Polterabend i Odense og på Fyn

Polterabend  

Har du fået ansvaret for at arrangere en polterabend i Odense eller på det øvrige Fyn?

Frygt ej – her på Funguide har vi nemlig gjort arbejdet lettere for dig og samlet de bedste oplevelser og polterabend idéer i Odense ét sted. Du kan brug filterfunktionen og finde inspiration til en god polterabend i Odense og på Fyn.

Hvis du mangler idéer til polterabend, inspiration til aktiviteter og bud på en god oplevelse, så er det bare om at gå i gang med at gennemse de mange forslag her på siden. 

Idéer til polterabend aktiviteter på Fyn

En polterabend er en speciel dag, og derfor skal den også være perfekt – den skal skræddersyes til bruden eller brudgommen, hvad enten det indebærer fest, lege, udklædning eller en masse anderledes oplevelser og indslag.

En polterabend kan sagtens byde på en anderledes event, end man sædvanligvis plejer at bringe ind i sådan et dagsprogram; f.eks. flødebollekursus, kitesurfing eller noget helt tredje.

Hvis budgettet ikke er majestætisk, så har vi heldigvis også samlet en række billige og gratis oplevelser til dig, som søger en billig polterabend i Odense og på Fyn. Vi mener nemlig, at alle fortjener en god og vellykket polterabend, og derfor er der lidt af hvert og i forskellige prislejer.

 

Polterabend aktiviteter på det øvrige Fyn

En polterabend Fyn kan faktisk rumme stort set alt!

En vellykket og uforglemmelig polterabend kræver forberedelse og inspiration. Der kommer hurtigt mange gode idéer ned på papiret, når deltagerne mødes omkring planlægning af en vildt sjov dag for alle involverede. 

Her på siden kan det hele gøres meget mere konkret. Vi giver et overblik med en masse forskellige oplevelser for enhver smag. Det handler om at tænke den kommende brud eller gom med i det hele. Det er sommetider en svær balancegang – det skal jo gerne være både skægt og en lille smule vovet på samme tid.

Du får forslag til alle typer af arrangementer. 

  • Hvad med lerdueskydning og efterfølgende ølsmagning for mænd i alle aldre?
  • Der er selvfølgelig også noget, som måske mest tiltrækker kvinder. Croquis og poledance fx. Men det kan virkelig også være alt muligt andet.

Meget handler naturligvis om, hvilken årstid arrangementet finder sted. Der er masser af udendørs events, hvis det er varmt i vejret. 

Vinteren skal dog ikke sætte en stopper for polterabender – der kan også foregå lidt af hvert, når I holder jer inde i varmen bag lukkede døre.

Der er meget at komme efter i og omkring Svendborg, Fåborg, Nyborg og Middelfart – lige i nærheden eller inden for køreafstand på dagen. 

Polterabend aktivitet

 

Idéer til polterabend aktiviteter i Odense

En polterabend Odense kan nærmest kun udvikle sig til at blive et absolut hit. 

Man kan køre go-kart – man kan tage til prøvesmagning af forskellige former for våde og stærke varer – eller hvad med kano og vandcykler langs Odense Å?

Det er faktisk kun budgettet og tiden, der sætter grænser. Man kan jo ikke nå det hele på en dag. Det er en balancegang at finde plads i programmet til et passende antal aktiviteter. Der skal trods alt også være tid til at nyde et stykke mad og en kølig genstand indimellem.

Du får adgang til mere info, priser og booking af tider her på siden. Det perfekte program for den store dag kan skræddersyes med blot få klik. 

Det bedste af det hele er, at der er noget for enhver pengepung. Det kan sagtens blive sjovt på et mindre budget. 

Omvendt er der også mulighed for at skrue noget ekstraordinært sammen, hvis gom eller brud skal i springe i faldskærm eller være pilot for en dag!

Vi ønsker alle involverede rigtig god fornøjelse.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-21 af 54 aktiviteter.

Laserhero hos Bowl'n'Fun

Indendørs lasergame baner i Odense og Svendborg til en supergod pris!

Gokart hos Bowl'n'Fun

Gokart i Odense og Esbjerg - for alle med hang til sjov og fart og til en god pris!

Poledance, twerking, burlesque & lapdance – hos Pole Academy

Du vil få en uforglemmelige og underholdende danse aktiviteter hos Pole Academy.

Partybus med partykørsel

Få den vildeste fest ombord på én af Partykørsel.dk’s partybusser, der kan køre op til 54 festdeltagere rundt på Jylland og Fyn

Segway konkurrence hos TeamBattle

Prøv at køre segway med TeamBattle. Afholdes i København og hele landet.

Kokkeskole hos Thaisen Ma'hus

Kast jer ud i den store kokkekamp hos Thaisen Ma'hus i Ringe på Fyn

Lækre smagninger med Smagning.com

Smagning.com er et team af eksperter der laver smagninger i topklasse over hele Danmark. Smagninger af Whisky, Gin, Rom, Cognac, Champagne m.m.

SMYKBAR

Lav jeres egne smykker på den hyggeligste smykkecafé i Odense- SMYKBAR

3-4-5 kamp hos Bowl'n'Fun/Maximum

3-4-5 kamp hos Bowl'n'Fun/Maximum få en komplet og skræddersyet sjov dag med kolleger, venner og familie til en skarp pris!

Bådtur med Odense Aafart

Tag på en herlig og smuk bådtur på Odense Å. Se også Aafartens spændende liste af åbne events med smagninger og musik.

Kanoudlejning med Odense Aafart

Sejl i kano ned af Odense Å fra Munke Mose - Udlejes på timebasis og dagsbasis.

CuBus - Unik Event- og Partybus.

Book den helt unikke og superhyggelig eventbus: Cubus - Perfekt til udflugter med firmaet, Polterabends eller til andre sammenkomster.

Ballonflyvning med Dreamballoon

Uforglemmelig ballonflyvning med DreamBalloon – Letter fra områder i hele landet.

Escape rooms hos Bowl'n'Fun på Fyn

5 sjove og udfordrende Escape rooms hos Bowl'n'Fun i Svendborg og Odense

Luksus whiskysmagning med Smagning.com

Kom til luksus whiskysmagning med prisvindende Smagning.com og smag 4-8 gode whiskyer serveret med gode anekdoter og en masse fif.

Prøv en spikeball-workshop

Lær at spille Spikeball med danmarksmesteren og landstræneren Aske Hammar - Spikeball er sjovt spil, der er nemt at gå til og hvor alle kan være med

Murder Mystery Dinner med Midgaard Event

Middage med mordmysterier giver dit arrangement en helt særlig stemning. Afholdes over hele landet.

Disc Golf Events

Bliv en haj til discgolf,  og lav en venskabelig turnering med kolleger, venner eller familie.  Disc Golf Events sørger for det hele, så I kan få en sjov oplevelse - i hele landet.

Opklar et mord med Lykke og Co.

Avanceret spil med skuespillere, special effekts og plot twists

Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus

Kom til Øl og ostesmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus mellem Faaborg og Svendborg på Fyn

Minigolf hos Bowl'n'Fun

Spil minigolf på lækre, indendørs baner i Odense og Svendborg - fantastisk hyggelig aktivitet til din polterabend, familietur, date eller lignende.