Biler, motorcykler og racerløb

Dette er Funguides side over de muligheder, der er for at få en oplevelse med biler, motorcykler, gokart og racerløb.

Klik ind på de enkelte kategorier for at se de forskellige udbydere af aktiviteterne.

 

Vi har samlet en masse sjove motorsportsaktiviteter for alle, der har lidt benzin i blodet.

Oplevelserne er lavet i forskellige kategorier, så man bedre kan vælge den kategori af oplevelse som man er interesseret i.

Oftest er det mænd, der er interesseret i aktiviteter, der involverer biler, motorcykler og racerløb, men hvis man er en kvinde med de interesser, så er man naturligvis også meget velkommen til at benytte vores katalog som inspiration.

Kategorierne spænder over mange forskellige typer af oplevelser. Der er både hurtige biler, racerbiler, motorcykler, gokarts men også simulatorer.

Der er både muligheder for at køre selv eller være passager. Selvom det selvfølgelig er sjovest at køre selv, så skal man ikke underkende morskaben ved at være passager når en virkelig professionel tester en superbil på dens grænser.

Nogle aktiviteterne foregår på almindelig landeveje og motorveje, men langt de fleste foregår på lukkede arealer, såsom racerbaner, hvor man frit kan slippe biler og motorcyklers hestekræfter løs. Det er for de fleste essensen af netop denne her type oplevelse.

Det er en drengedrøm for de fleste at have sin egen sportsvogn eller superbil, derfor indeholder en del af de her motoroplevelser superbiler som Porsche, Ferrari, Lamborghini osv.