Polterabend i Vejle, Kolding og Trekantsområdet

Polterabend  

Har du fået tjansen at skulle arrangere en sjov og eventuel billig polterabend i Trekantsområdet? Så er du havnet det perfekte sted – Her på Funguide har vi nemlig samlet en masse gode polterabend idéer fra Vejle, Horsens, Kolding, Fredericia og det øvrige Trekantsområdet.

Du finder forslag og inspiration til en anderledes polterabend, som hverken brud eller brudgom nogensinde glemmer.

Uanset om du skal arrangere en polterabend med fest, farver og gang i den, for en kvinde eller en mand, så finder du en masse gode idéer til polterabend i Trekantsområdet her.

Der er nemlig en masse gode oplevelser i både Vejle, Kolding, Fredericia og Horsens, og vi har samlet alle de bedste aktiviteter til en polterabend lige her. Du kan klikke dig ind på siden, hvor du både finder gode bud på en dyr og en billig oplevelse, alt efter budgettet.

En polterabend skal være en perfekt og sammensat event bestående af en masse spændende oplevelser, lege, udklædning og meget andet sjovt. Derfor er det vigtigt med god inspiration, hvis du ikke har alle idéerne selv – gå på udkig blandt vores mange repræsenterede udbydere af oplevelser til en polterabend i Trekantsområdet, og lad dig inspirere til at skabe en perfekt polterabend for din ven eller veninde.

Polterabend fest

 

Forslag og idéer til polterabend i Vejle og Kolding

Så er det tid til at arrangere en forrygende polterabend i trekantsområdet omkring Vejle og Kolding! 

Her finder du en masse forslag til vilde, sjove og bare rigtig hyggelige aktiviteter for enhver smag. 

Hvis I mangler idéer og inspiration til den perfekte dag for brud eller gom, kan I blive meget klogere på udvalget i området her. Arrangementet kan komme til at rumme lidt af hvert. 

Der er i øvrigt ingen, der siger, at det behøver koste det hvide ud af øjnene. En god polterabend kan blive til virkelighed på ethvert budget. De store oplevelser ligger bare og venter på jer derude. 

Vejret og årstiden spiller naturligvis ind, når der skal arrangeres.

Hvis arrangementet finder sted i lune måneder, kan det måske friste med: Rundtur på segways, gåtur på vandet med Waterballz, Crazy Bumperz fodbold eller ligefrem en tur i helikopter???

Polterabender finder oftest sted om sommeren – men der er faktisk også masser af muligheder, hvor vejret ikke spiller en rolle: En tur i badeland og spa, escape rooms, prøvesmagninger, go-kart, indendørs paintball, partybus osv.

Som frokost kan man meget passende leje en pølsevogn at gå amok i. Det skulle nok være noget, som både mænd og kvinder kan finde morskab i på den festlige dag!

Polterabend fest piger

 

Polterabend aktiviteter i Horsens og Fredericia

Bosiddende i eller omkring Horsens og Fredericia kommer heller ikke på nogen måde til at gå ned på forrygende events til en fuldstændig uforglemmelig polterabend. 

Når der skal strikkes et program sammen, handler det naturligvis først og fremmest om at tænke brud eller gom ind. Mange polterabender handler om, at dagens hovedperson skal prøves lidt af – men det skal naturligvis ikke være lige vovet det hele. 

Et godt program rummer lidt af det hele. Tænk over, at der også skal være pauser, hvor alle deltagere lige kan tage en slapper. Det bliver for stresset, hvis man skal fare hurtigt videre fra den ene begivenhed til den næste.

En vildt sjov polterabend omkring trekantsområdet kan både rumme tur i racerbil, ølsmagning og tur på Lillebæltsbroen. 

Hvis I arrangerer på et stort budget kan det måske endda friste med ballonflyvning, faldskærmsudspring og en indlagt “pause”, hvor I besøger en vingård. 

På den perfekte polterabend kommer alle til at mærke, at de lever. Det kan være en både hyggelig, sjov og lidt vild dag for de involverede.

I ønskes god fornøjelse og held og lykke med det hele!

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-21 af 45 aktiviteter.

Partybus med partykørsel

Få den vildeste fest ombord på én af Partykørsel.dk’s partybusser, der kan køre op til 54 festdeltagere rundt på Jylland og Fyn

Escape rooms hos Bowl'n'Fun

7 sjove og udfordrende Escape rooms hos Bowl'n'Fun i deres centre i Jylland

Slotssøbadet - Badeland, svømmehal og spa

Slotssøbadet - Badeland, Svømmehal og spa og wellness i Kolding

Bowling hos Bowl'n'Fun

Spis, fest og spil bowling hos Bowl'n'Fun. Det er for både store og små. Centre i hele Jylland

Minigolf hos Bowl'n'Fun/Maximum

Spil minigolf på lækre, indendørs baner i hele Jylland - fantastisk hyggelig aktivitet til din polterabend, familietur, date eller lignende.

Lækre smagninger med Smagning.com

Smagning.com er et team af eksperter der laver smagninger i topklasse over hele Danmark. Smagninger af Whisky, Gin, Rom, Cognac, Champagne m.m.

3-4-5 kamp hos Bowl'n'Fun/Maximum

3-4-5 kamp hos Bowl'n'Fun/Maximum få en komplet og skræddersyet sjov dag med kolleger, venner og familie til en skarp pris!

Segway konkurrence hos TeamBattle

Prøv at køre segway med TeamBattle. Afholdes i København og hele landet.

Ballonflyvning med Dreamballoon

Uforglemmelig ballonflyvning med DreamBalloon – Letter fra områder i hele landet.

CuBus - Unik Event- og Partybus.

Book den helt unikke og superhyggelig eventbus: Cubus - Perfekt til udflugter med firmaet, Polterabends eller til andre sammenkomster.

Laserhero hos Bowl'n'Fun/Maximum

Indendørs lasergame baner mange steder i Jylland en supergod pris!

Croquis med Croquis Danmark

Få den perfekte kreative og sjove oplevelse med Croquis Danmark - Kører ud i hele Øst- og Sønderjylland samt på Fyn.

Luksus whiskysmagning med Smagning.com

Kom til luksus whiskysmagning med prisvindende Smagning.com og smag 4-8 gode whiskyer serveret med gode anekdoter og en masse fif.

Prøv en spikeball-workshop

Lær at spille Spikeball med danmarksmesteren og landstræneren Aske Hammar - Spikeball er sjovt spil, der er nemt at gå til og hvor alle kan være med

Disc Golf Events

Bliv en haj til discgolf,  og lav en venskabelig turnering med kolleger, venner eller familie.  Disc Golf Events sørger for det hele, så I kan få en sjov oplevelse - i hele landet.

Murder Mystery Dinner med Midgaard Event

Middage med mordmysterier giver dit arrangement en helt særlig stemning. Afholdes over hele landet.

Opklar et mord med Lykke og Co.

Avanceret spil med skuespillere, special effekts og plot twists

Oplev en dansk vingård nær Kolding

Få rundvisning og vinsmagning på en ægte dansk vingård mellem Kolding og Fredericia

Flyv i helikopter med Helicompany

Se dine yndlingssteder ovenfra med dine yndlingsmennesker. Flyv med HeliCompanys helikoptere over hele landet

Rundvisning og Whiskysmagning hos Stauning Whisky

Kom på rundvisning hos det internationale anerkendte Stauning whisky destilleri belligende i Skjern. Der er også mulighed for at smage!

Kør selv racerbil på Padborg park

Prøv at køre forskellige typer racerbiler på bane i Padborg.