplevelser og rejser er København blevet til en eftertragtet feriedestination, som kan få det bedste ud af enhver situation.

Med fokus på alsidighed er der noget for enhver, og er man mere traditionelt anlagt, kan man da stadig nøjes med et besøg i Tivoli. En del af de mange arrangementer er såmænd gratis oplevelser, så selv pengepungens begrænsede størrelse ikke kan være en forhindring.

Så næste gang dine børn eller bekendte spørger ”hvad sker der i efterårsferien?” eller ”hvad skal vi lave?”, er der kun et realistisk og tilfredsstillende svar: ”VI SKAL TIL KØBENHAVN”. Hvornår denne fede oplevelse skal finde sted, er som sådan op til dig selv, men når nu der allerede er så mange fede oplevelser at udforske i såvel sommer- som vinterperioden, skulle man tænke, at efterårsferien er det bedste tidspunkt.

Her er ikke noget bedre at foretage sig, og således kommer man også væk fra den triste og grå efterårsstemning, som ellers har lagt sig over de danske naturområder. Gør dig selv og din familie den tjeneste, at I ikke benytter ferieperioden på at sidde indendørs. Benyt dig af dine muligheder for en fed ferie, og tag en tur over bæltet til landets hovedstad.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-21 af 117 aktiviteter.

Escape Copenhagen - Escape rooms i det centrale KBH

Escape Copenhagen ligger tæt ved Nørrebro station i København. Meget velegnet til grupper på 2-60 personer, hvor i sammen kan vælge mellem 9 forskellige escaperooms

Smykbar

Lav dine egne smykker på Frederiksbergs hyggeliste smykkecafé.

Racehall CPH

Verdens største indendørs gokartbane ligger i Taastrup. 1250 meter lang og 13 meter bred - masser af plads til overhaling.

Kitesurfing hos Kitekollektivet

Dyk ned i de mange muligheder for at kitesurfe med Kitekollektivet på flere steder i København og på Sjælland.

Polo hos Copenhagen Polo Club i Nivå

Spil kongernes spil Polo hos Copenhagen Polo Club i Nivå

Ridetur hos Copenhagen Polo Club

Oplev den skønne natur ved godset Lyngebækgaard på hesteryg til ridetur hos Copenhagen Polo Club i Nivå

Virtual Reality Escape Room med Escape Copenhagen

Oplev Virtual Reality sammen - Actionpacked Escape Room i Virtual reality for 3-6 personer i det centrale København.

SUPsurf på Feddet Camping

Oplev de perfekte forhold til SUPsurfing med Kitekollektivet hos Feddet Camping ved Sydsjælland.

Flødebollekursus med Social Foodies

Lær at lave superlækre flødeboller hos Social Foodies på Frederiksberg eller i Århus og som bonus hjælper du udviklingen i Afrika. Whats not to like!

Prima madlavningskurser på kokkeskole i Valby og Aarhus

Populære madlavningskurser hos velanset kokkeskole i København og Aarhus

Vinsmagning - Kjaer og Sommerfeldt

Kom til sansemættet fordybelse og nydelse - vinsmagning hos Kjaer og Sommerfeldt i København eller Århus

Brødkursus på bageskole Nørrebro KBH

Lær bagning af brød af anerkendt bageskole på Nørrebro i København

Virtual Reality hos Khora VR i København

En portal til en anden verden - prøv Khora Virtual Reality i København

Ølsmagning hos Taphouse

Prøv en lækker Ølsmagning hos ølparadiset Taphouse i det centrale København

Madlavningskursus, kokkeskole og bagekursus på Nørrebro KBH

Lær madlavning og bagning af de bedste på Nørrebro/København

Tempelmassage hos Ni'mat i København

Bliv forkælet med denne lukseriøse massage- og spa oplevelse

Karamelsmagning hos Karamelleriet

Smagning på håndlavede karameller på Nørrebro i København

Magtens Hemmelighed med Mystery Makers

Tag på en spændende gådejagt på Christiansborgs slot

Luksus Spaophold på Comwell Borupgaard

Forkælelse i en halvstresset hverdag - Prøv et luksus spa ophold med overnatning på et lækkert spahotel i Nordsjælland

Afternoon Tea på Café Royal Copenhagen

Klassisk Afternoon Tea på den britiske måde. Café Royal Copenhagen serverer te ad libitum med scones, sandwiches og kager i hjertet af København

Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

Eksklusiv ølsmagning hos Mikkeller Baghaven på Refshaleøen i København. Besøg bryggeriet, smag på wild ales, der smager hen ad champagne.