Efterårsferie København: Aktiviteter og idéer til efterårsferie 2023

Efterårsferie aktiviteter og idéer  

Se de gode idéer til aktiviteter og oplevelser i efterårsferien i 2023 i København og Frederiksberg.

København har længe været kendt for at være en af de mest lukrative feriedestinationer, når det er blevet tid til efterårsferie. Sådan er det da også i 2023, og selvom Danmark måske ikke er det mest eftertragtede sted i efterårsperioderne, er der i KBH alligevel mulighed for at få en fed ferie med tilbud på spændende arrangementer, oplevelser og i det store hele både ungdommelige og familieorienterede aktiviteter – eksempelvis hovedstadens verdensberømte Tivoli.

Hvad sker der i efterårsferien? Og hvad skal vi lave? – Disse spørgsmål er muligvis ikke så besværlige at besvare alligevel. Selvom vejret ikke kan sammenlignes med den spanske østkyst. Mulighederne er uendelige og med en tur til København, er der ikke de idéer, som ikke kan realiseres eller i hvert fald erstattes af en lige så attraktiv beskæftigelse. Det sker da også, at man i hovedstaden kan deltage i kulturelle-, gratis oplevelser, eventyrlige rejser og meget mere, som egentligt kun begrænses af din fantasi. Staden er for alle, og den kan ikke siges at være hverken for ungdommelig eller gammeldags. Benyt derfor lejligheden til at besøge Danmarks centrum. Herefter er spørgsmålet bare ”hvornår?”, hvorfor vores bedste bud og anbefaling er efterårsferiens ellers kedelige udmåling.

Aktiviteter i efterårsferien i København

Når bladene falder af træerne og sommersolen endegyldigt overgiver sig til skyernes dominans, er der ikke megen glæde og aktivitet at hente i Danmark. Dette behøver dog langt fra at være realiteten. I København er man særdeles godt bekendt med dette fænomen og har da også i 2023 benyttet sig af lejligheden til at ændre denne tendens.

Det sker, at man må tænke ud over stepperne for at forbedre en ellers trist situation, og i KBH har man taget disse idéer til sig. Gennem tilbud på festlige arrangementer, fysiske aktiviteter og eventyrlige oplevelser og rejser er København blevet til en eftertragtet feriedestination, som kan få det bedste ud af enhver situation.

Med fokus på alsidighed er der noget for enhver, og er man mere traditionelt anlagt, kan man da stadig nøjes med et besøg i Tivoli. En del af de mange arrangementer er såmænd gratis oplevelser, så selv pengepungens begrænsede størrelse ikke kan være en forhindring.

Så næste gang dine børn eller bekendte spørger ”hvad sker der i efterårsferien?” eller ”hvad skal vi lave?”, er der kun et realistisk og tilfredsstillende svar: ”VI SKAL TIL KØBENHAVN”. Hvornår denne fede oplevelse skal finde sted, er som sådan op til dig selv, men når nu der allerede er så mange fede oplevelser at udforske i såvel sommer- som vinterperioden, skulle man tænke, at efterårsferien er det bedste tidspunkt.

Her er ikke noget bedre at foretage sig, og således kommer man også væk fra den triste og grå efterårsstemning, som ellers har lagt sig over de danske naturområder. Gør dig selv og din familie den tjeneste, at I ikke benytter ferieperioden på at sidde indendørs. Benyt dig af dine muligheder for en fed ferie, og tag en tur over bæltet til landets hovedstad.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-21 af 128 aktiviteter.

Klatreskoven

Besøg en af Københavns bedste klatreparker i Glostrup. Klatrebaner i alle sværhedsgrader og til en skarp pris.

Power Racing - Gokart

300 meter indendørsbane i Herlev med kraftige elektriske gokarts. Et godt sted for voksne og børn at gå til Gokart i København.

Virtual Reality hos Limitless i København

Prøv de bedste Virtual Reality spil med hos Limitless i København!

Virtual Reality Escape Room med Escape Copenhagen

Oplev Virtual Reality sammen - Actionpacked Escape Room i Virtual reality for 3-6 personer i det centrale København.

Monkey World Hillerød

Monkey World ved Hillerød er en fantastisk Japansk have, hvor man kan kommer i nærkontakt med dyrene omkring haven. Du kan håndfodrer dyrene og få en afslappende og unik dyreoplevelse udover det sædvanlige.

Urban Golf - Golfsimulator

Kom og prøv de bedste golfsimulatorer i København. 8 simulatorer der er velegnet til både nybegyndere og professionelle. Placeret centralt i Valby til meget fornuftige priser

Ridetur hos Copenhagen Polo Club

Oplev den skønne natur ved godset Lyngebækgaard på hesteryg til ridetur hos Copenhagen Polo Club i Nivå

Bowling og Shuffleboard - DGI Byen

DGI Byen har 16 bowlingbaner med lounge, bar og restaurant og med kun 50 meter til Hovedbanegården er DGI Byen det oplagte valg, næste gang I skal bowle.

Timequest Copenhagen - The Cube

Prøv en helt ny version af escape rooms - løs mange spændende og varierende opgaver i midten af København.

Escape Copenhagen - Escape rooms i det centrale KBH

Escape Copenhagen ligger tæt ved Nørrebro station i København. Meget velegnet til grupper på 2-60 personer, hvor i sammen kan vælge mellem 9 forskellige escaperooms

Racehall CPH

Verdens største indendørs gokartbane ligger i Taastrup. 1250 meter lang og 13 meter bred - masser af plads til overhaling.

Polo hos Copenhagen Polo Club i Nivå

Spil kongernes spil Polo hos Copenhagen Polo Club i Nivå

The Fiddlery

Lav dit eget keramik, mal keramik eller kom på kursus i keramik hos The Fiddlery på Østerbro

SMYKBAR København

Lav jeres egne smykker på den hyggeligste smykkecafé i København - SMYKBAR

Ride That Thing

Få en supersjov oplevelse sammen med venner og familie - prøv at køre på elektriske skateboards ved Værløse Flyvestation med Ride That Thing.

Magtens Hemmelighed med Mystery Makers

Tag på en spændende gådejagt på Christiansborgs slot

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Ginsmagning på Copenhagen Distillery er en oplevelse for alle sanser. Rundvisning og smagsprøver på fabrikken bag Christiania

GoBoat København

Udforsk byen på den maritime måde - lej en lille soldreven motorbåd hos GoBoat ved Islands Brygge i København

Flødebollekursus med Social Foodies

Lær at lave superlækre flødeboller hos Social Foodies på Frederiksberg eller i Århus og som bonus hjælper du udviklingen i Afrika. Whats not to like!

Cocktailkursus hos Copenhagen Distillery

Cocktailkursus på Copenhagen Distillery på Christiania er hygge og sjov, kombineret med faglig viden om kunsten at blande den perfekte cocktail

Lav din egen flaske Gin hos Copenhagen Distillery

Lav din egen Ginflaske på Copenhagen Distillery. Besøg fabrikken bag Christiania og deltag i hyggen med at blande den perfekte gin